Gå til indhold

Bang & Olufsen møder
Ferrari

Med den eksklusive B&O Ferrari Edition kan du få en helt unik oplevelse fra to af verdens store ikoner inden for lyd, teknologi og design.

Bang & Olufsen Ferrari Edition er en eksklusiv specialversion af nogle af B&O’s populæreste og mest ikoniske produkter. Her kan du nyde den fantastiske røde Ferrari Red finish på dine trådløse høretelefoner eller din trådløse højtaler, og du får B&O’s lækre aluminiumsdesign og fremragende lydkvalitet med i købet.

Uanset om du elsker design, musik, Formel 1 eller superbiler, får du en helt unik oplevelse med Bang & Olufsen Ferrari Edition. Er det tid til at give dine sanser lidt ekstra forkælelse?

Ferrari
Editions

BANG & OLUFSEN
HØJ KVALITET
OG EKSKLUSIVT DESIGN

Ægte træ, eksklusivt stof og aluminium er bare mere lækkert end plastik, uanset hvordan du vender og drejer det. Og det er netop denne fornemmelse af ægthed, som giver dig en helt unik oplevelse og ejerglæde, hver eneste gang du bruger dit B&O produkt.

De bærbare produkter fra Bang & Olufsen giver dig friheden til at være spontan uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din musikoplevelse er en naturlig del af din stil og din hverdag, og du vil have den lige ved hånden uden at være bundet af store anlæg og stikkontakter. Dine høretelefoner er din bedste ven, og når du vil lytte sammen med andre, skal det naturligvis være på en højtaler, der er både trådløs, mobil, velspillende og cool.

Oplev
verdensklasse
med Bang & Olufsen