Gå til indhold
AudioQuest
Højtalerkabel (Sæt)

AudioQuest William Tell BASS (Banana)

28.999,-Sæt
Leveringstid 3-4 uger
Højtalerkabel til brug ved bi-wiring sammen med ZERO full-range højtalerkablet. Sikrer optimal overførsel af bas og mellemtone.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest William Tell BASS – kompromisløst højtalerkabel til bi-wiring med William Tell ZERO

  • Modificeret ZERO-geometri til optimal overførsel af bas/mellemtone i bi-wire/tri-wire opsætninger
  • Ledere i massivt PSC+ og LGC-kobber
  • Eksklusive stik i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og kulstof-baseret NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan på bestilling leveres i længde og konfiguration til ethvert behov
William Tell BASS er et meget avanceret højtalerkabel, som er beregnet til brug i bi-wire/tri-wire opsætninger, hvor det matchende William Tell ZERO-kabel varetager diskantsignalet. Da BASS kun skal overføre bas og/eller mellemtone, har det været muligt at forenkle geometrien og materialevalget en smule, så du både kan få den optimale signaloverførsel og samtidig spare penge.

OBS: William Tell BASS er udelukkende beregnet til dette specifikke formål. Det vil ikke fungere som full-range kabel.

William Tell BASS højtalerkabel fås som standard i single-wire udgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.
Folk Hero Series William Tell – high-end kabler til eksklusive anlæg
William Tell-kablerne kommer fra AudioQuest Folk Hero-serien, som er en nedskaleret version af den overdådige Mythical Creatures-topserie. De tekniske løsninger er de samme, men lederne og de ydre dimensioner er her lidt mere moderate. Det gør både kablet mere kompakt og nemmere at håndtere. Prisen er også på et mere menneskeligt niveau, og denne serie er alt i alt et fremragende valg til high-end højtalere i den mere kompakte ende, for eksempel de mindre modeller i 800-serien fra Bowers & Wilkins.

William Tell er udstyret med AudioQuests unikke 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mætter” isoleringen via et elektrostatisk felt, så den ikke absorberer energi fra selve signalet. Samtidig sørger NDS-systemet (Noise-Dissipation System) for at eliminere indstrålet radiostøj fra omgivelserne (mobilmaster, Bluetooth m.m.), så den ikke får en chance for at påvirke de sarte detaljer i musiksignalet. Selv DBS-batteripakken er udstyret med en spærring for indstrålet RF-støj – en teknologi, som oprindelig blev udviklet til de eksklusive Niagara-strømfiltre.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

AWG13
Leder overfladeareal2,62 mm2