Gå til indhold
Denon
Hjemmebio-receiver

Denon AVR-S660H

3.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

5.1 kanaler, 75 hi-fi-watt, FM-radio, HEOS multirum, 8K, HDMI 2.1, eARC og indgang til pladespiller. En god start på ægte surround-hjemmebio.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AVR-S660H – 5.1 kanals surround-receiver med 75 hi-fi-watt, 8K / HDMI 2.1, FM-radio, HEOS multirum, AirPlay 2 og tovejs Bluetooth

 • 5.1-kanals forstærker med 75 hi-fi-watt
 • Indbygget FM-radio, HEOS multirum, AirPlay 2 og tovejs Bluetooth
 • HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.
 • 8K/HDMI 2.1-understøttelse på 3 x HDMI-ind
 • Audyssey MultEQ digital rumkorrektion

OBS: Sælges kun online – kan ikke opleves i butikker.

AVR-S660H er en alsidig 5.1-kanals surround-receiver, som giver dig en både velspillende og økonomisk start på ægte 8K-hjemmebio, uden at du behøver at fylde stue og loft med højtalere. Kan du nøjes med fem kanaler og undvære de avancerede Dolby Atmos/DTS:X surround-formater, får du her masser af avancerede og lækre finesser til en fornuftig pris. For eksempel 75 strømstærke hi-fi-watt*, indbygget HEOS multirum (inkl. internetradio), Spotify Connect, AirPlay 2, pladespillerindgang og tovejs Bluetooth-funktion, så du også kan nyde dine trådløse høretelefoner sammen med receiveren.

OBS: Bortset fra den indbyggede FM-radio er AVR-S660H praktisk talt identisk med søstermodellen AVC-S660H.

HDMI 2.1 med 8K og alt til film, TV og gaming i højeste billedkvalitet

I bedste Denon-tradition er AVR-S660H pakket til randen med de allernyeste og lækreste HDMI-features. Du får HDMI 2.1 med fuld 8K-understøttelse på hele tre HDMI-indgange, så du er helt klar til fremtidens fabelagtige billedkvalitet, uanset om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spilkonsol som PS5 eller Xbox Series X.**

Denon har gjort alt for at give dig en helt fantastisk gaming oplevelse i hjemmebiografen. Du får 4K/120Hz understøttelse og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Altsammen teknologier skabt til knivskarpe, flydende billeder og perfekt synkronisering mellem lyd og billede ved gaming. Med QMS (Quick Media Switching) slipper du for irriterende ventetid og sort skærm, når billedkilden skifter billedfrekvens eller opløsning.

Optimal TV-lyd med eARC

Via eARC kan du føre lydsignalet retur i optimal kvalitet fra dit TV via HDMI-kablet, så du også kan få den allerbedste lydoplevelse fra Netflix og alle de andre højopløste videotjenester på nettet. Med streaming og dagens kæmpestore TV på 75” eller endnu større behøver du ikke længere projektor og Blu-ray afspiller for at få en fed hjemmebiograf. AVR-S660H er klar til det hele, uanset hvilken løsning du vælger.

*OBS: De opgivne 75 watt er målt som reelle hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrængning, to kanaler i drift). Målt på samme måde som nogle konkurrenter gør det (1 kHz hyletone i én kanal), yder AVR-S660H hele 135 watt. Vær opmærksom på dette, når du sammenligner!

**HDMI 2.1/8K understøttes på 3 x HDMI-ind.

Denon AVR-S660H fås i sort finish.

OBS: AVR-S660H sælges kun online – kan ikke opleves i butikker.

Indbygget HEOS, internetradio, FM-radio og utallige avancerede muligheder

AVR-S660H har indbygget HEOS multirum, så du helt uden ekstra apparater har direkte adgang til alverdens musik via et hastigt voksende antal af streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på nettet, inklusive de landsdækkende radiostationer, som du kender i forvejen.

Det hele ligger lige under dine fingerspidser på den dedikerede HEOS-app, og du får både perfekt integration og optimal lydkvalitet på denne måde. Hvis du vil have trådløs musik i flere rum, kan du nemt udbygge systemet med så mange trådløse HEOS-højtalere, som du har lyst til. Du får tilmed indbygget FM-radio med RDS, så du også kan lytte til radio på traditionel vis.

Klar til stemmestyring (Voice Control)

AVR-S660H er klar til stemmestyring med både Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip, og i fremtiden vil du kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en endnu bedre og mere spændende oplevelse. Understøttelse af stemmestyring på dansk afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med AVR-S660H, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

75 hi-fi-watt og bundsolid konstruktion

Denons surround-receivere er berømte for deres høje lydkvalitet og driftssikkerhed, og det er der en god grund til. Den grundlæggende konstruktion af effektdelen bygger nemlig på hæderkronede analoge principper, og både strømforsyninger, komponenter og printlayout er gennemprøvet, forfinet og udbygget gennem mange modelgenerationer.

AVR-S660H er en ægte 5-kanals receiver, der er opbygget med 5 identiske effektblokke. De forskellige analoge og digitale sektioner i forstærkeren er helt adskilt fra hinanden, og en stribe separate strømforsyninger er med til at sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kredsløb.

Høj brugervenlighed og app-fjernbetjening

Allerede under installationen kan du nyde den gennemtænkte brugerflade. Når du første gang tilslutter AVR-S660H til dit TV, starter Denons ”Setup Wizard”, som trin for trin guider dig igennem samtlige nødvendige indstillinger til højtalere, rumkorrektion, netværk og tilslutninger. I denne generation kan du endda på skærmen få et samlet overblik over alle de lyd- og billedsignaler, som går ind og ud af receiveren. Alle tiders hjælp til opsætning og eventuel problemløsning. Højtalerterminalerne sidder vandret, så du kan se det hele ovenfra, og farvekoder er med til at gøre det hele meget enklere. Tilsvarende kan du farvekode kablerne med de medfølgende labels.

Prikken over i’et er Denons fjernbetjenings-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her har du fuld kontrol over alle begivenhederne på anlægget, inklusive Spotify. Du kan bl.a. styre opsætning og afspilning, og du kan navigere i din musiksamling fra PC/netværksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. din Blu-ray-afspiller, og da det foregår via HDMI-CEC funktionen, vil funktionen virke i langt de fleste tilfælde uanset mærket på din afspiller.

Tovejs Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder

Ud over HEOS (som kan klare langt de fleste streamingbehov inkl. internetradio og multirum) har AVR-S660H også indbygget trådløst netværk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. Teknologien er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Spotify Connect er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. De to løsninger har det tilfælles, at din smartphone fungerer som fjernkontrol til musik-appen og ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. at streame via Bluetooth, og du kan stadig køre musikken fra den samme musik-app, som du kender i forvejen.

Indbygget Bluetooth giver både dig, din familie og dine venner nem adgang til at spille musik på anlægget direkte fra mobil, smartphone eller tablet. Receiveren tænder selv og slår selv over på den rigtige indgang, når du vælger den via Bluetooth, og den kan huske op til 8 apparater. Bluetooth-funktionen er tovejs, så receiveren også kan spille musik trådløst til et par Bluetooth-høretelefoner. Med de mange fine modeller, som efterhånden er på markedet, er dette en finesse, som absolut er værd at tage med.

8K-video og kun ét HDMI-kabel til dit TV

AVR-S660H har hele 6 HDMI-indgange med HDCP2.3 og opskalering helt op til 8K/60Hz opløsning via HDMI. Det betyder i praksis, at du kan tilslutte alle dine digitale billedkilder til receiveren (inkl. 8K) og sende billedet videre til dit TV eller projektor i bedst mulige kvalitet via ét enkelt kabel. Med Audio Return Channel/eARC kan du tilmed sende lyden fra dit TV retur til receiveren via det samme HDMI-kabel.*

OBS: HDMI 2.1/8K understøttes på 3 x HDMI-ind og HDMI-ud.

Audyssey Dynamic Volume og Dynamic EQ for nem daglig brug

Audyssey Dynamic Volume er en smart funktion, som overvåger lydstyrken på programmaterialet og sørger for, at det valgte lytteniveau konstant opretholdes – også selvom du skifter signalkilde eller kanal på dit TV. Du behøver ikke længere konstant at skrue op og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avanceret digital ”loudness”, som tilpasser lyden til lavt volumen.

OBS: Ovennævnte funktioner er tænkt som en hjælp til specielle situationer, typisk sent om aftenen, når ungerne er lagt i seng. Hvis du vil have den optimale hi-fi-oplevelse, kan – og bør – du frakoble dem. Dette er heldigvis ganske nemt, og du kan gemme op til fire personlige grundindstillinger, så du med et snuptag kan skifte mellem f.eks. den optimale indstilling til film, musik og aftenlytning.

* Kræver at TV’et også understøtter Audio Return Channel / eARC.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Lettilgængelige Quick Select-knapper på front
 • FM-radio
 • HDMI 2.1 / 8K understøttes på 3 x HDMI-ind
 • Audyssey MultEQ digital rumkorrektion
 • HDMI 2.1 med HDCP2.3, 8K/60, 4K/120, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG, eARC, CEC, ALLM, QMS, QFT, VRR
 • Video-opskalering (op til 8K/60 via HDMI)
 • Indbygget HEOS multirum med internetradio
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support
 • Tovejs Bluetooth til trådløse høretelefoner
 • Stemmestyring via Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri
 • Pladespillerindgang (MM)
 • Grafisk brugerflade med opsætningsguide
 • Kan app-fjernbetjenes via Denon 2016 AVR Remote app og HEOS app (iOS/Android)
 • USB-indgang på front
 • Smart ECO mode for op til 50% energibesparelse

Begrænsninger

 • Kun 5 kanaler
 • Ikke Dolby Atmos eller DTS:X
 • Meget få analoge tilslutninger
 • Ikke HDMI-indgang på front
 • Kun standard Audyssey MultEQ rumkorrektion
 • Ikke analog-til-HDMI videokonvertering
 • Ikke Zone 2-funktion
 • Stemmestyring kræver separat smarthøjtaler (ekstratilbehør)

Tilbehør til Denon AVR-S660H

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)75 watt
Udgangseffekt (6 ohm, 1 kanal)135 watt
Udgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)100 watt
Forstærker kanaler5
ForstærkerteknologiAnalog

Anbefalede produkter