Gå til indhold
DALI
Trådløs højtaler

DALI ZENSOR 1 AX

2.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Trådløs musik, ægte hi-fi, flot design – denne aktive kompakthøjttaler leverer stereolyd med masser af kræfter. Flere farver.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI ZENSOR 1 AX – trådløse aktive kompakthøjttalere med heftige 2 x 50 indbyggede watt

 • Nem og kompakt vej til ægte stereolyd i høj kvalitet
 • Trådløs musikstreaming via Bluetooth (smartphone, tablet, mobil, PC og Mac)
 • Særdeles nem i opsætning og brug
 • Auto-tænd/sluk på optisk og analog indgang (auto-sluk på Bluetooth)
 • Fjernbetjening medfølger (elegant metal-fjernbetjening fås som ekstraudstyr)
DALI ZENSOR 1 AX – trådløse aktive kompakthøjttalere med heftige 2 x 50 indbyggede watt
ZENSOR 1 AX er et sæt elegante og potente aktive kompakthøjttalere, som giver dig den ægte hi-fi-oplevelse, uden at der følger et helt anlæg med i købet. Brug dem til at streame trådløs musik direkte fra din smartphone eller tablet via Bluetooth, eller tilslut en trådløs musikstreamer via den optiske indgang, evt. som en del af et multirums-system fra Sonos, HEOS eller Bluesound. Du kan også give din TV-lyd en seriøs opgradering – ZENSOR 1 AX klarer det hele!

Masser af power på meget lille plads
Den indbyggede digitale stereoforstærker er på hele 2 x 50 watt, hvilket er sjældent meget power for en højttaler i denne størrelse og kategori. Det betyder, at du under alle omstændigheder får flot og fyldig hi-fi-lyd, bare i en størrelse så kompakt, at du ikke behøver ofre store dele af stuens møblement for at få plads til dem.

Som ekstra glasur kan du tilslutte en subwoofer – for eksempel DALIs egen SUB E-9F – og blive den lykkelige ejer af et aldeles kompetent hi-fi-anlæg. Altsammen til en pris, der ikke kræver, at du straks begynder at tage nattearbejde.

Så nemt er det
Med ZENSOR 1 AX behøver du ikke længere at spille det evige spil kabelmikado, der normalt følger med forstærkere og tilhørende højttalere. Forbind blot den ene højttaler med den anden, og sæt strøm til – så er ZENSOR 1 AX lige så nem at høre musik på som et sæt trådløse hovedtelefoner.

Indmaden og al den avancerede teknologi, der får disse højttalere til at lyde så godt, er hentet fra DALIs populære ZENSOR 1, som er den passive tvilling til ZENSOR 1 AX.

ZENSOR 1 AX fås i hvid højglans, sort ask eller valnød. Fjernbetjening medfølger (elegant metal-fjernbetjening fås som ekstraudstyr).
DALI ZENSOR 1 AX – en kompakthøjttaler er gået solo
Det er ikke alle musikentusiaster, som samtidig er grej-entusiaster og elsker at se på en forstærker i reolen. Derfor har DALI valgt at indbygge en højkvalitets stereoforstærker i ZENSOR 1 AX. Oversat til hi-fi-sprog betyder det, at højttalerne er aktive og derfor kan tilsluttes direkte til lydkilden. Det gør det hele meget mere overkommeligt at sætte op, og du kommer hurtigere i gang med at høre musik.

Bluetooth – den nemme vej til musikstreaming
Bluetooth er en utrolig nem måde at afspille musik trådløst på. Du skal ikke spekulere på kompliceret netværksopsætning og andre besværligheder. Når du aktiverer Bluetooth på f.eks. din smartphone, dukker ZENSOR 1 AX automatisk op på displayet. Herefter skal du bare vælge denne som musikafspiller, og så kan du sidde i sofaen og styre alle herlighederne trådløst.

På minussiden er Bluetooth lydmæssigt ikke helt på højde med andre alternativer, f.eks. AirPlay eller wi-fi-baserede multirums-systemer. Du kan dog stadig opnå en særdeles fornuftig lydkvalitet, og med den såkaldte aptX-kodning, som understøttes af stadig flere smartphones og tablets, får du Bluetooth-lyd i en kvalitet, som ligger meget tæt på CD.

Kompetent TV-højttaler
Bruger du ZENSOR 1 AX som TV-højttaler, vil den også sagtens kunne håndtere action-tunge lydspor. Du skal ganske enkelt trække et normalt minijack-kabel fra dit TV's hovedtelefonudgang over i minijack-indgangen på ZENSOR 1 AX og styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Så er du klar til filmoplevelser, der rent faktisk kan holde dig vågen en fredag aften foran TV'et.

ZENSOR 1 AX har desuden udgang til subwoofer, så du har mulighed for at nyde musik eller film i en full-range 2.1-opsætning.

Du kan læse meget mere om den passive ZENSOR 1 og ZENSOR-serien her .

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Trådløs musikstreaming via Bluetooth (smartphone, tablet, mobil, PC og Mac )
 • Indbygget 2 x 50 watt digital stereoforstærker
 • Særdeles god lydkvalitet for denne produktkategori
 • Nem at håndtere, da der kun skal trækkes ét enkelt kabel plus strøm
 • Både digital og analog audio-ind (optisk/minijack)
 • Understøtter Bluetooth aptX-formatet
 • Udgang til subwoofer
 • Fjernbetjening medfølger (elegant metal-fjernbetjening fås som ekstraudstyr)
 • Auto-tænd på optisk og analog indgang
 • Meget lavt strømforbrug i standby (0,5 watt)

Begrænsninger

 • Ingen USB-indgang til direkte afspilning fra PC/Mac
 • Ikke auto-tænd via Bluetooth
 • Naturlige begrænsninger i den dybeste bas

Videoer om DALI ZENSOR 1 AX

Tilbehør til DALI ZENSOR 1 AX

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)43-26.500 Hz
Forstærker50 watt
Delefrekvens2900 Hz
Diskant størrelse25mm
Bas størrelse5.25"