Gå til indhold
Bowers & Wilkins PV1D Subwoofer

Bowers & WilkinsPV1DSubwoofer

Avanceret og kompakt subwoofer i rundt, vibrationsfrit design. Prikken over i’et i selv meget ambitiøse stereo- eller hjemmebio-systemer.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

B&W PV1D – avanceret og kompakt subwoofer i unikt rundt design

PV1D er en avanceret og kompakt subwoofer i unikt rundt design. Den efterfølger B&W’s legendariske og multi-prisvindende PV1, som her i D-versionen er blevet opgraderet med et nyt 400-watt klasse D-forstærkermodul og den digitale DSP-platform fra den kostbare prestigemodel DB1.

Resultatet af opgraderingen er uovertruffen lydkvalitet og mulighed for konfigurering via pc. Det kuglerunde design med to 8” enheder ryg mod ryg er så elegant, at det får næsten alle andre subwoofere til at blegne i sammenligning. Konstruktionen er samtidig så vibrationsfri, at du uden problemer kan placere PV1D i et hi-fi-møbel.

Fantastiske præstationer til både filmlyd og musik
PV1D præsterer en utrolig dyb, dynamisk og præcis bas, som kan sætte den afgørende prik over i’et i et højkvalitets stereo- eller surroundsystem. Med sin avancerede digitale teknologi og sine fleksible indstillinger kan PV1D tilpasses næsten enhver højttalerkombination, og selv store gulvhøjttalere kan få en markant forbedring i den dybeste oktav. Afhængig af lydtryk og EQ-indstilling kan PV1D spille helt ned til utrolige 7,5 Hz -3dB), hvilket er langt under høregrænsen.

Avanceret, men stadig nem i brug
PV1D er en avanceret subwoofer med mange justeringsmuligheder. Men det skal du ikke lade dig skræmme af. Hvis du f.eks. skal bruge PV1D sammen med en surround-receiver, skal du bare koble subwooferen til receiverens subwooferudgang og lave alle indstillingerne via receiverens menuer, præcis som ved andre subwoofere.

Skal PV1D kombineres med eksisterende B&W-højttalere, finder du også en smart funktion til dette formål. PV1D er nemlig forprogrammeret til en række kompaktmodeller fra B&W, fra M-1 til 805 Diamond. Du skal bare vælge den rigtige model i subwooferens menusystem, så justerer PV1D sig selv til at matche dine højttalere.

Nem og fleksibel opsætning
Opsætningen af PV1D kan foretages fra frontpanelet eller bekvemt fra sofaen via din bærbare pc. I sidstnævnte tilfælde får du adgang til en række udvidede indstillingsmuligheder. Du kan gemme op til fem personlige indstillinger og skifte imellem dem via frontpanelet eller fra pc’en.*

På hver enkelt brugerindstilling kan du vælge ønsket lydniveau, delefrekvens, EQ og hvilken indgang, der skal aktiveres. På den måde kan du lave forskellige lydindstillinger, som er optimeret til det, du lytter til film, musik, gaming, party osv.) Hvis dine naboer ikke er vilde med kvalitetsbas sent om aftenen, kan du også nemt lave en indstilling til dette.

PV1D fås i mat sort eller mat hvid finish.

OBS: Subwooferkabel købes separat.

Lars Uhrbrand
Hørsholm
99 butikkerFind nærmeste butik
Lars Uhrbrand

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

  • unikt rundt design og flot finish meget kompakt og nem at placere særdeles dyb og præcis basgengivelse avanceret digital signalbehandling DSP) bekvem opsætning via OLED-frontpanel eller pc* meget fleksible indstillingsmuligheder indgange til både linje- og højttalersignal

Videoer om Bowers & Wilkins PV1D

Tekniske specifikationer

Bas størrelse8"
Forstærker effekt (max)400 watt
Frekvensområde Hz (-3dB)7,5-450
Kabinet typeLukket

Tilbehør til Bowers & Wilkins PV1D

Anbefalede produkter