Gå til indhold
AudioQuest ThunderBird ZERO (Spade) Højtalerkabel

AudioQuestThunderBird ZERO (Spade)Højtalerkabel (Sæt)

Kablet til dig med store high-end højtalere, masser af gulvplads og en dyb kærlighed til ultrarent kobber og suveræn lydkvalitet.
Sæt39.399,-
Forventes på lager 21. februar 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest ThunderBird ZERO – kompromisløst højtalerkabel til store high-end anlæg

ThunderBird ZERO er et meget kraftigt og avanceret højtalerkabel med solidcore-ledere udført i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overfladen på dette metal er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning. Dette højtalerkabel vil overføre hele musiksignalet med et absolut minimum af farvning og signaltab, selv med meget kraftige effektforstærkere og store, strømslugende high-end højtalere.

ZERO – det usynlige højtalerkabel
AudioQuest har udviklet ThunderBird ZERO til at være elektrisk ’usynligt’ i samspillet mellem forstærker og højtalere. Disse har i forvejen en udfordring i at matche forstærkerens udgangsimpedans og højtalerens impedans (elektriske modstand), som varierer i takt med frekvenserne i musiksignalet. Den traditionelle løsning er ofte at konstruere kablet med en impedans, der lægger sig op ad en typisk højtalers gennemsnitsværdi. Men kablet vil stadig være en elektrisk flaskehals og en fejlkilde.

Med ZERO-teknologien har AudioQuest med egne ord skabt et kabel helt uden typisk impedans, og det vil derfor slippe hele signalet igennem praktisk talt upåvirket, uden kompression og forvrængning. Resultatet er bedre dynamisk kontrast, bedre transient-respons og en frigjort bas, der virkelig kan eksplodere i rummet.

ThunderBird leveres også i en speciel BASS-version, som er beregnet til at overføre bas og mellemtone i biwire-opsætninger. Dette kabel er en smule enklere i konstruktionen i forhold til ZERO, hvilket er afspejlet i prisen. Til gengæld fungerer det kun til dette helt specielle formål.

AudioQuest ThunderBird ZERO højtalerkabel fås som standard i single-wire udgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

Highlights

  • ZERO-teknologi til tabsfri signaloverførsel med ultimativ dynamik
  • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Eksklusive stik i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og kulstof-baseret NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan på bestilling leveres i længde og konfiguration til ethvert behov

Tekniske specifikationer

Leder overfladeareal4,73 mm2