Gå til indhold
Bang & Olufsen
Trådløs højtaler med batteri

Bang & Olufsen Beosound Level

12.490,-stk
Gold Tone

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Varen indgår i system/pakke
Unik og eksklusiv batteridrevet trådløs højtaler i ikonisk dansk design. Her får du den ekstra kvalitet i alle detaljer, som gør hele forskellen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&O Beosound Level – eksklusiv trådløs højtaler med batteri, ikonisk design og flot lyd

 • Eksklusiv aluminiumsfinish med front i Kvadrat-tekstil eller ægte træ
 • Indbygget batteri med op til 16 timers spilletid
 • Kan placeres stående, liggende eller lodret på væg (vægbeslag fås separat)
 • Trådløs musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio og Bluetooth 5.0

Bang & Olufsen Beosound Level er en eksklusiv og kompakt batteridrevet trådløs højtaler, som både i design og lydkvalitet giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Det enkle og stilrene design trækker en direkte linje tilbage til de ikoniske Beolit transistorradioer fra 1970’erne, som var nogle af verdens allerførste transportable apparater med en seriøs lydgengivelse.

Beosound Level er fremstillet i eksklusive materialer, der både er robuste og ser godt ud. Den elegante og gedigne ramme er fremstillet i ægte aluminium, og frontstoffet på Natural-versionen kommer fra danske Kvadrat, som er verdensberømte for deres elegante tekstildesigns. Skal det være endnu mere unikt og eksklusivt, kan du vælge Gold Tone med guld-anodiseret ramme og front i ægte lys eg.

Smart betjening, smarte funktioner og uendelig trådløs musik

Det indbyggede batteri i B&O Beosound Level giver dig op til 16 timers spilletid. Med den medfølgende magnetiske ladeplade går det som en leg at fylde frisk strøm på højtaleren, selv hvis du har placeret den på væggen med det specialdesignede vægbeslag (ekstratilbehør).

Du kan klare den grundlæggende betjening (lydstyrke m.m.) via touch-knapper på toppladen.

Til forskel fra fortidens transistorradioer har du et uendeligt musikalsk univers til rådighed på Beosound Level. Via den dedikerede app kan du streame musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio og Bluetooth, og du kan endda koble Beosound Level trådløst sammen andre højtalere, der understøtter Chromecast eller AirPlay 2. På den måde kan du få trådløs musik i hele dit hjem (eller udenfor), mens du styrer det hele fra din telefon eller tablet.

Som prikken over i’et kan du parre to styk Beosound Level i en ægte højre/venstre stereo-opsætning. Det giver dig det helt autentiske lydbillede med både bredde og dybde, så du kan nyde din musik i ægte hi-fi-kvalitet. Du parrer højtalerne via Bang & Olufsen appen, og funktionen bygger på B&O’s egen teknologi, så du ikke skal spekulere på tidsforsinkelse eller andre dårligdomme, som du kan opleve hos nogle konkurrenter.

Bang & Olufsen Beosound Level fås med finish i sort/sølv (Natural) og guld/lys eg (Gold Tone). 

Avanceret bestykning og optimal lyd

Beosound Level er bestykket med hele fem højtalerenheder, hver med deres egen dedikerede forstærker. To basenheder klarer de dybe toner, og resten af enhederne er raffineret fordelt på mellemtone- og diskantområdet, så du får en klang, der er både klar og fyldig. Via den dedikerede Bang & Olufsen app kan processoren regulere lyden, alt efter om du placerer højtaleren lodret eller vandret. Og hvis du stadig har lyst til at fintrimme klangen, kan du også gøre det via appen.

Som prikken over i’et får du også aktiv rumkorrektion, hvor højtaleren sender en række testtoner ud og korrigerer klangen til at matche rummet og den valgte placering (hjørne, hylde, fritstående, væg etc.). Du har kort sagt alle muligheder for at få den optimale lyd fra Beosound Level, uanset hvor og hvordan du bruger højtaleren.

Trådløs musikstreaming med Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect og Bluetooth

Chromecast built-in og AirPlay 2 er to geniale måder til at streame lyd og musik trådløst på anlægget med din smartphone, tablet eller computer. De fleste musikapps (Spotify, TIDAL, Deezer, YouTube, YouSee Musik m.fl.) understøtter begge systemer, og du skal bare trykke på et enkelt ikon – så spiller musikken i stuen.

Du kan spille både til Beosound Level og til kompatible trådløse højtalere i andre rum, så du får multirum med i købet. Fordi det er selve højtaleren, som streamer musikken, dræner du ikke batteriet i din smartphone, og du kan bruge den samme smartphone til at styre musikvalg og lydstyrke, uanset hvor i hjemmet du befinder dig.

Du får Spotify Connect, så du kan køre mange millioner musiknumre fra den samme Spotify app, som du kender i forvejen fra din smartphone eller tablet. Du kan også vælge at streame musik direkte fra din smartphone m.m. via Bluetooth, som du måske allerede har prøvet det med en trådløs Bluetooth-højtaler. Det er supernemt og kræver ikke netværk. Til gengæld koster det en del strøm fra dit smartphone-batteri.

Bang & Olufsen – gennemført kvalitet og eksklusivt design

Alle produkter fra B&O er skabt til at levere lyd af topkvalitet i et eksklusivt, innovativt og topmoderne design. Disse produkter udstråler gennemført kvalitet og stil på et niveau, som giver dig en helt unik oplevelse og ejerglæde, hver eneste gang du bruger dem.

De brugte materialer er udvalgt til at være både elegante og holdbare. Ægte træ, eksklusivt stof og aluminium er bare mere lækkert end plastik, uanset hvordan du vender og drejer det. Og det er netop denne fornemmelse af ægthed, som gør en forskel på den lange bane.

De bærbare produkter fra Bang & Olufsen giver dig friheden til at være spontan uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din musikoplevelse er en naturlig del af din stil og din hverdag, og du vil have den lige ved hånden uden at være bundet af store anlæg og stikkontakter. Dine høretelefoner er din bedste ven, og når du vil lytte sammen med andre, skal det naturligvis være på en højtaler, der er både trådløs, mobil, velspillende og cool. Alt dette klarer B&O for dig – og de gør det mere gennemført end nogen andre!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Eksklusiv aluminiumsfinish med front i Kvadrat-tekstil eller ægte træ
 • To styk Beosound Level kan parres i ægte højre/venstre stereo-opsætning
 • Indbygget batteri med op til 16 timers spilletid
 • Kan placeres stående, liggende eller lodret på væg (vægbeslag fås separat)
 • Touchpanel på topplade til grundlæggende funktioner
 • Automatisk lydkorrektion i forhold til placering i rummet
 • Fugtsikkert design (IP54)
 • Trådløs musik via Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio og Bluetooth 5.0
 • Dedikeret Bang & Olufsen app
 • Magnetisk lader medfølger

Begrænsninger

 • Ikke 100% vandtæt
 • Nogle alternativer har mere avanceret multirums-funktion og/eller flere integrerede streamingtjenester
 • Ægte hi-fi kræver stadig en god forstærker og separate højtalere

Reviews

Videoer om Bang & Olufsen Beosound Level

Tilbehør til Bang & Olufsen Beosound Level

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-6dB)50-22.000 Hz
Fuldtone enhed2"
Diskant størrelse0,8"
Bas størrelse4"

Anmeldelser


3.0
2 anmeldelser
5
1
4
1
3
0
2
0
1
1

Anbefalede produkter