Gå til indhold
AudioQuest
Signalkabel (Sæt)

AudioQuest Wildcat

899,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Få den bedst mulige lyd fra din pladespiller med dette lækre signalkabel. Alle detaljer er optimeret til at forkæle det sarte pickup-signal.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Wildcat – det optimale signalkabel til din pladespiller

Wildcat er et højkvalitets signalkabel specielt fremstillet til brug mellem pladespiller og forstærker. Ved at ofre lidt ekstra her kan du ofte løfte lyden markant i forhold til et medfølgende standardkabel. Pickup-signalet er nemlig utrolig svagt og dermed ekstra følsomt over for forstyrrelser og uønsket indflydelse fra dårlige kabler.

Wildcat er solidt og eksklusivt konstrueret i alle detaljer, så signaltabet bliver minimalt. AudioQuest har samlet alle ledere i ét yderkabel, hvilket både forenkler designet og reducerer materialeforbruget. Lederne er i eksklusivt massivt PSC-kobber (Perfect-Surface Copper), som med deres ultraglatte polerede overflade giver optimal signaloverførsel netop dér, hvor det er allervigtigst, nemlig på lederens overflade. De koldsvejsede kobberstik er forgyldte, og du får også den unikke NDS-afskærmning, som beskytter signalet mod indstrålet elektromagnetisk støj (RF).

The Wildcat er alt i alt et fremragende valg til vinylentusiaster, som også skal tage rimelige hensyn til budgettet. Leveres i 1,5 meters længde.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

AudioQuest analoge signalkabler – en løsning til ethvert behov
Signalkablet har afgørende betydning for lyden fra dit anlæg. Det er her, du kan miste de sidste mikrodetaljer, som gør hele forskellen i jagten på det eftertragtede tredimensionelle lydbillede. Og det er her, at et forkert kabelvalg kan påvirke klangbalancen, så du for eksempel får for meget eller lidt diskant i lyden. Tænk et godt og velmatchet signalkabel med ind i budgettet, når du sammensætter dit anlæg. Så får du den maksimale lydvaluta for dine penge!

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Cat 7 kompatibelJa