Gå til indhold
Denon
Kompaktanlæg

Denon CEOL RCD-N12DAB

4.999,-stk
Sort
Forventes på lager 1. juni 2024
  -
Genialt minianlæg med det hele, inkl. HDMI, HEOS musikstreaming, CD, DAB/FM, Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay 2, ægte hi-fi-lyd og flot design.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon CEOL RCD-N12DAB – streaming minianlæg med HEOS multirum, HDMI, DAB+/FM-radio, CD, AirPlay 2, Bluetooth og superflot hi-fi-lyd

 • HDMI-tilslutning til supernem TV-lyd i topkvalitet
 • Indbygget HEOS trådløs multirums-musikstreaming
 • Radio med DAB/FM/internetradio samt AirPlay 2, Spotify Connect og Bluetooth
 • Indbygget CD-afspiller
 • Klar til stemmestyring (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri)*

CEOL RCD-N12DAB er et genialt streaming minianlæg til dig, der vil have de nyeste og smarteste trådløse muligheder, men samtidig gerne vil nyde den store lyd og de fleksible muligheder, som kendes fra et traditionelt stereoanlæg i fuld størrelse.

Der findes andre streaming minianlæg på markedet, men ingen af dem bygger bro mellem fortid og fremtid som CEOL RCD-N12DAB. I ét kompakt og stilrent anlæg finder du alt, hvad du skal bruge for at få al musikken fra din favorit streamingtjeneste til at strømme ud overalt i dit hjem i god kvalitet. Oven i alt dette får du også al den musik, du allerede kender, inklusive CD-afspiller og DAB+/FM-radio. Lydkvaliteten er i top, uanset hvad du lytter til!

Supernem TV-lyd i topkvalitet og indbygget HEOS musikstreaming

I denne generation har CEOL RCD-N12DAB fået HDMI-tilslutning, og det er en genial nyhed. Det betyder nemlig, at dit TV og anlægget kommunikerer med hinanden via HDMI, så lydstyrke m.m. kan styres via din eksisterende TV-fjernbetjening. Bare tilslut TV’et med et HDMI-kabel én gang for alle – så har du TV-lyd i topkvalitet på anlægget. Det hele tænder og slukker endda automatisk, så du får lige så nem betjening som med en soundbar. Men du sparer at købe en soundbar, og lydkvaliteten fra et rigtigt anlæg er lysår bedre end en middelmådig soundbar!

Som prikken over i’et har CEOL RCD-N12DAB også indbygget HEOS trådløs musikstreaming, som kan udbygges til trådløs multirums-musik i resten af dit hjem med en eller flere af de smarte Denon Home højtalere (ekstratilbehør). På toppladen kan du betjene de mest grundlæggende funktioner med lækre touchknapper, som lyser op, når du berører dem. Resten styrer du enten via HEOS-appen eller den medfølgende fjernbetjening.

Ægte hi-fi-lyd med frit højtalervalg på alle hylder – også til TV

Den fine forstærker i CEOL RCD-N12DAB giver dig næsten helt frit højtalervalg, så det er bare at gå på jagt i HiFi Klubbens store højtalersortiment. CEOL RCD-N12DAB kan uden problemer få kvaliteterne frem i et sæt gode hi-fi-højtalere, for eksempel en kompaktmodel fra Bowers & Wilkins, DALI eller Argon Audio. Med det frie højtalervalg bestemmer du selv størrelse, farve, form og lydkarakter. På den måde får du præcis den kombination, som passer til dit behov og din indretning.

Husk på, at et par gode hi-fi-højtalere kan holde i årtier, så de vil følge dig trofast sammen med dit næste TV. Og det næste igen. CEOL RCD-N12DAB med de rigtige højtalere er kort sagt en suveræn lydinvestering, som du vil få glæde af mange år frem i tiden!

Denon CEOL RCD-N12DAB fås i flere farver.

* Stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med CEOL RCD-N12DAB, for eksempel din smartphone eller en separat smarthøjtaler, som kan fås for små penge. Understøttelse af stemmestyring på dansk afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Denon HEOS og Apple AirPlay 2 – to veje til trådløs musik i hele dit hjem

Med CEOL RCD-N12DAB får du hele to muligheder for at udbygge med trådløs musik i hele dit hjem. CEOL RCD-N12DAB har indbygget HEOS multirum, som giver dig næsten uendelige muligheder for at streame musik fra streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på internettet, inklusive de landsdækkende stationer, du kender i forvejen.

Du kan frit udbygge med trådløse Denon HEOS-højtalere og musikstreamere i alle andre rum i dit hjem, og du styrer det hele fra HEOS-appen på din smartphone. Det er så nemt, at alle kan finde ud af det – kom ind og oplev det i HiFi Klubben! 

Med Apple AirPlay 2 kan du via din iPhone/iPad også spille trådløs musik i andre rum, hvor du har en AirPlay 2-højtaler stående. Og det inkluderer endda lyd fra YouTube, Netflix og andre apps, som multirums-systemerne ikke understøtter (endnu).

Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder

CEOL RCD-N12DAB giver dig også Spotify Connect, som er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. AirPlay 2 og Spotify Connect har det tilfælles, at din smartphone fungerer som fjernkontrol til musik-appen og ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til at streame via Bluetooth, og du kan stadig køre musikken fra den samme musik-app, som du kender i forvejen.

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis vennerne lige skal spille et superfedt nummer fra deres smartphone. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Med tovejs Bluetooth kan CEOL RCD-N12DAB også spille musik til et par trådløse høretelefoner. Med de mange fine modeller, som efterhånden er på markedet, er dette en finesse, som absolut er værd at tage med.

OBS: CEOL RCD-N12DAB har en indbygget optimeringsfunktion til Denons egne systemhøjtalere. Hvis du bruger andre højtalere, skal du gå ind i menuen og sikre dig, at ”SPK OPTIMISE” står på ”OFF” – så får du den optimale lydkvalitet fra dit system.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • HDMI-tilslutning til supernem TV-lyd i topkvalitet
 • Indbygget HEOS trådløs multirums-musikstreaming med app-kontrol (iOS/Android)
 • Trådløs musik via AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Bluetooth m.fl.
 • Tovejs Bluetooth til trådløse høretelefoner
 • Indbygget CD-afspiller
 • DAB+/FM-radio og internetradio
 • Klar til stemmestyring (Google Assistant / Amazon Alexa / Apple Siri)*
 • Kompakt og elegant design inkl. højglans topplade med touchknapper
 • Flot lydkvalitet for et minianlæg
 • Direkte tilslutning af pladespiller (MM)
 • Lydstyrke kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening
 • Kan afspille 24-bit HD-audio (Roon Ready)
 • Tilslutning for høretelefon og subwoofer

Begrænsninger

 • Ikke farvedisplay med albumvisning
 • Ikke NFC eller aptX på Bluetooth
 • Nogle alternative løsninger har større råstyrke og/eller fleksibilitet

Reviews

Videoer om CEOL RCD-N12DAB

Tilbehør til Denon CEOL RCD-N12DAB

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm65 watt
Forvrængning (THD)0,1 (1kHz/5W/4 Ohm) %
Signal/støjforhold90 dB
ForstærkerteknologiKlasse D - fuld digital

Anmeldelser


4.7
80 anmeldelser
5
60
4
16
3
4
2
0
1
0
Björn
Sverige
I dag

Fantastisk lyd til en overkommelig pris

Björn
Sverige
Lone
Danmark
2 dage siden

Dejlig nem at betjene Et af mine bedste køb 🤗

Lone
Danmark
A
Holland
2 dage siden
A
Holland
Thyge
Danmark
2 dage siden

Fungere fint

Thyge
Danmark
Frumau
Holland
5 dage siden
Frumau
Holland

Anbefalede produkter