Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Soundbar

Bowers & Wilkins Formation Bar

9.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

En soundbar så lækker, at du aldrig har set noget lignende. Fantastisk lyd, fantastisk design og fantastiske trådløse muligheder, inkl. multirum.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins Formation Bar – eksklusiv TV-soundbar med unik lydkvalitet, finish i verdensklasse og mulighed for multirum

 • Fantastisk lydkvalitet, råstyrke og detaljering for en TV-soundbar
 • Design, finish og trådløst netværk i verdensklasse
 • Nem opsætning og lydstyrke-kontrol via din eksisterende TV-fjernbetjening
 • Spotify Connect, TIDAL/TIDAL Direct, Qobuz, SoundCloud, internetradio, AirPlay 2, Bluetooth m.m.
 • Fuld trådløs multirums-integration med øvrige Formation-enheder

Formation Bar er en eksklusiv TV-soundbar, som både i lydkvalitet, design og funktion sætter helt nye standarder for denne kategori. Det superslanke design i sort og aluminium passer perfekt til et stort TV (55” og opefter), og du vil få et utrolig elegant visuelt udtryk i selv det mest eksklusive boligmiljø.

Via den indbyggede IR-lærefunktion kan du én gang for alle ’fortælle’ Formation Bar, hvilket TV du bruger, og herefter kan du skrue op og ned for lyden på Formation Bar fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Højtaleren tænder endda selv sammen med TV’et, så du ikke skal skænke den en tanke i dagligdagen – du skal bare nyde den gode lyd.

Opsætningen er hurtigt overstået via det medfølgende vægbeslag og system-appen, og så er du den lykkelige ejer af en TV-lydløsning i den virkelige luksusklasse. Hvis du hellere vil stille højtaleren foran dit TV, sørger IR-blastere på bagsiden for, at signalerne fra din fjernbetjening ikke blokeres. Formation Bar indgår også i det forrygende trådløse Formation multirums-system, så du får adgang til at nyde et uendeligt univers af trådløs musik i hele dit hjem.

Et suverænt stabilt, fleksibelt og brugervenligt system til trådløs musik

Du kan kombinere Bar med andre Formation-enheder i et komplet state-of-the-art multirums-system, og det superstabile trådløse mesh-netværk sørger for, at du altid kan nyde din musik i højeste kvalitet, uforstyrret af udfald, ekko-effekter og andre wi-fi-dårligdomme. Du styrer det hele via system-appen og din foretrukne musiktjeneste.

Formation er en helt ny teknologisk platform, som er udviklet af Bowers & Wilkins selv, helt ned til sidste kodelinje. Denne totale kontrol giver store muligheder for løbende at opdatere og opgradere systemet, og du kan trygt forvente, at fremtiden vil bringe mange spændende nye funktioner og nye medlemmer af Formation-familien.

Formation Bar fås i sort finish.

Eksklusiv højtalerbestykning for suveræn lyd

Under den elegante og eksklusive overflade finder du en stribe tekniske løsninger, som sætter Formation Bar i en klasse helt for sig selv. Højtaleren rummer hele 9 enheder, fordelt på 3 x diskant og 6 x bas/mellemtone. Enhederne er konfigureret til LCR (venstre, højre og centerkanal) og præsterer et forbløffende stort og imponerende lydbillede med krystalklar gengivelse af dialog og filmeffekter. Den omhyggeligt beregnede placering af enhederne sikrer, at du altid får en autentisk lyd, som løfter din TV- og filmoplevelse op på et helt nyt niveau.

De tre eksklusive Double Dome diskanter er en anden unik B&W-løsning, som er hentet direkte fra den anmelderroste 600-højtalerserie og får selv de allerfineste detaljer med i lyden. Med denne fornemme bestykning kan Formation Bar også spille musik i en kvalitet, som gør den til et fuldgyldigt medlem af Formation-familien.

Massiv effekt, digital signalbehandling og Dynamic EQ strækker fysikkens love

Formation Bar er bestykket med det samme højeffektive digitale klasse D-forstærkermodul som den eksklusive trådløse Formation Wedge-højtaler. Her blot konfigureret til 6 x 40 watt for at matche de mange enheder. I kombination med state-of-the-art digital signalbehandling (DSP) er det blevet muligt at opnå hidtil uhørte lydmæssige præstationer fra en soundbar-højtaler.

DSP’en styrer via den indbyggede forstærker den bas-equalizing (Dynamic EQ), som tillader Bar at gå langt dybere, end det ellers ville være muligt i et så kompakt kabinet. Ved moderate lydstyrker er Bar i stand til at gå helt ned til 40 Hz, hvilket er imponerende dybt for en TV-soundbar. I takt med, at lydstyrken bliver kraftigere, hæver DSP’en den nedre grænsefrekvens, så enhederne stadig kan yde deres bedste uden forvrængning eller overbelastning.

Dynamic EQ er et genialt princip, som Bowers & Wilkins også udnytter i en række af deres bedste subwoofere. For dig bliver gevinsten en enestående klar og dynamisk lyd med en bas, som uden problemer kan fylde en almindelig stue, selv uden hjælp fra en subwoofer. Hvis du alligevel vil have endnu mere og bedre bas, er det supernemt at supplere med en trådløs Formation Bass.

Fuld trådløs kontrol med Formation Home App

Bowers & Wilkins system-appen giver dig overblik over dit Formation-system. Du får også adgang til et uudtømmeligt trådløst musikunivers via Spotify Connect og TIDAL Direct, som begge kører direkte fra den Spotify eller TIDAL app, som du kender i forvejen. Det betyder, at du altid har alverdens musik med albumcovers og alle funktioner lige under fingerspidserne. Formation understøtter også den audiofile Roon musikafspiller (PC/Mac), Qobuz (inkl. 24-bit), SoundCloud og andre streamingtjenester. Har du musik liggende lokalt på din smartphone eller tablet, kan du spille den trådløst og i høj kvalitet både via AirPlay 2 og Bluetooth AAC/aptX HD. 

Superstabilt mesh wi-fi-netværk

Formation er bygget op omkring sit eget trådløse mesh-netværk, som er væsentligt mere stabilt og giver dig bedre dækning i forhold til en almindelig wi-fi-løsning. I et mesh-system skaber de forskellige enheder tilsammen deres eget indbyrdes netværk, og hver enhed finder selv den optimale vej til den bedst mulige signalstyrke.

Mesh-netværket er udviklet helt fra bunden af Bowers & Wilkins og er deres helt egen teknologiske platform. Det sikrer urokkelig stabil drift og perfekt trådløs synkronisering mellem højtalerne. Systemet skal blot have trådløs adgang til din router, hvorefter al kommunikation sker ”bag facaden”, uden at det belaster dit øvrige netværk.

Formation-enhederne giver hver især deres bidrag til at øge dækningen, og på den måde får du et bedre trådløst netværk, jo flere enheder du tilføjer. Formation giver dig kort sagt det bedst mulige trådløse netværk til din musik, uden de udfald og flaskehalse, som du kan opleve med andre systemer.

Bowers & Wilkins app – trådløs multirums-kontrol i hele dit hjem

Via den gratis system-app styrer du opsætning, gruppering og regulering af lydstyrken på dine forskellige enheder, mens du styrer selve musikken fra den app, du normalt spiller fra, f.eks. Spotify.

De forskellige Formation-komponenter understøtter hinanden fuldt ud, så du kan få højkvalitets trådløs musik i ethvert rum i dit hjem, evt. suppleret med AirPlay 2-højtalere i sekundære rum. Den indledende opsætning er også hurtigt klaret. Du skal bare have adgangskoden til dit trådløse netværk ved hånden – så er processen i langt de fleste tilfælde hurtigt og smertefrit overstået via Formation Home-appen.

AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive Apple Music, YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Bluetooth – nemt og smart for alle

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis en af dine gæster lige vil spille et nummer fra sin smartphone. Via Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Bluetooth-funktionen understøtter både Apple AAC og aptX HD-formatet, som kan overføre 24-bit lyd og give en imponerende flot trådløs lydkvalitet .

Nyd alverdens musik i 24-bit HD-kvalitet med Roon og Qobuz

Roon er en computerbaseret musikafspiller, som er populær blandt audiofile musikelskere over hele verden. Med Roon kan du via din computer afspille downloadede 24-bit lydfiler – for eksempel fra amerikanske HDtracks – og Roon er også integreret med TIDAL HiFi, hvor du kan du streame et hastigt voksende antal musikalbums i 24-bit/96kHz kvalitet (MQA).

Du kan styre musikken på Roon fra din smartphone, så længe din computer er tændt. Det er i sig selv et stort fremskridt i forhold til tidligere computerbaserede musikafspillere, hvor du skulle hen til tastaturet for at vælge musik. En anden audiofil mulighed er tjenesten Qobuz, som tilbyder både streaming og download i 24-bit/96kHz kvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fantastisk lydkvalitet, råstyrke og detaljering for en TV-soundbar
 • Design og finish i verdensklasse
 • IR-lærefunktion (lydstyrke op/ned, mute)
 • Kan stilles direkte foran dit TV (IR-blasters på bagsiden)
 • Indbygget superstabilt mesh wi-fi-netværk
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Roon Ready, Tidal/TIDAL Direct, Qobuz, SoundCloud, internetradio m.m.
 • Afspiller HD-lyd op til 24-bit/96kHz
 • Bluetooth v4.1, inkl. aptX HD og AAC
 • Nem opsætning via system-app
 • Fuld trådløs multirums-integration og perfekt synkronisering med øvrige Formation-enheder
 • Streaming af din egen musiksamling fra PC/Mac, smartphone og tablet
 • Justérbart vægbeslag medfølger

Begrænsninger

 • TV-lyd kan ikke sendes videre ud til andre Formation-enheder
 • Ikke HDMI-CEC
 • Ikke mulighed for surround
 • Skal forbindes til dit TV via optisk lydkabel (medfølger)
 • Nogle alternativer understøtter flere streamingtjenester
 • Ikke indbygget mikrofon til stemmestyring
 • Ikke indgang for eksterne musikkilder eller USB-medier
 • Kan ikke sættes i deep/offline standby

Reviews

Videoer om Bowers & Wilkins Formation Bar

Tilbehør til Bowers & Wilkins Formation Bar

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-6dB)40-28.000 Hz
Forstærker40 watt
D/A konvertering audio24-bit/96kHz
Diskant størrelse25mm
Bas størrelse2.5"

Anbefalede produkter