Gå til indhold
Cerwin-Vega
Subwoofer

Cerwin-Vega XLS-12S

3.199,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Skal du have kraftig bas, der passer til dine mellemstore højttalere, så er XLS-seriens ”lille” 12" subwoofer et perfekt valg.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

OBS: Subwooferkabel købes separat.
Cerwin-Vega XLS-12S – en kompakt og bomstærk 12”-subwoofer
XLS-12S er den mindste subwoofer i Cerwin-Vegas XLS-serie, men der er absolut ikke noget småt over præstationerne. Med sin stærke 12” long-throw enhed går den næsten lige så dybt som 15”-modellen, men den er væsentlig nemmere at få plads til i stuen. Den indbyggede forstærker på 250 watt er absolut heller ikke nogen letvægter. Den holder jernhård kontrol over enheden, så basgengivelsen på én gang er distinkt og brutal.

XLS-12S er en perfekt partner til anlæg med nogle af de mindre XLS-højttalere. Hvis du for eksempel kombinerer den med XLS-12 eller XLS-28 får du bas, dynamik og lydtryk til op over begge ører, uden at dit anlæg samtidig fylder hele stuen. Hvis det skal være brutalt på den fede måde og samtidig være til at betale, hedder løsningen en XLS-subwoofer fra Cerwin-Vega!

XLS-12S fås i sort finish.

Kan bruges på alle anlæg og i alle rum
XLS-12S har en række forskellige justeringsmuligheder, så du kan tilpasse den til forskellige anlæg og rum. Den kan tilsluttes forstærkeren på flere måder: enten med stereo- eller monosignal fra linjeudgange eller via højttalerudgangene. På bagsiden af subwooferen finder du også justeringer til volumen, delefrekvens (hvor høje frekvenser, den spiller) og fase. Sidstnævnte bruger du for at sikre, at lyden fra subwooferen når ørerne samtidig med lyden fra højttalerne.

Cerwin-Vega – because nobody screams out for more treble!
Cerwin-Vega handler om ren og skær underholdning. Det massive bastryk fra de store gulvhøjttalere og en subwoofer som XLS-12S fremkalder både søde gys langs rygraden og lystne blikke fra misundelige venner. Men de kolossale kræfter bør anvendes med et vist mål af forsigtighed. Cerwin-Vegas højttalere har ekstreme egenskaber og bør behandles med respekt. Ellers kan morskab, fester og filmaftener hurtigt udvikle sig til uniformeret besøg eller varige høreskader.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • massiv bas og højt lydtryk fleksible tilslutninger og indstillingsmuligheder relativt kompakt støbt aluminiumchassis på baselementerne

Begrænsninger

  • nogle alternativer har mere præcis lyd XLS-15S og HFA-serien er endnu mere rå

Tilbehør til Cerwin-Vega XLS-12S

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)43-300
Forstærker effekt (max)250 watt
Bas størrelse12"
Delefrekvenser50-150 Hz
Kabinet typeBasrefleks