Gå til indhold
HEGEL H95 Stereoforstærker med streaming
Få den ægte Hegel-oplevelse og masser af muligheder fra en solid og elegant forstærker. En ren perle for seriøse musikelskere.
stk13.999,-
Forventes på lager 12. december 2022
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel H95 – audiofil analog stereoforstærker med digitale kvaliteter

H95 er en audiofil og yderst velspillende 2 x 60 watt analog stereoforstærker, som giver dig den ægte Hegel-oplevelse, uden at prisen ryger igennem loftet. Her får du den samme fornemme indbyggede D/A-konverter som i den større H120, og det giver dig et markant kvalitetsløft i forhold til forgængeren H90.

I forhold til de større modeller er der skåret lidt på effekten, finishen er lidt mindre ekstravagant, og enkelte funktioner er udeladt, heriblandt balancerede XLR-tilslutninger og Roon-understøttelse. Til gengæld sparer du en god håndfuld penge, og du får stadig masser af avancerede muligheder, også til din digitale musik.

Perfekt match til seriøse hi-fi højtalere

H95 er et perfekt forstærkermatch til audiofile hi-fi højtalere, for eksempel 700-serien fra Bowers & Wilkins og RUBICON-serien fra DALI. Den har imponerende strømressourcer og en dæmpningsfaktor på hele 2000. Det betyder i praksis, at den vil holde dine højtalere under total kontrol, samtidig med at den vrider alle lækkerierne ud af din yndlingsmusik. Lydbilledet er stort, dynamisk og detaljeret med den unikke musikalitet, Hegel er kendt for. Hver eneste musiklytning bliver derfor til en sublim oplevelse, der vil kalde gåsehuden frem igen og igen.

Uanset om du spiller din musik fra vinyl, CD eller streaming, kan H95 give dig en optimal løsning. Ud over den overdådige analoge forstærkerdel får du nemlig også digitale indgange og indbygget netværk med streaming. Fronten rummer kun Hegel-logoet, to drejeknapper, udgang til høretelefoner og et enkelt display. Et elegant og underspillet design, som uden problemer kan falde ind i en stilren boligindretning.

Suveræn lyd fra alle dine digitale lydkilder og computer

H95 har digital audio-ind både via coaxial, optisk og USB. Dermed kan du udnytte den som D/A-konverter (DAC) til alle dine digitale lydkilder, f.eks. CD-afspiller eller en trådløs musikstreamer (Bluesound, Denon HEOS, Sonos eller andre). Via USB-B indgangen kan du også bruge H95 til krystalklar digital afspilning af din musiksamling fra PC/Mac, inklusive højopløste 24-bit musikformater.

Du får indbygget netværksfunktion med Spotify Connect og Hegels egen audiofile implementering af Apple AirPlay,* som er langt mere seriøst udført end det simple chipsæt, du finder i de fleste andre AirPlay-produkter. Læs mere om Hegel her.

H95 fås i sort finish. 

Test af HEGEL H95

Flere billeder af HEGEL H95

HEGEL H95 Stereoforstærker med streaming

Highlights

 • Tungt og stabilt opbygget
 • Kan problemfrit drive meget strømkrævende højtalere
 • Både analoge og digitale indgange
 • Tilslutning for høretelefoner på front (6,3mm)
 • Spotify Connect og audiofil AirPlay implementering
Lars Bo Pedersen
Aalborg City Syd
99 butikkerFind nærmeste butik
Lars Bo Pedersen

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Tungt og stabilt opbygget
 • Kan problemfrit drive meget strømkrævende højtalere
 • Både analoge og digitale indgange
 • Tilslutning for høretelefoner på front (6,3mm)
 • Indbygget netværksfunktion med Spotify Connect og audiofil AirPlay implementering
 • Audiofil USB-indgang til Mac/PC
 • Kan bruges som L/R-frontforstærker i et surround-system (valgfri fast/variabel på indgange)

Tekniske specifikationer

Dæmpningsfaktor>2000
ForstærkerteknologiAnalog
Forvrængning (THD)<0,01%
Signal/støjforhold>100 dB
Udgangseffekt 8 ohm60 watt

Tilbehør til HEGEL H95

Anbefalede produkter