Gå til indhold
Denon
CD-afspiller

Denon DCD-2500NE

16.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Oplev, hvor godt dine CD’er i virkeligheden kan lyde på denne kompromisløse afspiller. Også en fest for øjet i sin fantastiske aluminiumsfinish.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DCD-2500NE – tung, kompromisløs og audiofil SACD/CD-afspiller

 • Ekstremt tung og stabil opbygning med front i ægte aluminium
 • Originalt Denon S.V.H. high-end løbeværk
 • Advanced AL32 Processing Plus-signalbehandling med 32-bit opsampling
 • Afspiller SACD / DSD-bitstream fra discs
 • DAC Master Clock design
DCD-2500NE er en kompromisløs audiofil SACD/CD-afspiller, som både i finish og præstationer er det perfekte match til Denons eksklusive stereoforstærker PMA-2500NE. Du kan selvfølgelig også bruge den i andre kombinationer med fremragende resultat.

32-bit audio-opsampling, Advanced AL32-signalbehandling, ny 32-bit/192kHz D/A-konverter, suverænt løbeværk og ultrastabil mekanisk konstruktion sikrer dig enestående lydkvalitet til både SACD og CD. Fronten er udført i forrygende flot ægte aluminiumsfinish, det samme gælder den eksklusive medfølgende systemfjernbetjening.

DCD-2500NE fås i Premium Silver finish.

Støj og vibrationer ingen adgang
DCD-2500NE er hele vejen igennem konstrueret til at eliminere al mekanisk og elektrisk støj. Chassiset er opbygget med meget kraftige sidepaneler i aluminium, og top- og bundplade er kraftige sandwich-konstruktioner i henholdsvis to og tre lag. Det eksklusive Advanced S.V.H.-løbeværk (Suppress Vibration Hybrid) er af Denons egen produktion. Værket har dobbelt topplade og vibrationshæmmende skuffe i støbt aluminium, og der er brugt en kombination af forskellige materialer, som optimerer både mekanisk stabilitet og præcision i signalaflæsningen.

For at forhindre indbyrdes påvirkning mellem den analoge og digitale sektion er DCD-2500NE udstyret med to transformere og helt adskilte strømforsyninger. Viklingerne i den analoge transformer er udført i eksklusivt OFC-kobber, og de to transformere er orienteret på en måde, så de ikke indstråler støj til hinanden. Selve monteringsbasen for transformerne er vibrationshæmmende udført i støbt aluminium. Resultatet er et drastisk forbedret signal/støjforhold og dermed hørbart bedre lyd.

32-bit signalbehandling og DAC Master Clock design for enestående lydkvalitet
DCD-2500NE er bestykket med Denons eksklusive 32-bit Advanced AL32 Processing Plus signalbehandline, og den opsampler alle musiksignaler til en opløsning på hele 32 bit, inden den videre signalbehandling. Denne drastisk forøgede opløsning giver langt højere detaljering og præcision både i og uden for det hørbare område, og det kan tydeligt høres i form af en utrolig naturlig og luftig musikgengivelse, hvor ruminformationen træder langt tydeligere frem, end du har været vant til fra almindelige CD-afspillere. De altafgørende D/A-konvertere arbejder også i 32-bit.

Det avancerede DAC Master Clock-design i DCD-2500NE sørger samtidig for at optimere den såkaldte "clock" i signaloverførslen fra afspiller til forstærker, så du undgår lydforringende jitter-støj (digital forvrængning i tidsdomænet). Denne audiofile detalje får du fuld glæde af, uanset om du lytter til musik i normal eller høj opløsning.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ekstremt tung og stabil opbygning med front i ægte aluminium
 • Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling med 32-bit opsampling
 • Originalt Denon S.V.H.-løbeværk
 • Afspiller SACD / DSD-bitstream fra discs

Begrænsninger

 • Ikke indgange for eksterne digitale lydkilder
 • Ikke USB-indgang
 • Ikke udgang for hovedtelefon

Tilbehør til Denon DCD-2500NE

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
TimerNej
D/A konvertering audioBurr-Brown PCM1795 32-bit/192 kHz