Gå til indhold
1.899,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Nyd god komfort og fornem hi-fi-lyd til både musik og film, når du er på farten. Trådløse in-ear høretelefoner i eksklusiv kvalitet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AH-C820W – eksklusive trådløse in-ear høretelefoner med fornem hi-fi-lyd til musik og film fra din PC/Mac eller smartphone

  • Ingen forsinkelse på trådløs film- og spillyd
  • Fremragende trådløs lydkvalitet
  • Eksklusivt og solidt design i aluminium
  • Dobbelt kabelføring for optimal lydkvalitet
  • Dedikeret Denon Audio App (iOS/Android)
AH-C820W er eksklusive in-ear høretelefoner, som giver dig trådløs superkvalitet i miniformat. Nyd behagelig pasform til togturen, rejsen eller arbejdsdagen samt eksklusivt aluminiums-design for holdbarhed og flotte hi-fi-præstationer.

AH-C820W har en bøjle med behagelig pasform, som du kan bære om nakken hele dagen, så musikken altid er inden for din rækkevidde. Bøjlen giver også plads til mere batteri, så du kan nyde op til 10 timers spilletid på en opladning – væsentligt mere end du får med trådløse in-ear modeller uden bøjle.

Hvis du nyder at se serier eller youtube, når du er på farten, så er AH-C820W et oplagt valg. Mens mange trådløse høretelefoner kæmper med forsinket lyd, når du ser film eller gamer på din smartphone eller PC/Mac, så får du det her helt synkront. Du kan endda nyde lyden i ekstra god trådløs kvalitet, hvis din smartphone understøtter aptX.

Der medfølger bløde gummi-ørestykker i 4 forskellige størrelser samt yderligere et sæt specielle Comply skum-ørestykker, som kan forme sig helt præcist og tætsluttende til din øregang. Hermed får du både lydgengivelse og pasform i absolut topklasse. Samtidig bliver du effektivt afskærmet fra omgivelsernes støj og kan uforstyrret nyde din yndlingsmusik, hvor du end befinder dig.

Denon AH-C820W fås i sort finish. USB-ladekabel, opbevaringsetui og ørestykker i forskellige størrelser (inkl. Comply-ørestykker) medfølger.

Denon AH-C820W – lækre materialer og originale løsninger
Brugen af aluminium i det eksklusive hybrid-hus på AH-C820W er ikke kun for et syns skyld. Høj mekanisk stabilitet og gennemtænkt design har nemlig afgørende betydning for lydkvaliteten, selv i dette lille format. For at sikre en hidtil uhørt bas fra en sæt in-ear-høretelefoner er AH-C820W udstyret med hele to 11,5 mm drivere i hver side. Dette patentanmeldte ”Double Air Compression”-system giver bassen et så solidt skub i den rigtige retning, at du næsten glemmer, at der ikke er tale om full-size høretelefoner.

Denons ”Acoustic Optimiser” kan lidt sammenlignes med basrefleksporten på en højtaler, og dens funktion er at regulere luftstrømmen for og bag membranen, så der ikke opstår uønskede kompressionseffekter.

Denon Audio App – bedre oplevelser med din smartphone
Hvis du vil have den gode lyd med i lommen, kan Denon Audio App gøre musiklytning på din smartphone til en ekstra stor oplevelse. Lydbilledet kan fintunes med equalizerindstillinger, og du får masser af smarte muligheder for at lave playlister m.m. Du får også via nettet adgang til titusindvis af radiostationer fra hele verden (TuneIn Internet Radio). Findes både til iOS og Android.

Tilbehør til Denon AH-C820W

Tekniske specifikationer

Frekvensområde4-22.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Enhed størrelse11,5 mm
Afspilning via USBJa