Gå til indhold
Bang & Olufsen
Trådløs højtaler

Bang & Olufsen Beoplay A9 Mk4

22.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

En helt unik trådløs højtaler med lydkvalitet, råstyrke og finish i absolut verdensklasse. Ikonisk design med ben i ægte træ.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&O Beoplay A9 Mk4 – eksklusiv trådløs højtaler med ikonisk design og utallige lækre muligheder

 • Ikonisk og eksklusivt design med ben i ægte træ
 • Meget flot lydkvalitet og råstyrke for denne produktkategori
 • Indbygget stemmestyring (Google Assistant)
 • Chromecast built-in for audio, Apple AirPlay 2 og Bluetooth
 • Let navigation via touch-sensor på top (lydstyrke op/ned, lyt, play/pause m.m.)

Beoplay A9 Mk4 er en kraftfuld og velspillende trådløs højtaler, der kan bruges separat eller som en del af et trådløst system i flere rum. En virkelig eksklusiv streaminghøjtaler, hvis ikoniske design og overbevisende lyd gør den til et naturligt midtpunkt i dit hjem.

I denne generation er højtalerbestykningen og den indbyggede forstærker stærkere end nogensinde, og du får også indbygget Google Assistant stemmestyring, så du kan betjene en række grundlæggende funktioner som for eksempel lydstyrke op/ned og play/pause/skip. Via stemmestyring kan du også bruge A9 Mk4 til at betjene resten af hjemmets smart-komponenter.

Du kører opsætningen fra din smartphone eller tablet via den dedikerede Beoplay App, og herfra kan du også lade den indbyggede aktive rumtilpasning (ARC) fintune klangen, alt efter om du vælger at placere højtaleren fritstående, op ad en væg eller i et hjørne. Beoplay A9 Mk4 understøtter både Chromecast built-in for audio, Apple AirPlay 2 og Bluetooth, og med internetradio, Spotify Connect og Deezer indbygget har du et uudtømmeligt univers af trådløs musik lige ved hånden.

Suveræn finish og funktion

Beoplay A9 Mk4 er fremstillet i eksklusive materialer, der både er robuste og ser godt ud. Den elegante rand er udført i aluminium på B&O’s eget anlæg i Struer, og på toppen er indbygget en touch-sensor, hvor du med lette berøringer styrer hele den grundlæggende navigering (musikkilde, lydstyrke op/ned, lyt, play/pause m.m.).

Benene er eksklusivt udført i ægte træ, og placeret på denne måde vil din A9 Mk4 bliver en ren skulptur i din stue. Hvis du ønsker det, kan du alternativt vælge at hænge højtaleren op på væggen med det specialdesignede vægbeslag (ekstratilbehør). Uanset hvordan du placerer Beoplay A9 Mk4, vil den falde smukt ind i din boligindretning.

B&O Beoplay A9 Mk4 fås i flere finishes. Ben i ægte træ medfølger, vægbeslag fås som ekstratilbehør. 

Bang & Olufsen – gennemført kvalitet og eksklusivt design

Alle produkter fra B&O er skabt til at levere lyd af topkvalitet i et eksklusivt, innovativt og topmoderne design. Disse produkter udstråler gennemført kvalitet og stil på et niveau, som giver dig en helt unik oplevelse og ejerglæde, hver eneste gang du bruger dem.

De brugte materialer er udvalgt til at være både elegante og holdbare. Ægte træ, eksklusivt stof og aluminium er bare mere lækkert end plastik, uanset hvordan du vender og drejer det. Og det er netop denne fornemmelse af ægthed, som gør en forskel på den lange bane.

De bærbare produkter fra Bang & Olufsen giver dig friheden til at være spontan uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din musikoplevelse er en naturlig del af din stil og din hverdag, og du vil have den lige ved hånden uden at være bundet af store anlæg og stikkontakter. Dine høretelefoner er din bedste ven, og når du vil lytte sammen med andre, skal det naturligvis være på en højtaler, der er både trådløs, mobil, velspillende og cool. Alt dette klarer B&O for dig – og de gør det mere gennemført end nogen andre!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ikonisk og eksklusivt design med ben i ægte træ
 • Aktiv rumtilpasning (ARC)
 • Indbygget stemmestyring (Google Assistant)
 • Meget flot lydkvalitet og råstyrke for denne produktkategori
 • Understøtter både Chromecast built-in for audio, Apple AirPlay 2 og Bluetooth
 • Internetradio og musiktjenester indbygget (Spotify Connect, Deezer)
 • Let adgang til grundlæggende navigation via touch-sensor på top (lydstyrke op/ned, lyt, play/pause m.m.)
 • Multirums-funktionalitet via Chromecast built-in, AirPlay 2 og BeoLink Multiroom
 • Klang kan fintunes via Beoplay App (fritstående, væg, hjørne)
 • Kan placeres på medfølgende træben eller via vægbeslag (ekstratilbehør)

Begrænsninger

 • Ikke Bluetooth-parring via NFC
 • Nogle alternative multirums-løsninger giver dig mere fleksible muligheder
 • Ægte hi-fi kræver stadig en god forstærker og separate højtalere

Tilbehør til Bang & Olufsen Beoplay A9 Mk4

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-6dB)33-23.000 Hz
Diskant størrelse0,75"
Mellemtone størrelse3"
Bas størrelse8"

Anbefalede produkter