Gå til indhold

Jul i HiFi Klubben

Julen står for døren, og den skal selvfølgelig fejres for fuld musik. Vi har samlet en masse ideer til store og små lydgaver for hele familien – alle med den gode lyd og den høje kvalitet tilfælles. Find din favorit, og sæt den på ønskelisten. Vi lover, at den er værd at vente på!

HUSK: Som medlem i HiFi Klubben får du 3 års ægte garanti på alt, uden at det koster dig en krone ekstra!

Mest
Populære
produkter

Argon Audio SA1 Forstærker med Bluetooth
Forstærker med Bluetooth
1.999,- / 2.699,- / stk
Christoffer forklarer

Hvorfor købe dine
julegaver
nu? 

Ventetiden til jul kan være lang, men hvis du længes efter bedre lyd, er det helt sikkert ventetiden værd. Hi-fi i høj kvalitet kan følge dig i årtier. Og fed lyd kan nydes hver eneste dag året rundt. Det er en gaveidé, der holder! Bestil i dag – det er værd at vente på!

Mest populære
høretelefoner

Mest populære
højtalere

HiFi Klubben
Gavekort

Uanset om gavebeløbet er stort eller småt, kan alle finde noget i HiFi Klubben, som de ønsker sig, og du slipper samtidig helt for at spekulere på teknik og produkter. Et gavekort til HiFi Klubben er gaven, som aldrig bliver byttet og aldrig ender i en støvet kælder!
Køb her

Mest populær
TV lyd

Mest populær
hi-fi

Argon Audio SA1 Forstærker med Bluetooth
Forstærker med Bluetooth
1.999,- / 2.699,- / stk
Argon Audio TT Pladespiller
Argon Audio TT
Pladespiller
1.299,- / 1.499,- / stk
NAD C368 Forstærker med Bluetooth
Forstærker med Bluetooth
7.999,- / stk
NAD D3045 Forstærker med Bluetooth
Forstærker med Bluetooth
4.999,- / 5.999,- / stk

Black Friday Garanti - Ingen grund til at vente

Fra nu af og frem til Black Friday giver vi nemlig ”Black Friday Garanti” til vores medlemmer på alle varer solgt i HiFi Klubben. Black Friday Garanti betyder, at hvis du i den nævnte periode har købt en vare i HiFi Klubben, og vi sætter prisen ned på Black Friday, kan du komme ind i din lokale butik senest 30. november og få udbetalt differencen. Du skal blot medbringe din kvittering. Det synes vi faktisk er en rigtig fair løsning!