Gå til indhold
AudioQuest
Højtalerkabel (Sæt)

AudioQuest Rocket44 Bi-wire

5.199,-Sæt
Leveringstid 3-4 uger
  -
Avancerede løsninger og lækkert, kompakt design. Ren lydforkælelse til seriøse anlæg i mellemklassen. Kan konfigureres til ethvert behov.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Rocket 44 – avanceret og kompakt højttalerkabel til seriøse anlæg

  • Ledermateriale: massivt PSC og PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Ledertværsnit: 13 AWG (2,63 mm2)
  • Double Star-Quad ledergeometri
  • Polyetylen-skum isolering (for alle positive ledere)
  • Cross-Talk NDS (Noise-Dissipation System) (negative ledere)
  • Kommer som standard i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-udgave (2 x banan > 4 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.
  • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.
Rocket 44 er et avanceret, men stadig kompakt og møbleringsvenligt højttalerkabel. Solidcore-lederne er udført i en kombination af ultrarent PSC og PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overfladen på dette specialbehandlede metal er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer af tilsvarende kobberledere, selv uden forsølvning.

AudioQuest Rocket 44 højttalerkabel fås som standard i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-udgave (2 x banan > 4 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.
AudioQuest Rocket Series højttalerkabler – avanceret teknologi til ambitiøse anlæg
Rocket er en lækker og avanceret serie af AudioQuest-højttalerkabler, og den kan få alle kvaliteterne frem i dine højttalere, selv i ambitiøse audiofile systemer. Designet er usædvanligt kompakt og elegant for klassen, og alle tre modeller har massive ledere i højkvalitets kobber udført i liggende 8-tals form omgivet af i en elegant yderstrømpe. Rocket-serien kan dække en meget bred vifte af behov til højkvalitets anlæg, uden at prisen ryger helt igennem loftet.

ROCKET 33: Basismodellen, som giver dig et gennemført kvalitetskabel i lækkert design. Lederne er en kombination af massivt LGC-kobber (Long-Grain Copper) og PSC-kobber (Perfect-Surface Copper), som sikrer en overlegen signaloverførsel. Uanset hvilken konfiguration du vælger, får du AudioQuests egne eksklusive forsølvede banan- eller spadestik.

ROCKET 44: Her er du rykket en klasse op i forhold til Rocket 33. Lederne er nu udført i PSC- og PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), og de er også en anelse kraftigere (14 AWG/2,63 mm2). Med denne bestykning kan Rocket 44 leve op til et sæt særdeles gode hi-fi-højttalere.

ROCKET 88: Topmodellen med ledere i rent PSC+ kobber og med AudioQuests unikke 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mætter” isoleringen via et elektrostatisk felt, så den ikke absorberer energi fra selve signalet. Det giver et endnu renere signal til dine højttalere, så du kan nyde et lækkert og detaljeret lydbillede på en imponerende ”sort” baggrund.

Håndbygget til dit behov
Rocket-modellerne kan leveres i næsten alle tænkelige konfigurationer til både single- og biwiring. Kablet bliver håndsamlet i Holland med den mest optimale fordeling af lederne til netop dit setup. Du kan derfor være helt sikker på, at absolut intet er overladt til tilfældighederne.

Vær opmærksom på, at Rocket 44 og Rocket 33 også fås i rå, utermineret udgave i løbende meter. Dette er især tænkt til installationsformål, men du kan også spare nogle penge på denne måde. Til gengæld går du glip af den flotte finish med yderstrømpe, og du får heller ikke monteret AudioQuests egne eksklusive forsølvede stik. Den moderate merpris for et færdigtermineret sæt er givet godt ud, og til normalt brug anbefaler vi denne løsning både af design- og lydmæssige grunde.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)0,86
Højde emballage (cm)5
Længde emballage (cm)28
Vægt emballage (kg)0,86
Bredde emballage (cm)19,5

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0