Gå til indhold
AudioQuest
Høretelefoner

AudioQuest NightHawk Carbon

2.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Hovedtelefonen til dig, der forlanger både lyd, komfort og design på allerhøjeste niveau. En audiofil drøm med et utal af lækre detaljer.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest NightHawk Carbon – den audiofile hi-fi-hovedtelefon fra dine drømme

  • Unikt design
  • Fremragende lydkvalitet
  • Lav vægt og meget høj bærekomfort
  • Kontrol/mikrofon til smartphone på kabel
  • Kræver ikke nødvendigvis separat hovedtelefon-forstærker
NightHawk Carbon er en audiofil over-ear hovedtelefon, som rummer et utal af originale og geniale detaljer samt design, komfort og lydkvalitet på allerhøjeste niveau. Den er en videreudvikling af den prisvindende NightHawk, og ud over det sorte design er den mest markante forskel i forhold til forgængeren, at du nu får et ekstra sæt ørepuder i memoryskum samt smartphone-kontrol på kablet.

I forhold til mange andre high-end-hovedtelefoner er NightHawk Carbon let, elegant, komfortabel og utrolig musikalsk, helt uden den over-analytiske klang, som du finder i nogle alternativer. Samtidig er den relativt nem at drive, så du kan bruge den direkte på din smartphone med udmærket resultat. Dette er ellers lukket land for mange high-end-modeller, som i praksis kræver en separat hovedtelefonforstærker for at komme til deres ret.

NightHawk Carbon er ikke bare en high-end-hovedtelefon – den er en unik oplevelse for sanserne. Hvis du vil forkæle dig selv, dine ører og din musik med en hovedtelefon i særklasse, skylder du dig selv at opleve den!

NightHawk Carbon fås i sort finish. Transport/opbevaringsetui i kunstlæder medfølger.

NightHawk Carbon – en unik oplevelse i lyd og design
NightHawk Carbon er en helt unik hi-fi-hovedtelefon fra kabelspecialisten AudioQuest. Her går design, komfort og musikalitet op i en højere enhed, og du vil komme til at lytte i timevis og stadig længes efter det næste nummer. Du vil igen og igen blive imponeret over, hvor gennemtænkt denne hovedtelefon er helt ned i den mindste detalje. Og du vil undre dig mere og mere over, hvordan dette kan lade sig gøre til en pris, hvor almindelige dødelige entusiaster også kan være med. Miraklernes tid er ikke forbi!

Ørekopperne – et visuelt og audiofilt mirakel
Du skal ikke kigge mange sekunder på NightHawk Carbon for at indse, at du står over for en hovedtelefon helt ud over det sædvanlige. De fantastiske ørekopper er sprøjtestøbt i "Liquid Wood", som er en kombination af træ og plantefibre.

Liquid Wood har i sig selv langt bedre akustiske egenskaber end almindeligt træ eller plastik, men raffinementerne rækker også ind under overfladen. På bagsiden er ørekopperne nemlig forsynet med vibrationsdæmpende afstivningsribber på samme måde som et avanceret højttalerkabinet. Overfladerne er belagt med et dæmpende belægning og en blanding af uld og polyesterfibre sørger for at fintune de sidste detaljer i klangen.

NightHawk Carbon er en semiåben konstruktion, så du stadig kan høre lidt af, hvad der foregår omkring dig. Den utrolig flotte iriserende grill, som lyden passerer igennem, er inspireret af strukturen i sommerfuglevinger, og designet i selve gitterværket er så avanceret, at det kun kan produceres via en avanceret 3D print-teknologi, "Selective Laser Sintering".

Komforten – timelang lytning uden træthed
Ørekopperne på NightHawk Carbon er ophængt i vibrationsdæmpende gummistropper, som det også kendes fra professionelle studiemikrofoner. Dette er til gavn for lyden, men i høj grad også for komforten, fordi det tillader ørekopperne at bevæge sig frit og smyge sig endnu tættere ind til dit hoved.

Netop komforten er noget af det, som sætter NightHawk Carbon i en klasse helt for sig selv. Vægten er kun 346 gram, hvilket er utrolig lavt for en hovedtelefon med dette ambitionsniveau. Det fleksible hovedbånd fordeler vægten helt jævnt på dit hoved, og de bløde ørepuder er designet for optimal tilpasning til det menneskelige øre. Derfor er de blandt andet tykkere bagtil, så driverne får den perfekte vinkel, og du får den perfekte bærekomfort.

NightHawk Carbon er en hovedtelefon, du kan bære i timevis uden nogen form for træthed. Den største risiko er, at du svømmer helt hen i musikken og glemmer, hvor du er. Men så længe du ikke gør det ude i trafikken, skulle den risiko vel være til at leve med?

Driverne – rigtige højttalere i miniature
Den lydmæssigt vigtigste komponent i en hovedtelefon er naturligvis driverne selv. Her er AudioQuest gået helt nye veje og erstattet den traditionelle Mylar- eller titanium-membran med en unik løsning, som faktisk er en rigtig højttalerenhed, blot skrumpet til en størrelse på 50 mm, så den kan være i en ørekop.

Membranen er udført i biocellulose, et meget let og stift materiale med høj egendæmpning. Den er omgivet af et fleksibelt gummiophæng, som tillader lang slaglængde, og med AudioQuests patenterede split-gap magnetmotor er vejen banet for en utrolig ren, detaljeret og musikalsk lyd.

Driverne er ganske effektive, så du kan trække NightHawk Carbon med fornuftigt resultat direkte fra din smartphone. Dette adskiller den fra mange andre high-end-hovedtelefoner, hvor du i praksis er nødt til at have en separat hovedtelefonforstærker for overhovedet at få brugbar lyd ind i ørerne.

Hvis du bruger NightHawk Carbon sammen med din PC/Mac, vil vi kraftigt anbefale at bruge en separat USB D/A-konverter som f.eks. AudioQuests egen superkompakte og mobile DragonFly. Så får du den fulde lydkvalitet og undgår, at computerens analoge lydkort smadrer din musikoplevelse.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)0,75
Højde emballage (cm)12
Længde emballage (cm)31
Vægt emballage (kg)1,75
Bredde emballage (cm)24