Gå til indhold
DALI EPICON 2 Kompakt højtaler

DALIEPICON 2Kompakt højtaler (par)

Denne lille juvel får på næsten magisk vis musikken til at opstå helt frit i rummet. Eksklusiv højglans finish fuldfører indtrykket af verdensklasse.
Ruby Macassar
par36.996,-
Forventes på lager 20. oktober 2021.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

DALI EPICON 2 – kompakt high-end stativhøjttaler i absolut verdensklasse

EPICON 2 er stativmodellen i DALIs eksklusive EPICON-serie. Den er en særdeles elegant og kompakt high-end-højttaler, som på næsten magisk vis kan få musikken til at opstå helt frit i rummet. Her bliver fordelene ved tovejs-princippet udnyttet til sidste dråbe, og hvis du kan leve uden gulvmodellernes råstyrke, kan du opnå helt sublime musikoplevelser.

EPICON 2 er bestykket med en 6,5” bas/mellemtone-enhed næsten magen til den, der sidder i EPICON 6, inkl. den unikke Linear Drive-magnetteknologi. Herudover bærer den eksklusive softdome-diskant sin del af æren for den enestående luftige og musikalske gengivelse. Utrolig flot kabinetfinish i sort pianolak eller højglanslakeret ægte træ.

Magiske præstationer i kompakt kabinet

Den mest iøjnefaldende forskel på EPICON 2 og de øvrige modeller i serien er, at DALIs efterhånden ikoniske hybrid-diskantmodul her er udeladt til fordel for én enkelt 29 mm softdome. Dette har været nødvendigt for at kunne opnå de meget kompakte mål. Af samme grund er EPICON 2 også kun udstyret med én 6,5” bas/mellemtone-enhed.

Til gengæld er sammenspillet mellem de to enheder optimeret i en grad, der vil indfri dine vildeste drømme fra en tovejs-højttaler. Du vil opleve en enestående klarhed i mellemtonen, hvor instrumenter og stemmer slipper helt fri af højttaleren, helt uden antydningen af aggressivitet. Stereoperspektivet er utrolig bredt, dybt utrolig præcist, så du kan leve dig fuldstændig ind i musikkens rum og nyde alle detaljerne i indspilningen uanset genre.

Bassen og dynamikken næsten naturstridigt overbevisende for en så kompakt højttaler, og selvom du må undvære bånddiskanten til de allerhøjeste frekvenser, er softdomens præstationer fintunet i en grad, så du aldrig vil savne hverken luft eller mikrodetaljer i musikken – det her er ægte high-end-oplevelse på alle fronter!

Som en ekstra bonus er EPICON 2 tillige meget nem at omgås. Dels i kraft af sine kompakte mål, men også fordi den fornemme akustiske kobling til rummet gør opstillingen væsentlig mindre kritisk end med mange alternativer i high-end-klassen. Det betaler sig naturligvis stadig at finjustere placeringen helt præcist, men du vil få lyd i absolut topklasse allerede efter få minutters puslen med opstillingen.

Henrik Rahbek
Esbjerg
99 butikkerFind nærmeste butik
Henrik Rahbek

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

  • ekstremt neutralt, præcist og velopløst lydbillede
  • kompakte mål
  • særdeles flot bas og dynamik i forhold til størrelsen
  • kan placeres relativt tæt på bagvæg
  • ikke så strømkrævende som nogle alternativer
  • eksklusiv højglanslakeret finish i pianolak eller ægte træ

Tekniske specifikationer

Bas størrelse6.5"
Diskant størrelse29mm
Følsomhed87 dB
Frekvensområde (-3dB)47-30.000 Hz
Impedans4 ohm

Tilbehør til DALI EPICON 2

Anbefalede produkter

HEGEL H390 Stereoforstærker med streaming
Stereoforstærker med streaming
43.999,- / stk
NAD M33 Stereoforstærker med streaming
Stereoforstærker med streaming
36.999,- / stk