Gå til indhold
DALI FAZON MIKRO Kompakt højtaler

DALIFAZON MIKROKompakt højtaler (par)

Lækker og ultrakompakt højttaler, som kan give flot lyd til både stereo og hjemmebio. Elegant finish i højglanslakeret aluminium, flere farver.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

DALI FAZON MIKRO – ultrakompakt og lækker designhøjttaler til både musik og hjemmebio

FAZON MIKRO er den perfekte løsning til et ultrakompakt stereosystem og til højkvalitets TV-lyd via anlægget. Her får du seriøse enheder og et elegant og solidt højttalerkabinet i ægte aluminium.

Med sin gennemførte kvalitet kan FAZON MIKRO fungere fint på egen hånd i mange sammenhænge, men de små dimensioner sætter naturligvis sine begrænsninger i bassen. Tilføjer du en kompakt subwoofer til den dybe bund – for eksempel DALIs egen kompakte FAZON SUB 1 – kan du til gengæld se frem til store lydoplevelser.

Du kan også nemt opbygge en komplet hjemmebiograf med denne kompakte lille perle. I så fald udvider du bare med et par ekstra FAZON MIKRO til bagkanalerne samt den matchende FAZON MIKRO VOKAL som centerhøjttaler. Både i design og klang kan FAZON MIKRO problemfrit bruges som side/baghøjttalere sammen med de større FAZON SAT, FAZON LCR og FAZON F5. Det giver dig mulighed for at sammensætte en både kompakt, elegant og særdeles velspillende FAZON-hjemmebio.

Passer ind overalt
FAZON MIKRO er så lille, at den uden problemer kan falde diskret ind i ethvert interiør. Det medfølgende beslag giver montering helt ind til væggen, så du får et meget rent look. Hvis du hellere vil stille højttaleren på en hylde, bruger du bare de medfølgende gummifødder. En sidste mulighed er den specialdesignede gulvstander (ekstraudstyr), som du for eksempel kan bruge, hvis du skal have side- eller baghøjttalere stående frit i rummet.

FAZON MIKRO fås i højglanslakeret sort eller hvid finish.

Highlights

  • Ultrakompakt og lækkert aluminiumsdesign Masser af muligheder både til stereo og hjemmebio Nem og elegant placering på væg via medfølgende beslag Flot lydkvalitet for størrelsen Matchende gulvstander kan fås som ekstraudstyr

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

  • Ultrakompakt og lækkert design i højglanslakeret aluminium Masser af muligheder både til stereo og hjemmebio Nem og elegant placering på væg via medfølgende beslag Seriøse enheder giver flot lydkvalitet for størrelsen Solide forgyldte klemterminaler for nem og stabil kabelmontering Matchende gulvstander kan fås som ekstraudstyr Fås i flere flotte farver

Tekniske specifikationer

Bas størrelse4"
Diskant størrelse20mm
Følsomhed84 dB
Frekvensområde (-3dB)95-25.000 Hz
Impedans6 ohm

Tilbehør til DALI FAZON MIKRO