Gå til indhold

AudioQuestJupiter BiWire JumpersHøjtalerkabel (Sæt)

Udskift metalbøjlerne på dine biwire-højtalerterminaler med dette eksklusive sølvkabel og få hørbart bedre lyd. En hurtig og hørbar opgradering.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers – eksklusive jumper-kabler i PSS-sølv til high-end-højtalere med biwire-terminaler

upiter BiWire Jumpers er eksklusive jumper-kabler, som du kan bruge til at forbinde de to sæt terminaler på en high-end-højtaler med biwire-tilslutninger. Disse terminaler skal forbindes indbyrdes, hvis du af den ene eller anden grund foretrækker singlewire-højtalerkabler. Og det er der mange, der gør.

Højtalerproducenterne bruger som regel forgyldte metalbøjler til formålet, men selvom de er flotte, er de ikke optimale til at lede et komplekst lydsignal. Ved at bruge AudioQuests eksklusive jumperkabler slipper du uden om signalforringelsen i bøjlerne og får det maksimale ud af både dine singlewire-højtalerkabler, dine højtalere og resten af dit anlæg.

Eksklusive PSS-sølvledere og eksklusive forsølvede stik
Jupiter har ledere i ultrarent PSS-sølv (Perfect-Surface Silver). Sølv er i forvejen verdens bedste metal til at lede elektrisk strøm, og i PSS-kvaliteten har AudioQuest bearbejdet overfladen til at blive ekstremt glat. Det er netop på overfladen, at hovedparten af signalet løber, og PSS-sølv får derfor en helt uforlignelig ledningsevne. Stikkene er også udført i rent kobber med forsølvede kontaktflader – en løsning med endnu bedre ledningsevne end den gængse forgyldning.

Jupiter BiWire Jumpers fås som standard i spade-til-banan udgave og leveres i sæt a 4 styk. Andre konfigurationer kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Highlights

  • Til high-end-højtalere med biwire-terminaler
  • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
  • Solide kobberstik med forsølvede kontaktflader
  • Lynhurtigt monteret én gang for alle
  • Fås i valgfri spade/banan-konfiguration på bestilling

Tekniske specifikationer

Kabellængde (m)0,2