Gå til indhold
Bluesound
Musikstreamer

Bluesound NODE X (N131)

5.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusiv 10-års jubilæumsversion af Bluesound NODE. Du får bl.a. ekstra god lyd, flot sølvfinish og en fiks IR-fjernbetjening med i købet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bluesound NODE X – kompakt og genial trådløs multirums-musikstreamer i eksklusiv jubilæumsudgave

 • Eksklusiv jubilæumsudgave af Bluesound NODE musikstreameren
 • High-end D/A-konverter og audiofil THX AAA høretelefon-forstærker
 • TV-lyd kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening via HDMI/eARC
 • Fuld trådløs integration med Bluesound multirums-systemet inkl. NAD-forstærkere/receivere og trådløse DALI højtalersystemer med BluOS
 • Bluesound IR-fjernbetjening medfølger

NODE X er en eksklusiv 10-års jubilæumsversion af Bluesound-systemets trådløse NODE musikstreamer. Her får du alt det, der har gjort NODE til et hit blandt seriøse streaming-entusiaster over hele kloden – plus et par ekstra audiofile lækkerier oven i hatten, ikke mindst hvis du er head-fi entusiast.

D/A-konverteren i NODE X er opgraderet til en bedre type, og den indbyggede høretelefon-forstærker med THX AAA-teknologi er på et helt nyt niveau, som kan yde ægte head-fi høretelefoner fuld retfærdighed. Den specielle sølvfinish på jubilæumsversionen giver et eksklusivt touch, og som prikken over i’et får du den fikse RC-1 IR-fjernbetjening med i købet.

Med NODE X har Bluesound sat en ny standard for kompakte musikstreamere, og det er med stor stolthed, at de lancerer den som markering af deres 10-års jubilæum. NODE X vil kun være tilgængelig i en begrænset periode, så du skal ikke vente for længe, hvis du vil sikre dig et eksemplar af denne kommende klassiker.

Alverdens trådløse musik lige ved hånden

Bluesound-appen giver dig totalt overblik over al din musik med albumcovers og alle funktioner lige under fingerspidserne på din telefon eller tablet. Du kan streame uendelige mængder af musik fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon og andre musiktjenester, og du kan spille alverdens lydformater – inklusive 24-bit – i uovertruffen kvalitet. Indbygget internetradio finder du naturligvis også, og med den smarte tovejs Bluetooth-funktion kan du spille musik på trådløse høretelefoner.

Supernem TV-lyd i topkvalitet

NODE X har HDMI-tilslutning med Audio Return Channel (eARC) og HDMI-CEC. Det betyder, at dit TV og anlægget kommunikerer med hinanden via HDMI, så lydstyrke m.m. kan styres via din eksisterende TV-fjernbetjening. Bare tilslut TV’et med et HDMI-kabel én gang for alle – så har du TV-lyd i topkvalitet på anlægget!

NODE X tænder og slukker automatisk, både sammen med dit TV og de andre indgange inkl. Bluetooth og optisk.

Kan kombineres på utallige måder inklusive multirum

NODE X er primært skabt til brug sammen med et eksisterende anlæg eller en effektforstærker, men du kan også bruge den sammen med et sæt gode aktive højtalere, så du får et selvstændigt og kompakt anlæg med et minimum af apparater. Hvis – eller rettere når – du får lyst, kan du lynhurtigt udbygge dit system med trådløse Bluesound multirums-højtalere, så du kan nyde musikken i flere rum, både individuelt og samtidigt.

Som noget usædvanligt for en trådløs musikstreamer kan du sætte NODE X i dyb standby (0,5 watt) ved at trykke på touch-panelet på toppladen i cirka 10 sekunder, f.eks. hvis du ikke skal spille musik i rummet i et stykke tid. Du vækker den igen ved et kort tryk på samme panel, og så kan du glæde dig over al den strøm, du har sparet i mellemtiden.

Bluesound NODE X (N131) fås i sølv finish. IR-fjernbetjening medfølger.

Audiofile lækkerier – også til høretelefoner

Standardversionen af NODE er i forvejen kendt og elsket for sin høje lydkvalitet, men når du som her får en ægte high-end indbygget D/A-konverter fra ESS, tager du din musiklytning op på næste niveau. Er du en af de mange, som er faldet for head-fi, vil du også nyde den kraftigt opgraderede høretelefon-forstærker, som bygger på den audiofile AAA-teknologi fra THX.

Bluesound har udviklet deres eget THX AAA-modul, som er designet specielt til brug i NODE X. Den tekniske løsning er baseret på THX Frontier THXAAA-78 forstærkertrin, og det endelige modul er selvfølgelig godkendt af THX. For at understrege de audiofile ambitioner har NODE X fået en full-size 6,3 mm jack-udgang på fronten, der matcher de fleste rendyrkede head-fi høretelefoner, uden at du skal bruge adapter. Som i standardversionen får du også tovejs Bluetooth, så du helt ukompliceret kan nyde din musik på trådløse høretelefoner.

Den fornemme indbyggede høretelefon-forstærker gør NODE X til et meget spændende alternativ til en tilsvarende separat model. Med NODE X på dit skrivebord – eller ved siden af lænestolen – er porten åbnet til hele det lækre Bluesound univers og uendelige mængder af trådløs streaming-musik i topkvalitet.

Har du din pladespiller koblet til systemet, kan du også sidde ved skrivebordet og nyde din vinylsamling på høretelefonerne. Noget, der ellers kan være lidt af en udfordring med almindelige høretelefon-forstærkere. NODE X giver dig kort sagt lydkvalitet, brugervenlighed og muligheder helt i særklasse!

Bluesound – multirum med ekstra kvalitet i alle detaljer

Bluesound er udviklet af den legendariske hi-fi-producent NAD, som i mere end fire årtier har leveret suveræne hi-fi-produkter til entusiaster over hele verden. Her får du alt det bedste fra det trådløse musikunivers, uden at du behøver at gå på kompromis med lydkvaliteten, droppe dit nuværende anlæg eller få computeren ind i din musikoplevelse.

Bluesound kan tilbyde en suveræn lydløsning til alle rum, uanset om det handler om fleksibilitet, brugervenlighed eller kompromisløs hi-fi. Tilslutninger og funktionalitet er gennemtænkt i en grad, du ikke finder i noget andet system, og du kan frit kombinere dig frem til et komplet trådløst musiksystem, som præcist matcher dit behov. De vigtigste Bluesound-komponenter er:

NODE: Trådløs musikstreamer, som er lige til at koble på dit eksisterende anlæg.

POWERNODE: Trådløst musikanlæg med indbygget stereoforstærker, som selvstændigt kan drive et sæt rigtig gode hi-fi-højtalere. HDMI-CEC gør det til en leg at få TV-lyd i topkvalitet. Mulighed for trådløs subwoofer og surround-baghøjtalere, evt. trådløst.

VAULT: Trådløs musikstreamer med indbygget CD-ripper og harddisk-musiklager.

PULSE: Trådløse højtalere i forskellige størrelser med højkvalitets indbygget forstærker.

SOUNDBAR: Avanceret TV-soundbar med Dolby Atmos, mulighed for trådløse surround-baghøjtalere og trådløs subwoofer.

Bluesound kan også integreres med en række stereoforstærkere og surround-receivere fra NAD, nogle via de geniale MDC-indbygningsmoduler. Hermed kan du for eksempel vælge en audiofil NAD-løsning til dit hovedanlæg i stuen og samtidig nyde de mange fleksible Bluesound-muligheder i alle sekundære rum. Som noget unikt kan du endda integrere Bluesound i kompromisløse high-end anlæg via NAD’s eksklusive Masters-serie.

Som en anden unik løsning kan du få et Bluesound-modul til de mange audiofile trådløse højtalersystemer fra DALI. Med denne kombination får du på én gang den lækre trådløse betjening, det uendelige musikudvalg fra nettet og den høje lydkvalitet fra det traditionelle stereoanlæg – uden et stort anlæg og skæmmende højtalerkabler.

AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2. Med andre ord kan du via iOS kombinere dit Bluesound-system med AirPlay 2-højtalere og -anlæg fra andre producenter, og det giver dig langt mere fleksible muligheder, når du sammensætter dit multirums-system.

Tovejs Bluetooth – nemt og smart til trådløse høretelefoner

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis vennerne lige skal spille et fedt nummer fra deres smartphone. Via Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Bluetooth-funktionen understøtter aptX HD-formatet, som kan overføre 24-bit lyd og give en flot lydkvalitet fra en matchende afspiller.

Som en virkelig smart detalje har de nyeste generationer Bluesound produkter (bortset fra FLEX) også fået tovejs Bluetooth, så du kan spille din Bluesound-musik trådløst på et sæt Bluetooth-høretelefoner. Det sparer på dit smartphone-batteri, musikken bliver ikke afbrudt af telefonopkald, og du får den optimale Bluetooth-lydkvalitet. Så 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Eksklusiv jubilæumsversion af Bluesound NODE i unik sølv finish
 • Audiofil hi-fi musikstreaming til alle anlæg og aktive højtalere
 • Dedikeret indbygget high-end høretelefon-forstærker med THX AAA teknologi
 • High-end ESS 9028Q2M D/A-konverter
 • Bluesound IR-fjernbetjening medfølger
 • Nem opsætning og brugervenlig app-kontrol fra smartphone/tablet samt fra PC/Mac
 • Touchpanel i glas på topplade til grundlæggende betjening (play/pause/volumen m.m.)
 • TV-lyd kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening via HDMI/eARC
 • Klar til stemmestyring via separat smarthøjtaler eller smartphone (Google Assistant/Amazon Alexa)
 • Bluetooth med aptX HD og tovejs-funktion til trådløse høretelefoner
 • Apple AirPlay 2
 • Understøtter HD-lyd op til 24-bit/192kHz (inkl. MQA)
 • Både digitale og analoge lydindgange og udgange
 • Fuld trådløs integration med Bluesound multirums-systemet inkl. NAD forstærkere/receivere og trådløse DALI højtalersystemer med BluOS
 • Mange streamingtjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio m.fl.)
 • Tilslutning for subwoofer (både trådløst og via kabel)
 • Kan sættes i strømbesparende offline standby (0,5 watt)

Begrænsninger

 • Ikke så mange tilslutningsmuligheder som nogle full-size alternativer
 • Nogle alternativer understøtter endnu flere streamingtjenester
 • Der findes endnu mere kompakte alternativer
 • Ikke frontdisplay

Videoer om Bluesound NODE X (N131)

Tilbehør til Bluesound NODE X (N131)

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
StemmestyringVia ekstern smarthøjtaler

Anmeldelser


4.8
8 anmeldelser
5
6
4
2
3
1
2
0
1
0

Anbefalede produkter