Gå til indhold
1.499,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Forkæl dig selv med ekstra flot hi-fi-lyd, når du er undervejs eller træner. Et par unikke in-ear høretelefoner med luksus i alle detaljer.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PI3 – eksklusive trådløse in-ear hi-fi-høretelefoner med fremragende lydkvalitet og lækkert design

Bowers & Wilkins PI3 er eksklusive og avancerede in-ear Bluetooth høretelefoner med unikt dobbelt driversystem og bi-amping for ekstra flot hi-fi-lyd. Her kan du nyde din musik i ægte B&W-kvalitet, mens du er på farten eller sveder i træningslokalet. Batteritiden er op til 8 timer – nok til to hæderlige maratonløb lige efter hinanden – og 15 minutters opladning giver dig 2 timer mere.

Finishen i blød silikone og gummi får PI3 til at føles som en naturlig forlængelse af din øregang, og den ergonomiske pasform sikrer, at ørepropperne bliver solidt siddende, også selvom du bevæger dig i topfart. En højkvalitets mikrofon giver dig krystalklare opkald, og du kan styre begivenhederne via de lettilgængelige trykknapper på nakkekablet. Ørepropperne er magnetiske, så du kan klikke dem sammen og bære høretelefonerne bekvemt og sikkert om halsen, når du ikke lytter til musik.

Bowers & Wilkins PI3 fås med finish i grå (Grey), guld (Gold) eller blå (Blue).

Avanceret Bluetooth med Dual Mode
Bowers & Wilkins er første producent på markedet til at bruge det nye aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipset. Det betyder bedre trådløs lyd, lavere strømforbrug og lavere forsinkelse mellem lyd og billede, når du for eksempel bruger PI3 til videoafspilning.

Som en anden lækker detalje kan PI3 kobles trådløst til to Bluetooth-enheder samtidig (Dual Mode), så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du ser en film på din tablet. Rigtig smart, hvis du for eksempel sidder i toget og ikke lige har lyst til at rode rundt med dine enheder.

Du kan også lytte via USB fra din computer. Med USB-afspilning kan du nyde ukomprimeret digital lyd i fuld CD-kvalitet, uden at du er nødt til at investere i en separat D/A-konverter som med de fleste andre høretelefoner.

Bi-amped Dual Hybrid drivere for suveræn lyd
Det unikke dobbelte driversystem i PI3 er endnu en teknologisk nyskabelse fra Bowers & Wilkins. Hver øreprop rummer en dynamisk fuldtonedriver plus en ’balanced armature’ driver. Det specielle i PI3 er, at hver driver er forbundet til sin egen forstærker, så den kan drives ved sin helt egen optimale lydstyrke. Med hele fire forstærkerkanaler kan B&W optimere det samlede lydsystem til en fantastisk lydkvalitet over hele frekvensområdet. En meget avanceret konstruktion, som er patentanmeldt af B&W.

Tilbehør til Bowers & Wilkins PI3

Tekniske specifikationer

Frekvensområde10-30.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÅben
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD )

Anbefalede produkter