Gå til indhold
5.199,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læg en solid bund i din filmlyd eller musik med denne trådløse subwoofer. Passer til en lang række HEOS komponenter, nem opsætning via app.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DSW-1H – trådløs subwoofer til dyb og dynamisk bas i dit HEOS-system

  • Dyb og fyldig bas til filmlyd og musik
  • Passer både til TV-soundbar og andre Denon-produkter med indbygget HEOS
  • Nem opsætning via HEOS app
  • Kan placeres både lodret og vandret
  • Indgår i Denons trådløse HEOS multirums-musiksystem

Denon DSW-1H er en stærk og letbetjent trådløs subwoofer, som giver dig dyb og dynamisk bas til din filmlyd og musik. Den er en perfekt partner til den eksklusive DHT-S716H TV-soundbar, men du kan også bruge den sammen med en række andre Denon-produkter med indbygget HEOS.

Med sine to indbyggede 5,25” basenheder kan Denon DSW-1H uden problemer spille en almindelig stue op. Du kan placere den både vandret og lodret næsten hvor du vil, og HEOS sørger automatisk for korrekt opsætning til den valgte kombination. Den sidste fintuning klarer du selv nemt og hurtigt via HEOS-appen.

Hjemmebiograf i etaper

Med DSW-1H kan du opbygge en hjemmebiograf i flere etaper, hvis du ikke har lyst til at gå hele vejen på én gang. Til en start kan du bruge subwooferen sammen med DHT-S716H i en meget velspillende 3.1-kanals opsætning. Når lysten eller budgettet tillader det, kan du udbygge med to trådløse HEOS-højtalere til bagkanalerne, så du får en fuld 5.1-kanals surround-hjemmebiograf med lyd fra alle sider. Med et absolut minimum af løse højtalere, kabler og besvær.

HEOS – trådløs streaming musik i hele dit hjem

DSW-1H er en del af det populære HEOS multirums-system fra Denon. Med HEOS kan du trådløst streame internetradio og en stribe af de mest populære musiktjenester, f.eks. Spotify Connect, TIDAL og Deezer. Med Bluetooth oveni løber du aldrig tør for trådløs musik. I et snuptag kan du udbygge med trådløse HEOS-højtalere og musikstreamere i så mange rum, du har lyst til. Har du først prøvet det, er der ingen vej tilbage!

Denon DSW-1H fås i sort finish.

Tekniske specifikationer

Bas størrelse5.25"
Kabinet typeBasrefleks

Anbefalede produkter