Gå til indhold
4.499,-stk
Forventes på lager 21. oktober 2023
 Opleves i
Varen indgår i system/pakke
Denon AVR-X1700H – 7 kanals surround, 8K og HDMI 2.1 80 hi-fi-watt, 7.1 kanaler, Dolby Atmos, HEOS multirum, 8K, HDMI 2.1, eARC og indgang til pladespiller. Her er du klar til det meste!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AVR-X1700H – 7.1 kanaler med 80 hi-fi-watt, 8K / HDMI 2.1, HEOS multirum, AirPlay 2, Dolby Atmos, DTS:X og tovejs Bluetooth

 • 7.1-kanals forstærker med 80 hi-fi-watt
 • HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.
 • eARC for overførsel af Dolby Atmos lyd via HDMI fra TV
 • 8K/HDMI 2.1-understøttelse på 3 x HDMI-ind
 • Indbygget HEOS multirum, AirPlay 2, tovejs Bluetooth og FM-radio
 • Audyssey MultEQ XT digital rumkorrektion

AVR-X1700H er en alsidig 7.1-kanals surround-receiver, som giver dig en både velspillende og økonomisk start på ægte 7-kanals 8K-hjemmebio. Du får 80 strømstærke hi-fi-watt*, og du kan udnytte de avancerede surroundformater Dolby Atmos og DTS:X, inklusive Atmos Height Virtualization og DTS Virtual:X, som giver dig højdefornemmelse i lyden, uden at du behøver installere højtalere i loftet.

Din musik bliver også grundigt forkælet med indbygget HEOS multirum (inkl. internetradio), Spotify Connect, AirPlay 2, pladespillerindgang og tovejs Bluetooth-funktion, så du også kan nyde dine trådløse høretelefoner sammen med receiveren. AVR-X1700H kan kort sagt næsten alt, og hvis du ikke har specielle behov eller ambitioner om at udvide din hjemmebiograf til mere end 7 kanaler, får du her et fantastisk kontrolcenter uden at belaste budgettet mere end nødvendigt.

HDMI 2.1 med 8K og alt til film, TV og gaming i højeste billedkvalitet

I bedste Denon-tradition er AVR-X1700H pakket til randen med de allernyeste og lækreste HDMI-features. Du får HDMI 2.1 med fuld 8K-understøttelse på hele tre HDMI-indgange, så du er helt klar til fremtidens fabelagtige billedkvalitet, uanset om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spilkonsol som PS5 eller Xbox Series X.**

Denon har gjort alt for at give dig en helt fantastisk gaming oplevelse i hjemmebiografen. Du får 4K/120Hz understøttelse og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Altsammen teknologier skabt til knivskarpe, flydende billeder og perfekt synkronisering mellem lyd og billede ved gaming. Med QMS (Quick Media Switching) slipper du for irriterende ventetid og sort skærm, når billedkilden skifter billedfrekvens eller opløsning.

Optimal TV-lyd med eARC

Via eARC kan du føre lydsignalet – inklusive Dolby Atmos – retur fra dit TV via HDMI-kablet, så du også kan få den allerbedste lydoplevelse fra Netflix og alle de andre højopløste videotjenester på nettet. Med streaming og dagens kæmpestore TV på 75” eller endnu større behøver du ikke længere projektor og Blu-ray afspiller for at få en fed hjemmebiograf. AVR-X1700H er klar til det hele, uanset hvilken løsning du vælger.

*OBS: De opgivne 80 watt er målt som reelle hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrængning, to kanaler i drift). Målt på samme måde som nogle konkurrenter gør det (1 kHz hyletone i én kanal), yder AVR-X1700H hele 145 watt. Vær opmærksom på dette, når du sammenligner!

**HDMI 2.1/8K understøttes på 3 x HDMI-ind.

Denon AVR-X1700H fås i sort finish

Indbygget HEOS, internetradio, FM-radio og utallige avancerede muligheder

AVR-X1700H har indbygget HEOS multirum, så du helt uden ekstra apparater har direkte adgang til alverdens musik via et hastigt voksende antal af streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på nettet, inklusive de landsdækkende radiostationer, som du kender i forvejen.

Det hele ligger lige under dine fingerspidser på den dedikerede HEOS-app, og du får både perfekt integration og optimal lydkvalitet på denne måde. Hvis du vil have trådløs musik i flere rum, kan du nemt udbygge systemet med så mange trådløse HEOS-højtalere, som du har lyst til. Du får tilmed indbygget FM-radio med RDS, så du også kan lytte til radio på traditionel vis.

Klar til stemmestyring (Voice Control)

AVR-X1700H er klar til stemmestyring med både Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip, og i fremtiden vil du kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en endnu bedre og mere spændende oplevelse. Understøttelse af stemmestyring på dansk afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med AVR-X1700H, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

80 hi-fi-watt og bundsolid konstruktion

Denons surround-receivere er berømte for deres høje lydkvalitet og driftssikkerhed, og det er der en god grund til. Den grundlæggende konstruktion af effektdelen bygger nemlig på hæderkronede analoge principper, og både strømforsyninger, komponenter og printlayout er gennemprøvet, forfinet og udbygget gennem mange modelgenerationer.

AVR-X1700H er en ægte 7-kanals receiver, der er opbygget med 7 identiske effektblokke. De forskellige analoge og digitale sektioner i forstærkeren er helt adskilt fra hinanden, og en stribe separate strømforsyninger er med til at sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kredsløb.

Dolby Atmos og DTS:X – flere veje til den ultimative biograflyd

Med Dolby Atmos kan du få det samme lydsystem i din hjemmebiograf, som bliver brugt i verdens bedste biografteatre, hvor du er helt omgivet af lyd fra alle sider inklusive ovenfra. Mange konsolspil og en lang række nyere filmproduktioner – f.eks. på Blu-ray eller på Netflix – rummer faktisk allerede Dolby Atmos-information i lydsporet. HDMI-kredsen er også klar til Atmos fra TV-udsendelser via eARC-funktionen.

Du kan tilkoble Atmos-højtalere via de to forstærkerkanaler, som du ellers ville have brugt til bagkanaler i en traditionel 7-kanals surround-opsætning. Det betyder, at du med AVR-X1700H kan lave en fuld surround-biograf inkl. to Atmos-højtalere (5.1.2.).

AVR-X1700H understøtter også Dolby Atmos Height Virtualization teknologien, som kan give en højdedimension i lyden fra et højtalersystem i gulvhøjde. På den måde kan du booste realismen i din lydoplevelse uden at installere højtalere i loftet, og effekten virker både med stereo og multikanals systemer. Blandt 3D hyper-surround formaterne finder du også det alternative DTS:X, så du kan vælge præcis det format og den opsætning, du foretrækker.

Høj brugervenlighed, Dual Speaker og app-fjernbetjening

Allerede under installationen kan du nyde den gennemtænkte brugerflade. Når du første gang tilslutter AVR-X1700H til dit TV, starter Denons ”Setup Wizard”, som trin for trin guider dig igennem samtlige nødvendige indstillinger til højtalere, rumkorrektion, netværk og tilslutninger. I denne generation kan du endda på skærmen få et samlet overblik over alle de lyd- og billedsignaler, som går ind og ud af receiveren. Alle tiders hjælp til opsætning og eventuel problemløsning.

Højtalerterminalerne sidder vandret, så du kan se det hele ovenfra, og farvekoder er med til at gøre det hele meget enklere. Tilsvarende kan du farvekode kablerne med de medfølgende labels. AVR-X1700H kan huske to forskellige højtaleropsætninger, som du hurtigt kan skifte imellem (Dual Speaker). Det kan du bruge til at teste forskellige indstillinger op imod hinanden eller til at gemme en favoritindstilling til for eksempel film og musik eller en nabovenlig indstilling til lytning sent om aftenen.

Prikken over i’et er Denons fjernbetjenings-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her har du fuld kontrol over alle begivenhederne på anlægget, inklusive Spotify. Du kan bl.a. styre opsætning og afspilning, og du kan navigere i din musiksamling fra PC/netværksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. din Blu-ray-afspiller, og da det foregår via HDMI-CEC funktionen, vil funktionen virke i langt de fleste tilfælde uanset mærket på din afspiller.

Tovejs Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder

Ud over HEOS (som kan klare langt de fleste streamingbehov inkl. internetradio og multirum) har AVR-X1700H også indbygget trådløst netværk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. Teknologien er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Spotify Connect er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. De to løsninger har det tilfælles, at din smartphone fungerer som fjernkontrol til musik-appen og ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. at streame via Bluetooth, og du kan stadig køre musikken fra den samme musik-app, som du kender i forvejen.

Indbygget Bluetooth giver både dig, din familie og dine venner nem adgang til at spille musik på anlægget direkte fra mobil, smartphone eller tablet. Receiveren tænder selv og slår selv over på den rigtige indgang, når du vælger den via Bluetooth, og den kan huske op til 8 apparater. Bluetooth-funktionen er tovejs, så receiveren også kan spille musik trådløst til et par Bluetooth-høretelefoner. Med de mange fine modeller, som efterhånden er på markedet, er dette en finesse, som absolut er værd at tage med.

8K-video og kun ét HDMI-kabel til dit TV

AVR-X1700H har hele 6 HDMI-indgange med HDCP2.3 og opskalering helt op til 8K/60Hz opløsning via HDMI. Det betyder i praksis, at du kan tilslutte alle dine digitale billedkilder til receiveren (inkl. 8K) og sende billedet videre til dit TV eller projektor i bedst mulige kvalitet via ét enkelt kabel. Med Audio Return Channel kan du tilmed sende lyden fra dit TV retur til receiveren via det samme HDMI-kabel, endda inklusive Dolby Atmos-information via eARC-funktionen.*

OBS: HDMI 2.1/8K understøttes på 3 x HDMI-ind og HDMI-ud.

Audyssey Dynamic Volume og Dynamic EQ for nem daglig brug

Audyssey Dynamic Volume er en smart funktion, som overvåger lydstyrken på programmaterialet og sørger for, at det valgte lytteniveau konstant opretholdes – også selvom du skifter signalkilde eller kanal på dit TV. Du behøver ikke længere konstant at skrue op og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avanceret digital ”loudness”, som tilpasser lyden til lavt volumen.

OBS: Ovennævnte funktioner er tænkt som en hjælp til specielle situationer, typisk sent om aftenen, når ungerne er lagt i seng. Hvis du vil have den optimale hi-fi-oplevelse, kan – og bør – du frakoble dem. Dette er heldigvis ganske nemt, og du kan gemme op til fire personlige grundindstillinger, så du med et snuptag kan skifte mellem f.eks. den optimale indstilling til film, musik og aftenlytning.

* Kræver at TV’et også understøtter Audio Return Channel / eARC.

Denon AVR-X1700H Hjemmebio-receiver

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 7.1-kanals forstærker
 • HDMI 2.1 / 8K understøttes på 3 x HDMI-ind
 • Dolby Atmos inkl. Height Virtualization, DTS:X / Virtual:X
 • Forvalg til 2 brugerdefinerede højtaleropsætninger (Dual Speaker)
 • Audyssey MultEQ XT digital rumkorrektion
 • HDMI 2.1 med HDCP2.3, 8K/60, 4K/120, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG, eARC, CEC, ALLM, QMS, QFT, VRR
 • Video-opskalering (op til 8K/60 via HDMI)
 • eARC for overførsel af Dolby Atmos lyd via HDMI fra TV
 • FM-radio
 • Indbygget HEOS multirum med internetradio
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support
 • Tovejs Bluetooth til trådløse høretelefoner
 • Stemmestyring via Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri
 • Pladespillerindgang (MM)
 • Grafisk brugerflade med opsætningsguide
 • Streaming af DSD/SACD og FLAC/FLAC HD
 • Kan app-fjernbetjenes via Denon 2016 AVR Remote app og HEOS app (iOS/Android)
 • USB-indgang på front
 • Smart ECO mode for op til 50% energibesparelse

Begrænsninger

 • Meget få analoge tilslutninger
 • Kun én HDMI-udgang
 • Ikke individuel kalibrering af to subwoofere
 • Ikke analog-til-HDMI videokonvertering
 • Ikke avanceret grafisk brugerflade
 • Forstærkerdel og video-opskalering på mere basalt niveau i forhold til de større AVR-modeller
 • Zone 2-funktion kun via evt. ubrugte højtalerudgange.
 • Stemmestyring kræver separat smarthøjtaler (ekstratilbehør)

Reviews

Tilbehør til Denon AVR-X1700H

DALI OBERON 5 Gulvhøjtaler
DALI OBERON 5
Gulvhøjtaler
5.998,- / par
55
DALI SUB E-9 F Subwoofer
Subwoofer
3.999,- / 4.899,- / stk
29
DALI OBERON 1 Kompakt højtaler
DALI OBERON 1
Kompakt højtaler
2.998,- / par
53
Denon Home 150 Trådløs højtaler
Trådløs højtaler
1.649,- / stk
85
DALI OBERON VOKAL Centerhøjtaler
DALI OBERON VOKAL
Centerhøjtaler
2.999,- / stk
21
Denon Home 250 Trådløs højtaler
Trådløs højtaler
3.199,- / stk
34
Denon Home 350 Trådløs højtaler
Trådløs højtaler
4.399,- / stk
20
AudioQuest Forest Optisk kabel
AudioQuest Forest
Optisk kabel
399,- / stk
19

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)80 watt
Udgangseffekt (6 ohm, 1 kanal)145 watt
Udgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)120 watt
Forstærker kanaler7
ForstærkerteknologiAnalog

Anmeldelser


4.7
52 anmeldelser
5
39
4
11
3
2
2
0
1
0
Jimmy
Sverige
9/11/2023
Jimmy
Sverige
Asgeir
Norge
8/20/2023
Asgeir
Norge
Paul
Sverige
8/13/2023
Paul
Sverige
Holger
Tyskland
8/12/2023

Jeg kører min B &W P6 med modtageren og bruger modtageren hovedsageligt til streaming af hi-fi-filer via Amazon Music og mit netværkslager. Jeg lytter også til TuneIn om det. Så ikke nødvendigvis de typiske anvendelser af en AV-modtager. For mine beskrevne brugssager er jeg meget tilfreds med modtagerens ydeevne. Opsætningen var også en leg takket være den velfungerende kalibrering. Som audiofil er det vigtigt for mig, at diskanter gengives, hvor de hører hjemme, og at bas ikke bare mærkes ved kedelig brummen. Jeg kan til enhver tid anbefale Denon med god samvittighed.

Holger
Tyskland
Mats
Sverige
8/11/2023

En meget overkommelig forstærker, er meget tilfreds med det.

Mats
Sverige

Anbefalede produkter

Denon AVC-S660H Hjemmebio-receiver
Hjemmebio-receiver
4.699,- / stk
35