Gå til indhold
DALI
Subwoofer

DALI SUB M-10 D

15.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Få dyb, råstærk og præcis bas uden at fylde stuen med store højttalere. Denne eksklusive subwoofer er en ren dybdebombe i sort eller hvid pianolak.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI SUB M-10 D – kompakt og avanceret subwoofer til eksklusive stereo- og hjemmebio-systemer

 • Dyb, hurtig og præcis bas til både musik og hjemmebio
 • Yderst kompakt i forhold til ydelse
 • Eksklusiv finish i højglans pianolak
 • Fjernbetjening og frontdisplay for nem opsætning og daglig brug
 • Ikke specielt kritisk mht. placering
SUB M-10 D er en kompakt og avanceret high-end-subwoofer, som præsterer en imponerende præcision og lydkvalitet til musik samt masser af saft og kraft til filmbrug. Via 500 watt indbygget forstærkereffekt og avancerede tekniske løsninger kan SUB M-10 D leve op til niveauet i ambitiøse stereo- eller surround-systemer, baseret på f.eks. DALIs egne EPICON- og RUBICON-serier.

Sammen med den mere økonomiske OPTICON-serie vil SUB M-10D være et eksklusivt supplement, som kan løfte præstationerne op på næste niveau. Du kan naturligvis også bruge SUB M-10 D sammen med andre højkvalitets højttalersystemer.

Uanstrengt og fleksibel
SUB M-10 D er bestykket med en nedadvendt 10" long-stroke enhed med 4-lags svingspole og membran i ultrastærkt kulfibermateriale. Med denne enhed spiller M-10 D uanstrengt, præcist og dynamisk ned til de allerdybeste frekvenser. Fjernkontrol, frontdisplay, forudindstillet EQ til musik og filmlyd samt tre fleksible personlige brugerindstillinger gør det usædvanlig let at nå frem til en optimal opsætning, samtidig med at den daglige brug bliver usædvanlig bekvem.

SUB M-10 D fås i højglans sort og højglans hvid finish. Fjernbetjening medfølger.

Brugervenlighed og fleksibilitet i særklasse både til musik og filmlyd
SUB M-10 D giver dig usædvanlig mange muligheder for at tilpasse lyden til præcis dine behov. Via frontdisplayet og fjernbetjeningen kan du lytte dig frem til de optimale indstillinger fra din foretrukne lytteposition i stedet for at skulle rende frem og tilbage og dreje på mere eller mindre utilgængelige knapper – en enorm behagelighed og din garanti for, at lyden bliver helt rigtig netop dér, hvor du skal høre den.

Du kan vælge mellem to forprogrammerede EQ-indstillinger til hhv. musik og filmlyd. Musik-indstillingen prioriterer en neutral og lineær gengivelse, mens film-indstillingen hæver niveauet en smule på den dybeste bas, så f.eks. filmeksplosioner får ekstra realisme. Du kan gemme hele tre personlige grundindstillinger i subwooferens hukommelse, og hver af dem kan rumme en valgfri kombination af EQ, fase, niveau og delefrekvens.*

Med disse tre indstillinger kan du typisk vælge at optimere lyden én gang for alle til henholdsvis musik, filmlyd og lytning sent om aftenen, når du gerne vil tage hensyn til underboen eller undgå at vække børnene. Og du skifter mellem dem med et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Imponerende bas fra kompakt og elegant kabinet
SUB M-10 D er bestykket med en nedadvendt 10" enhed i et lukket kabinet, som er med til at give en meget præcis og hurtig respons. Kabinettet er solidt konstrueret i MDF med en ekstra solid bundplade i 25 mm krydsfinér, som giver en urokkelig stabil montering af enheden.

Ud over at tilføre et meget elegant visuelt udtryk sørger aluminiumsbasen for at skabe den optimale afstand til gulvet for enheden. Gevinsten er både højere effektivitet og en fornem akustisk kobling til rummet, hvilket gør placeringen meget mindre kritisk end ved mange alternativer.

Den utrolig flotte kabinetfinish i højglans pianolak kræver hele 10 lag lak, hvor hvert enkelt lag håndpoleres, inden næste lag påføres. En meget arbejdskrævende proces, som til gengæld belønnes med en dyb glans og en helt jævn overflade. Kombinationen af kompakt design, fornem finish og nem placering gør SUB M-10 D til noget så sjældent som en møbleringsvenlig high-end-subwoofer!

Avancerede kulfiberenheder med low-loss teknologi
Den nedadvendte 10" long-throw enhed i SUB M-10 D er udstyret med en sandwich-membran i kulfiber kombineret med papirmasse på bagsiden. Dens specielle konstruktion eliminerer behovet for en støvkappe og gør den ekstremt stærk, stiv og letbevægelig, så den ubesværet kan følge bassignalet. Svingspolen er viklet i fire lag med en diameter på hele 63 mm, og det ventilerede polstykke og det dobbelte svingspolestyr er med til at sikre en perfekt stempelbevægelse, selv ved ekstreme lydtryk.

DALIs hæderkronede low-loss teknologi ses også i enhedens ultrasmidige ophæng i naturgummi samt det støbte aluminiumschassis, som forhindrer magnetisk tab og giver maksimal luftpassage bag membranen. Altsammen til gavn for både effektivitet, præcision og køling.

Supereffektiv digital forstærker med analog råstyrke
SUB M-10 D drives af en 500 watt digital Klasse D-forstærker, som med sin høje effektivitet helt eliminerer behovet for køleprofiler. Til forskel fra mange andre subwoofere har DALI prioriteret hurtighed og linearitet i selve grundkonstruktionen, så præcisionen ikke går tabt i kompliceret digital signalbehandling (DSP). DSP'en kan herved reserveres til film-EQ og personlige indstillinger. Resultatet kan direkte høres i den "hurtige" lyd, som er en grundsten i alle DALIs højttalere.

Strømforsyningen i SUB M-10 D er en solid analog konstruktion med ringkernetrafo og hele 4 x 22000 uF ladekapacitet. Disse store strømressourcer sørger for, at der altid er rigeligt med kraftoverskud til en overlegen behandling af de dynamiske udladninger i både musik og filmlyd.

* Delefrekvens kun relevant på line-in, ikke LFE. Her overlades filtreringen til din surroundforstærker/receiver.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Dyb, hurtig og præcis bas til både musik og hjemmebio
 • Stor råstyrke
 • Yderst kompakt i forhold til ydelse
 • Eksklusiv finish i højglans pianolak
 • Fjernbetjening og frontdisplay for nem opsætning og daglig brug
 • Forprogrammeret EQ for hi-fi og hjemmebio
 • Hukommelse for tre personlige grundindstillinger
 • Ikke specielt kritisk mht. placering

Begrænsninger

 • Ikke mulighed for opsætning/EQ via PC
 • Nogle alternativer kan præstere endnu dybere bas og/eller mere råstyrke

Videoer om DALI SUB M-10 D

Tilbehør til DALI SUB M-10 D

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)25-240
Forstærker effekt (max)500 watt
Bas størrelse10"
Delefrekvenser40-120 Hz
Kabinet typeLukket/integreret backbox

Anbefalede produkter