Gå til indhold

AudioQuestYukon (RCA)Signalkabel (Sæt)

Meget avanceret signalkabel til ambitiøse anlæg. Ledere i ultrarent PSC+ kobber, fås både i RCA- og XLR-udgave.
Sæt5.099,-
Forventes på lager 3. juli 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Yukon – eksklusivt signalkabel til ambitiøse anlæg

AudioQuest Yukon – eksklusivt signalkabel til ambitiøse anlæg
Yukon er et meget avanceret signalkabel, som ligger tæt op af Water-modellen fra den eksklusive Elements-serie. Den væsentligste forskel er, at du må undvære det aktive 72V DBS-system, og du får også en lidt mindre overdådig NDS-afskærmning. Men lederne er stadig af ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), og du får Air-Tube teknologien, som udnytter luft til at skabe optimale dielektriske forhold omkring lederne.

AudioQuests unikke NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System) er i 3 lag og beskytter signalet særdeles effektivt mod indstråling af RF-støj. Koldsvejsede stik i ekstra rent forsølvet kobber (Hanging-Silver) er blandt de utallige andre lækre detaljer.

Yukon kan for eksempel bruges i et højkvalitets stereosystem til at forbinde separate for- og effekttrin. Det vil også være et fremragende valg til at overføre signalet fra en højkvalitets DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trin.

AudioQuest Yukon signalkabel fås i flere længder og valgfrit i RCA- eller XLR-udgave.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Per
Sverige
3/2/2023

Tilstrækkelig ydeevne til en god pris.

Per
Sverige
Jan
Sverige
3/2/2023
Jan
Sverige