Gå til indhold
AudioQuest
Højtalerkabel (Sæt)

AudioQuest ThunderBird BASS (Spade)

39.399,-Sæt
Leveringstid 3-4 uger
  -
Bi-wire kabel til brug sammen med ZERO full-range højtalerkabler. Sikrer optimal overførsel af bas og mellemtone.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest ThunderBird BASS – kompromisløst højtalerkabel til bi-wiring med ZERO

  • Modificeret ZERO-geometri til optimal overførsel af bas/mellemtone i bi-wire/tri-wire opsætninger
  • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Eksklusive stik i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og kulstof-baseret NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan på bestilling leveres i længde og konfiguration til ethvert behov
ThunderBird BASS er et meget kraftigt og avanceret højtalerkabel, som er beregnet til brug i bi-wire/tri-wire opsætninger, hvor det matchende ThunderBird ZERO-kabel varetager diskantsignalet. Da BASS kun skal overføre bas og/eller mellemtone, har det været muligt at forenkle geometrien en smule, så du både kan få den optimale signaloverførsel og samtidig spare penge.

OBS: ThunderBird BASS er udelukkende beregnet til dette specifikke formål. Det vil ikke fungere som full-range kabel. Til gengæld kan det uden problemer bruges på samme måde sammen med de endnu mere eksklusive FireBird ZERO og Dragon ZERO højtalerkabler.

PSC+ - det perfekte kobber
ThunderBird BASS har solidcore-ledere udført i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overfladen på dette metal er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning. Dette højtalerkabel vil overføre hele musiksignalet med et absolut minimum af farvning og signaltab, selv med meget kraftige effektforstærkere og store, strømslugende high-end højtalere.

AudioQuest ThunderBird BASS højtalerkabel fås som standard i single-wire udgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.
ZERO – det usynlige højtalerkabel
AudioQuest har udviklet ThunderBird ZERO til at være elektrisk ’usynligt’ i samspillet mellem forstærker og højtalere. Disse har i forvejen en udfordring i at matche forstærkerens udgangsimpedans og højtalerens impedans (elektriske modstand), som varierer i takt med frekvenserne i musiksignalet. Den traditionelle løsning er ofte at konstruere kablet med en impedans, der lægger sig op ad en typisk højtalers gennemsnitsværdi. Men kablet vil stadig være en elektrisk flaskehals og en fejlkilde.

Med ZERO-teknologien har AudioQuest med egne ord skabt et kabel helt uden typisk impedans, og det vil derfor slippe hele signalet igennem praktisk talt upåvirket, uden kompression og forvrængning. Resultatet er bedre dynamisk kontrast, bedre transient-respons og en frigjort bas, der virkelig kan eksplodere i rummet.

Mythical Creatures Series ThunderBird– massive mængder metal til store high-end anlæg med store højtalere
ThunderBird-kablerne kommer fra Mythical Creatures-serien, som er den største og vildeste serie af højtalerkabler fra AudioQuest. Her får du rå mængder af ledermetal i absolut fineste kvalitet, og selv med meget kraftige effektforstærkere og store, strømslugende high-end højtalere vil du få hele musiksignalet overført med et absolut minimum af farvning og signaltab.

Kablet er udført i liggende 8-tals form, og ledernes samlede tværsnit i hver side er hele 4,73 mm2. Denne massive bestykning afspejles også i kablets ydre dimensioner, som er hele 32 x 18 mm! Vær opmærksom på, at kablerne også er meget stive, så i praksis skal du have mulighed for at kunne lægge dem frit på gulvet for at kunne bruge dem.

ThunderBird er udstyret med AudioQuests unikke 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mætter” isoleringen via et elektrostatisk felt, så den ikke absorberer energi fra selve signalet. Samtidig sørger NDS-systemet (Noise-Dissipation System) for at eliminere indstrålet radiostøj fra omgivelserne (mobilmaster, Bluetooth m.m.), så den ikke får en chance for at påvirke de sarte detaljer i musiksignalet.

Skal det være endnu vildere?
ThunderBird kan på bestilling leveres i næsten alle tænkelige konfigurationer til både single- og biwiring, inklusive bi-wire og tri-wire kombinationer med den specielle BASS-version. Kablet bliver håndfremstillet med den mest optimale fordeling af lederne til netop dit setup. Du kan derfor være helt sikker på, at absolut intet er overladt til tilfældighederne.

Hvis du vil have de allerbedste højtalerkabler, som penge kan købe, kan AudioQuest også levere modeller med ledere helt eller delvist i ultrarent PSS-sølv (Dragon, FireBird). Her er vi i en prisklasse, hvor kun de færreste kan – eller vil – være med. Men hvis du prioriterer dit anlæg over alt andet på jorden, har du altså muligheden.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Leder overfladeareal4,73 mm2