Gå til indhold
DALI EPICON 6 Gulvhøjtaler

DALIEPICON 6Gulvhøjtaler (par)

EPICON 6 er en relativt kompakt high-end-gulvhøjttaler med teknologi og præstationer i absolut verdensklasse. Den klarer alle musikgenrer i overlegen stil, og med sin eksklusive højglansfinish vil den være en pryd for et elegant moderne boligmiljø.
Hvid højglans
par73.998,-
Forventes på lager 15. december 2021.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

DALI EPICON 6 – en high-end gulvhøjttaler i absolut verdensklasse

EPICON 6 er en relativt kompakt high-end-gulvhøjttaler med teknologi og præstationer i absolut verdensklasse. EPICON 6 klarer alle musikgenrer i overlegen stil, og den eksklusive finish i sort pianolak eller højglanspoleret træ er med til at understrege, at EPICON 6 også visuelt skal kunne fungere i et elegant moderne boligmiljø.


DALIs nye unikke, patentanmeldte Linear Drive-magnetsystem og state-of-the-art-kvalitet ned i de mindste detaljer gør EPICON 6 i stand til at levere en utrolig ren, dynamisk og uforvrænget musikgengivelse, som indtil nu har været uopnåelig i denne prisklasse.


Store præstationer uden store dimensioner

EPICON 6 er i DALIs terminologi en 2,5,5-vejs konstruktion, hvor hhv. bas/mellemtone og nedre/øvre diskant hver især er fordelt på to enheder. De to 6,5” bas/mellemtone-enheder spiller stramt og præcist og kan magte selv større stuer uden problemer. Samtidig giver det eksklusive dome/bånd-diskantmodul et suverænt velopløst lydbillede, også selvom du ikke sidder præcis midt imellem højttalerne.

I forhold til mange alternativer i high-end-klassen er EPICON 6 meget møbleringsvenlig. Dels fordi den er væsentlig mere kompakt, men også fordi den fornemme akustiske kobling til rummet gør det muligt at placere højttaleren væsentlig tættere på bagvæggen, uden at balancen i lydbilledet går tabt.

Genopdag din yndlingsmusik på EPICON

Riv en time ud af kalenderen, tag din yndlingsmusik under armen og oplev EPICON i en af Hi-Fi Klubbens udvalgte butikker. Når først du har hørt EPICON udfolde alle sine kvaliteter, vil du ikke være et sekund i tvivl om, at DALI har skabt en ny reference i high-end-klassen. At EPICON samtidig stiller væsentlig mindre krav til både plads, forstærkereffekt og økonomi end mange alternativer, er bare et yderligere plus.


EPICON 6 fås med finish i hvid eller sort højglans pianolak, samt højglans valnød og en palisanderlignende højglansfinish (Ruby Macassar).


Jeppe Wolfbrandt
Slagelse
99 butikkerFind nærmeste butik
Jeppe Wolfbrandt

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

  • ekstremt neutralt, præcist og velopløst lydbillede ved alle lydstyrker
  • relativt kompakt i forhold til klassen
  • meget flot dynamik i forhold til størrelsen
  • kan placeres relativt tæt på bagvæg
  • ikke så strømkrævende som nogle alternativer
  • eksklusiv højglanslakeret finish i pianolak eller ægte træ

Tekniske specifikationer

Bas størrelse6.5"
Diskant størrelse29mm, 55mm
Følsomhed88 dB
Frekvensområde (-3dB)35-30.000 Hz
Impedans5 ohm

Tilbehør til DALI EPICON 6

Anbefalede produkter

NAD M33 Stereoforstærker med streaming
Stereoforstærker med streaming
36.999,- / stk
HEGEL H390 Stereoforstærker med streaming
Stereoforstærker med streaming
43.999,- / stk
HEGEL H590 Stereoforstærker med streaming
Stereoforstærker med streaming
72.999,- / stk