Gå til indhold

AudioQuestTornado High-Current 20AStrømkabel

Højkvalitets strømkabel til high-end komponenter. 72V DBS-system og ekstremt tykke ledere i massivt PSC+ og PSC kobber. Længder fra 1 meter.
stk11.199,-
Forventes på lager 3. juli 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Tornado High-Current – højkvalitets strømkabel til high-end-komponenter

Tornado High-Current er et højkvalitets strømkabel, der kan være med til at give det sidste touch af definition og detaljer i dine high-end komponenter. Det kan bruges til både ekstremt strømkrævende komponenter som et high-end forstærkertrin og moderat strømkrævende komponenter som en pladespiller.

Afskærmningen er naturligvis totalt gennemført med den konsistente Ground Noise-Dissipation-teknologi. Lederne er i massivt PSC+ og PSC kobber (Perfect-Surface Copper+ / Perfect-Surface Copper) med en tykkelse på hele 11 AWG. 72V DBS-systemet minimerer indflydelsen fra isoleringsmaterialet og med den ultraglatte overflade har PSC+ suverænt gode lederegenskaber. Er du ude efter endnu mindre modstand, kan du også overveje den mere eksklusive Hurricane-serie med rent PSC+-materiale (Perfect-Surface Copper+) i lederne.

Ren strøm til hele systemet med et Niagara-strømfilter
Tornado High-Current kan også bruges til at fodre de kompromisløse Niagara 5000- eller Niagara 7000-strømfiltre. Vær dog opmærksom på, at du her skal bruge en speciel version af Hurricane-kablet med et 20A-stik. Spørg i din HiFi Klubben-butik for vejledning eller bestilling.

Tornado High-Current fås i længder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Highlights

  • Lav modstand for hurtige og ukomprimerede strømtræk
  • Ekstremt tykke ledere (3 x 11 AWG)
  • Ledere i massivt PSC+ og PSC kobber (Perfect-Surface Copper+ / Perfect-Surface Copper)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniske specifikationer

AWG11
Leder overfladeareal4,17 mm2