Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Kompakt højtaler (par)

Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition

55.800,-par

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Ultimativ lydkvalitet, ultimativ teknologi, ultimativ finish. Til dig, der forlanger det helt kompromisløse på alle fronter.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition – kompakthøjtaler i absolut referenceklasse med enestående finish

  • Enestående finish i ægte Santos Rosewood
  • Højglanslakeret med 13 lag lak
  • Nummereret navneplade på bagside
  • Lydkvalitet i absolut referenceklasse
  • Teknisk identisk med B&W 805 D3
805 D3 Prestige Edition er en unik luksusudgave af B&W’s fantastiske 805 D3 gulvhøjtaler. Den er skabt til musikelskeren, som stiller helt kompromisløse krav til lydkvalitet og samtidig forlanger finish på et ultimativt niveau.

For at markere, at dette er en fuldstændig kompromisløs model, som overholder de absolut højest mulige standarder, er hver enkelt højtaler forsynet med en højglanspoleret og nummereret Prestige Edition-metalplade på bagsiden. Eksklusiv luksus i alle detaljer!

Santos Rosewood og 13 lag lak
Santos Rosewood-træfineren på 805 D3 Prestige Edition er sjælden, bæredygtigt dyrket og notorisk vanskelig at arbejde med på grund af de mange variationer, selv fra den samme stamme. Hvert enkelt finer-par er derfor minutiøst inspiceret og farvematchet før lakering.

Hvert kabinet kræver tre lag farve og hele 13 lag lak for at opnå den enestående dybe glans. Efter hvert tredje lag skal kabinettet hvile i mindst 24 timer før slibning. Herefter påføres endnu tre lag med efterfølgende slibning, indtil alle lag er påført. Efterfulgt af maskinpolering og håndpolering til absolut perfektion. Til slut skal den færdige højtaler hvile i mindst to uger, for at lakken kan gennemhærde. Først da kan den pakkes ned og sendes til modtageren.

805 D3 Prestige Edition fås i højglanslakeret Santos Rosewood finish. Ud over den unikke finish er højtaleren teknisk identisk med 805 D3. Standere er ekstratilbehør.

Tilbehør til Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition

Anbefalede produkter

H390
Integreret forstærker
39.999,- / 46.999,- / Stk