Gå til indhold
Bang & Olufsen
Trådløs højtaler

Bang & Olufsen Beosound 2 3rd Gen.

21.990,-stk
Black Anthracite
Forventes på lager 6. juni 2024
Unik trådløs højtaler, der er designet med en originalitet og sans for detaljen, som du kun finder hos Bang & Olufsen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&O Beosound 2 3rd Gen. – unik og eksklusiv trådløs højtaler med design og finish i absolut verdensklasse

 • Unikt og eksklusivt design i ægte aluminium
 • Touch-betjeningspanel med nærhedssensor på topplade
 • 360 grader lydspredning for klar lyd i hele rummet
 • Chromecast built-in for audio, Apple AirPlay 2 og Bluetooth
 • Aktiv rumkorrektion for optimal lyd i ethvert rum

Beosound 2 3rd Gen. er en helt unik trådløs højtaler, der er designet med en originalitet og sans for detaljen, som du kun finder hos Bang & Olufsen. Dette er højtaleren for dig, der sætter lige så meget pris på design og boligindretning som på musik. En investering i ejerglæde, som vil betale sig tilbage gennem mange års nydelse, både musikalsk og visuelt. Et naturligt midtpunkt i dit hjem.

Beosound 2 3rd Gen. kan ubesværet fylde en mindre stue med lyd, der er en nydelse, uanset hvor du placerer højtaleren og dig selv. Den koniske form og B&O’s Acoustic Lens Technology sikrer, at lyden spredes 360 grader rundt i rummet, så du får alle detaljerne med. Det unikke design er heller ikke kun valgt for æstetikkens skyld. Stivheden og de glatte overflader giver nemlig kabinettet fremragende akustiske egenskaber og er med til at eliminere enhver forvrængning af lyden.

Unikt eksklusivt design og lækker funktion

Beosound 2 3rd Gen. er eksklusivt udført i ægte aluminium på B&O’s eget anlæg i Struer, og på toppen er indbygget en touch-sensor, hvor du med lette berøringer styrer hele den grundlæggende navigering (musikkilde, lydstyrke op/ned, lyt, play/pause, forvalg m.m.). Den indbyggede nærheds-sensor registrerer på næsten magisk vis, at din hånd er i nærheden og får hele betjeningspanelet til at lyse op. En detalje, som du vil blive ved med at nyde, uanset i hvor mange år du har højtaleren.

Du kører opsætningen fra din telefon eller tablet via den dedikerede B&O App, og herfra kan du også lade den indbyggede aktive rumtilpasning (ARC) fintune klangen, alt efter om du vælger at placere højtaleren fritstående, op ad en væg eller i et hjørne. Beosound 2 3rd Gen. understøtter både Chromecast built-in for audio, Apple AirPlay 2 og Bluetooth, og med internetradio, Spotify Connect og Deezer indbygget har du et uudtømmeligt univers af trådløs musik lige ved hånden.

Som prikken over i’et kan du parre to styk Beosound 2 3rd Gen. i en ægte højre/venstre stereo-opsætning. Det giver dig det helt autentiske lydbillede med både bredde og dybde, så du kan nyde din musik i ægte hi-fi-kvalitet.

Bygget til fremtiden

Mozart er Bang & Olufsens egen softwareplatform, som er med til at sikre lækker funktionalitet og lang holdbarhed for deres produkter. Selve streamingmodulet og den indbyggede processor er lavet som en samlet udskiftelig enhed, så du kan opgradere din højtaler med nye teknologier, når de engang dukker op (og det gør de med garanti før eller siden). Der vil også løbende komme online-opdateringer til modulets indbyggede software. På den måde kan din B&O højtaler følge med udviklingen mange år frem i tiden. Genialt, økonomisk og ressourcebesparende.

B&O Beosound 2 3rd Gen. er udført i ægte aluminium og fås i flere finishes. 

Bang & Olufsen – gennemført kvalitet og eksklusivt design

Alle produkter fra B&O er skabt til at levere lyd af topkvalitet i et eksklusivt, innovativt og topmoderne design. Disse produkter udstråler gennemført kvalitet og stil på et niveau, som giver dig en helt unik oplevelse og ejerglæde, hver eneste gang du bruger dem.

De brugte materialer er udvalgt til at være både elegante og holdbare. Ægte træ, eksklusivt stof og aluminium er bare mere lækkert end plastik, uanset hvordan du vender og drejer det. Og det er netop denne fornemmelse af ægthed, som gør en forskel på den lange bane.

De bærbare produkter fra Bang & Olufsen giver dig friheden til at være spontan uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din musikoplevelse er en naturlig del af din stil og din hverdag, og du vil have den lige ved hånden uden at være bundet af store anlæg og stikkontakter. Dine høretelefoner er din bedste ven, og når du vil lytte sammen med andre, skal det naturligvis være på en højtaler, der er både trådløs, mobil, velspillende og cool. Alt dette klarer B&O for dig – og de gør det mere gennemført end nogen andre!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Unikt og eksklusivt design i ægte aluminium
 • Aktiv rumkorrektion (ARC) for optimal lyd i ethvert rum
 • Touch-betjeningspanel med nærhedssensor på topplade
 • 360 grader lydspredning for klar lyd i hele rummet
 • Mozart software-platform
 • Understøtter både Chromecast built-in for audio, Apple AirPlay 2 og Bluetooth
 • Internetradio og musiktjenester indbygget (Spotify Connect, Deezer)
 • 4 personlige brugerforvalg
 • Multirums-funktionalitet via Chromecast built-in, AirPlay 2 og BeoLink Multiroom
 • Klang kan fintunes via Beoplay App (fritstående, væg, hjørne)
 • Streamingmodul kan opdateres og udskiftes

Begrænsninger

 • Stemmestyring kræver separat smarthøjtaler (ekstraudstyr)
 • Begrænset råstyrke i store rum
 • Ikke Bluetooth-parring via NFC
 • Nogle alternative multirums-løsninger giver dig mere fleksible muligheder
 • Ægte hi-fi kræver stadig en god forstærker og separate højtalere

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-6dB)33 - 23.400 Hz
Diskant størrelse0,75"
Mellemtone størrelse2"
Midrange Amount2x
Bas størrelse5.25"

Anmeldelser


5.0
5 anmeldelser
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
Berthold
Tyskland
5/15/2024
Berthold
Tyskland
Andreas
Tyskland
5/4/2024
Andreas
Tyskland
Hans
Holland
4/25/2024

I overensstemmelse med brandets forventninger.

Hans
Holland
Malgorzata
Sverige
4/6/2024
Malgorzata
Sverige
Jonas
Sverige
2/16/2024

Fantastisk lyd og design

Jonas
Sverige