Gå til indhold
AudioQuest
Subwoofer-kabel

AudioQuest Wolf (RCA)

6.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Kompromisløst subwooferkabel, der matcher markedets allerfineste stereo- og hjemmebio-systemer. Fås både i RCA- og XLR-udgave.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Wolf – kompromisløst subwooferkabel til anlæg i high-end-klassen

  • Eksklusive ledere forsølvet med 10% sølv
  • Air-Tube isolering udført i FEP (Flour-Polymer)
  • DBS (Dielectric-Bias System)
  • Triple-balanceret ledergeometri
  • Fås både i RCA- og XLR-udgave
AudioQuest Wolf – kompromisløst subwooferkabel til anlæg i high-end-klassen
Wolf er et kompromisløst og eksklusivt subwooferkabel, som kan matche markedets allerbedste anlæg og subwoofere. De massive ledere i det triple-balancerede design er forsølvet med hele 10% sølv, og Air-Tube isoleringen er udført i FEP (Flour-Polymer), som absorberer et absolut minimum af elektrisk energi.

Du får også det unikke DBS-system (Dielectric-Bias System), som yderligere er med til at eliminere tab og udtværing af signalet i isoleringsmaterialet. Og en 4-lags NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System) beskytter signalet yderst effektivt mod indstrålet RF-støj.

Wolf er kort sagt subwooferkablet til dig, som har investeret i en kostbar high-end-subwoofer og nægter at lade kablet begrænse din lytteoplevelse!

AudioQuest Wolf subwooferkabel fås i længder fra 2 til 8 meter, både i RCA- og XLR-udgave.

AudioQuest subwooferkabler – seks kabelserier til seks behov
Subwooferkablet har til opgave at føre bassignalet intakt frem til din subwoofer, så du får en dynamisk og præcis bas i dit lytterum. På grund af det ofte lange kabeltræk – måske endda parallelt med støjfyldte strømkabler – er effektiv afskærmning yderst vigtigt for et subwooferkabel.
Gennem lyttetest har AudioQuest også konstateret, at det gavner både dynamik og præcision i bassen, hvis man omgiver kobberlederne med et lag sølv. Denne eksklusive detalje indgår derfor i næsten alle deres subwooferkabler.
Du kan vælge mellem hele seks serier af subwooferkabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til ekstrem high-end. Så der er garanteret også en løsning, der passer til din smag og dit anlæg.
BLACK LAB: Økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til en fornuftig pris. Kabel og stik er solidt og elegant udført, og lederne er udført i højkvalitets LGC-kobber, som har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. De forgyldte stik er koldsvejsede efter samme principper som bruges på selv de mest eksklusive AudioQuest-kabler. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.
GREYHOUND: Som navnet antyder, er dette et slankt og elegant kabel, som nemt lader sig placere diskret langs en fodliste. Lederne er udført i forsølvet ultrarent LGC-kobber, og NDS-afskærmningen beskytter effektivt mod indstrålet støj. Et højkvalitets subwooferkabel, som løser sin opgave effektivt uden at gøre opmærksom på sig selv.
IRISH RED: Ligesom på Greyhound får du her forsølvede LGC-ledere (0,5%), som har ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Designet er symmetrisk coaxial med to identiske ledere, og isoleringen er udført i polyetylen-skum, som både giver lavt signaltab og lav forvrængning. De koldsvejsede metalstik har forgyldte kontaktflader. Kabelserien til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.
BOXER: Avanceret kabel med dobbelt-balanceret geometri, 3-lags kulstof-baseret NDS-afskærmning og Air-Tube isolering, hvor de enkelte ledere er omgivet af et polyetylen-rør, hvor man udnytter lufts suveræne egenskaber som elektrisk isoleringsmateriale. De massive ledere er forsølvet med 1,25% sølv, som yder et særdeles værdifuldt bidrag til ledningsevnen, uden at prisen løber løbsk. Stikkenes kontaktflader er forsølvet direkte oven på kobberet for optimal ledningsevne. Et godt kabelvalg til anlæg i mellemklassen.
HUSKY: Her er du definitivt trådt ind i den audiofile klasse. Du får det unikke DBS-system, som via en 72V-spænding mætter isoleringen, så den ikke optager elektrisk energi fra selve signalet. De massive ledere i det triple-balancerede design er forsølvet med 5% sølv, og en 4-lags NDS-afskærmning beskytter signalet yderst effektivt mod indstrålet RF-støj. Som på Boxer-serien er isoleringen omkring de enkelte ledere baseret på Air-Tube princippet. Husky fås både med traditionelle RCA-stik og balanceret XLR, som bruges på nogle high-end-subwoofere, f.eks. fra B&W.
OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa
Dielectric-Bias SystemJa