Gå til indhold
5.998,-par

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Varen indgår i system/pakke
Her starter ægte hi-fi-lyd. En stærk gulvhøjttaler, som sætter fuldt tryk på din musik eller filmlyd, uden at det koster mere end nødvendigt.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI SPEKTOR 6 – stærk, velspillende og prisvenlig allround gulvhøjttaler

 • Flot lyd til prisen
 • Solidt bygget med kvalitetskomponenter
 • Fine allround-kvaliteter til både musik og hjemmebio
 • Overbevisende bas og dynamik, også uden hjælp fra subwoofer
 • Fungerer fint sammen med anlæg i økonomiklassen

SPEKTOR 6 er en velspillende og seriøst konstrueret gulvhøjttaler, som for yderst rimelige penge kan give dig musik eller filmlyd i flot hi-fi-kvalitet. De to 6,5" bas/mellemtone-enheder spiller dybt og præcist og kan magte selv større lytterum uden hjælp fra en subwoofer. Samtidig er SPEKTOR 6 ikke større, end at den stadig kan indpasses i en almindelig stue uden at tage hele opmærksomheden.

Masser af kombinationsmuligheder

I et stereosystem vil SPEKTOR 6 give dig overbevisende fullrange-lyd med bas og stortrommer, der virkelig kan mærkes i mellemgulvet. I en stor hjemmebiograf vil den være et fint valg til frontkanalerne. Her kan du så kombinere med de kompakte SPEKTOR 1 eller SPEKTOR 2 i side/bagkanaler og SPEKTOR VOKAL i centerkanalen.

Som subwoofer vil DALIs egen SUB E-9 F være et oplagt valg. Eller måske den større SUB-E12 F, hvis du vil have en dybbas, der virkelig kan få buksebenene til at blafre. Så mangler du kun en god film for at være sikker på en fed hjemmebio-oplevelse!

SPEKTOR 6 er kort sagt et gennemført kvalitetsprodukt, og ligesom de andre SPEKTOR-højttalere vil den give fine lydmæssige resultater selv på anlæg i økonomiklassen.

SPEKTOR 6 fås med finish i sort ask eller valnød. Spikes og gummifødder medfølger.

DALI SPEKTOR – rigtig hi-fi til økonomipris

SPEKTOR er den mest prisvenlige højttalerserie fra danske DALI. Her har du indgangsbilletten til det rigtige hi-fi-univers, og du kan se frem til en langt bedre lydoplevelse end med de underlødige discounthøjttalere, som du stadig alt for tit finder på hylderne i elektronik-varehusene.

En stor del af teknologien i SPEKTOR er nedarvet fra DALIs dyrere højttalerserier, og det er typisk for DALI at bruge erfaringerne fra dyrere serier til at give dig endnu bedre lyd for pengene i de mere økonomiske modeller. Lydbilledet er musikalsk, detaljeret og sammenhængende, og alle slags musik og filmlyd formidles med klarhed og finesse. SPEKTOR-højttalerne er heller ikke specielt kritiske over for det tilsluttede udstyr, så de er meget nemme at bruge sammen med anlæg i økonomiklassen.

Træerne vokser selvfølgelig ikke helt ind i himlen, og går du en eller to klasser op til hhv. ZENSOR- og OPTICON-serien, vil du både få flottere finish og bedre lyd. Men hvis dit mål er at få rigtig hi-fi-lyd, uden at det koster mere end allerhøjst nødvendigt, er SPEKTOR et oplagt valg.

Ultralet diskant med avancerede løsninger

SPEKTOR-diskanten er en 1" softdome med ultralet membran. Faktisk vejer membranen mindre end det halve i forhold til de fleste andre af markedets alternativer, hvilket er en del af hemmeligheden bag den detaljerede lyd. Den elegante og omhyggeligt beregnede kant omkring letvægtsmembranen sikrer en meget fin spredning af lyden. Det betyder blandt andet, at du ikke behøver at sidde lige foran højttalerne for at få et overbevisende stereoperspektiv.

Dynamik og detaljer ved ethvert volumen

De rødbrune bas/mellemtone-enheder med ægte træfiber i membranerne er efterhånden blevet et af DALIs varemærker, og de bruges i selv deres allermest eksklusive serier. En træfiber-membran er uhyre stærk og stiv, og den er samtidig omkring 30% lettere end de typiske alternativer. Sammen med det stærke magnetsystem og det meget fleksible "low-loss" kantophæng giver det en "motor", som reagerer hurtigt og præcist på selv de mindste signaler.

"Low-loss"-princippet giver både mange detaljer og en hurtig og præcis bas, men det får også højttaleren til at lyde godt ved lave lydstyrker, fordi membranen ikke først skal "skubbes i gang", før den spiller. Du kan derfor glæde dig til, at stilfærdig baggrundsmusik også pludselig lyder supergodt – helt uden brug af tonekontroller, "loudness" og lignende elektroniske lappeløsninger.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Flot lyd til prisen
 • Solidt bygget med kvalitetskomponenter
 • Fine allround-kvaliteter til både musik og hjemmebio
 • Overbevisende bas og dynamik, også uden hjælp fra subwoofer
 • Fungerer fint sammen med anlæg i økonomiklassen

Begrænsninger

 • Nogle dyrere alternativer har mere dynamik og/eller bedre opløst lydbillede

Videoer om DALI SPEKTOR 6

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)43 - 26000 Hz
Kabinet typeBasrefleks
Bi-wireNej
Følsomhed88,5 dB
Delefrekvens2500
Impedans (ohm)6
Diskant1" Soft dome
Bas2x 6.5" Low-loss med træfiber-membran
Højtaler typeHiFi højtalere

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Anbefalede produkter