Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Indbygningshøjtaler til loft

Bowers & Wilkins CCM Cinema 7

3.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Med 7” bas/mellemtone-enhed og seriøse løsninger overalt kan du få imponerende lyd både til surround og stereo. Let at montere i loftet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CCM Cinema 7 – kompetent lofthøjttaler med flot og diskret lyd til hjemmebio og musik

  • 7" bas/mellemtone-enhed med imponerende fyldig lyd
  • Leverer baggrundsmusik i høj kvalitet uden synlige højttalere
  • Kan indgå som bag- eller lofthøjttaler i gode surroundsystemer
  • Nem og sikker montering uden værktøj med QuickDogs-systemet
  • Kan bruges med eller uden backbox
B&W CCM Cinema 7 er en højkvalitets 7" lofthøjttaler, der er ideel til at spille side-, bag- og loftkanaler i gode indbygnings-hjemmebiografer, inkl. Dolby Atmos/Auro 3D. Den er også et godt valg til lækker baggrundsmusik i rum, hvor du ikke ønsker synlige højttalere, men stadig gerne vil nyde dine favoritter i bedst mulige kvalitet, for eksempel i køkken/alrum.

Hvis du absolut vil have alle dine hjemmebio-højttalere uden for synsvidde og ikke har mulighed for at bygge frontkanalerne ind i væggen – for eksempel på grund af beton eller vinduesarealer – kan CCM Cinema 7 også godt bruges til L/R og centerkanal. En højkvalitets in-wall højttaler som B&W's egen CWM Cinema 7 vil dog give en langt bedre lyd til dette formål. Det samme gælder et sæt traditionelle højttalere, for eksempel fra B&W's CM S2-serie.

Den 7" store bas/mellemtone-enhed leverer en flot og fyldig lydkvalitet, og enhederne er vinklet 30 grader, hvilket er med til at give en flot balance i musikken og et klart lydbillede.

CCM Cinema 7 leveres med frontgrill i mat hvid finish (kan spraymales). Kvadratisk frontgrill og backbox fås som ekstraudstyr.

Se artiklen " Hvornår skal jeg bruge en backbox ?"

Se tekniske tegninger her

Nem montering
CCM Cinema 7 er usædvanlig nem at montere i loftet. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W's smarte QuickDogs-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i loftet ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne fra loftet ned i de to klemterminaler og klikker selve højttaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstraudstyr
Som en smart finesse kan den runde standard-frontgrill udskiftes til en kvadratisk udgave (købes separat), hvis du skulle ønske det af indretningsmæssige grunde. Du behøver ikke at skære et nyt hul i loftet – du skal bare klikke den medfølgende kvadratiske ramme på kanten af højttaleren inden montering. På denne måde kan du til enhver tid finde den løsning, der passer bedst ind i dit hjem.

B&W CCM Cinema 7 kan benyttes med eller uden backbox, BB 6C.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM Cinema 7

Tekniske specifikationer

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-3dB)32-22.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)25-50.000 Hz
Følsomhed87 dB