Gå til indhold
DALI CONNECT Stand M-601 Højtalerstander

DALICONNECT Stand M-601Højtalerstander (par)

Elegant højttalerstander, der løfter dine højttalere op i rette ørehøjde. Spikes og gummifødder medfølger, og du kan skjule kablet i standerens ben.
Sort
par2.999,-
Forventes på lager 15. januar 2022.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

DALI CONNECT Stand M-601 – solid og elegant gulvstander til optimal placering af din kompakthøjttaler

CONNECT Stand M-601 er en solid og elegant gennemført højttalerstander, der løfter dine højttalere op i den helt korrekte ørehøjde, når du sidder i sofaen. Bundpladen er smukt udført i "tåget" glas, og du kan let skjule højttalerkablet i standerens ben. Både standerens ben og topplade er lavet af metal, og vejer nok til at du kan være sikker på at dine højttalere står fuldstændigt sikkert og stabilt. Justerbare spikes medfølger, og er du bekymret for dit trægulv, bruger du bare de medfølgende gummifødder.

Er dine højttalere ikke fra DALI, kan du selv vælge, om du vil pryde standeren med det medfølgende DALI-klistermærke. Den hvide version af standeren er ekstra speciel. Her har DALI nemlig investeret ekstra mange kroner i glaspladen, så du undgår det grønne skær, der ofte toner frem i billigere glasplader.

DALI CONNECT Stand M-601 sælges parvist og fås i hvid eller sort finish. Spikes, gummifødder, DALI-logo og skridsikkert underlag medfølger.

OBS: CONNECT Stand M-601 er også et godt valg til den trådløse CALLISTO 2 C kompakthøjtaler. Vær dog opmærksom på, at strømkablet ikke kan føres skjult igennem standeren. 

DALI CONNECT Stand M-601 Højtalerstander

Tekniske specifikationer

Vægt (kg)12,1

Tilbehør til DALI CONNECT Stand M-601

Anbefalede produkter

DALI OBERON 3 Kompakt højtaler
DALI OBERON 3
Kompakt højtaler
4.398,- / par