Gå til indhold
AudioQuest
Strømkabel

AudioQuest Monsoon

5.799,-stk
Leveringstid 3-4 uger
  -
Kvalitetsstrømkabel til ambitiøst hi-fi-udstyr. Gennemført afskærmning og massive ledere i PSC+ og LGC-kobber.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Monsoon – kvalitetsstrømkabel til eksklusivt udstyr

  • Overbevisende lederegenskaber for hurtige og ukomprimerede strømtræk
  • Solid kabeltykkelse (12 AWG)
  • Ledere i massivt PSC+ (Perfect-Surface Copper+) og LGC (Long-Grain Copper)
  • Ground Noise Dissipation Technology
  • Koldsvejsede termineringer med forgyldte kontaktflader
Monsoon er et kvalitetsstrømkabel, der kan være med til at give det sidste touch af definition og detaljer i et ambitiøst anlæg. Det kan bruges til både ekstremt strømkrævende komponenter som et high-end forstærkertrin og moderat strømkrævende kompontenter som en pladespiller.

Afskærmningen er naturligvis seriøst gennemført med den konsistente Ground Noise-Dissipation-teknologi. Lederne er i PSC+ og LGC-kobber (Perfect-Surface Copper+ / Long-Grain Copper) og har en solid tykkelse på 12 AWG.

Monsoon fås i længder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

AudioQuest strømkabler – ren lyd starter med ren strøm
Strømkablet er en vigtig komponent i dit anlæg, som tit bliver overset. Godt nok skal det kun håndtere et begrænset frekvensområde, men det kraftige signal giver til gengæld en stor udfordring omkring ud- og indstråling af elektromagnetisk støj. Strømkablet ligger typisk klos op af dine signalkabler, og der er derfor masser af muligheder for, at de kan påvirke hinanden.

Både analoge og digitale apparater (ikke mindst D/A-konvertere og CD-afspillere) er følsomme over for denne støj, som specielt på gode anlæg kan sløre de fineste nuancer og ødelægge den definition i lydbilledet, som du har betalt dyrt for. Her kommer strømkablet ind i billedet som en økonomisk overkommelig opgradering, som kan give det afgørende touch til din musikalske oplevelse.

Hvis du vil gå endnu længere, kan du få aktive netstøjfiltre og ”conditioners”, som yderligere renser strømsignalet for den støj, som apparaterne udstråler indbyrdes. Plus vaskemaskiner, køleskabe og andet godt, som er koblet på lysnettet både i og uden for dit hjem. Men det ændrer ikke ved betydningen af også at bruge et ordentligt strømkabel. Prøv det – du risikerer højst at blive positivt overrasket.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.