Gå til indhold
AudioQuest
Støjfilter

AudioQuest JitterBug

399,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Sæt dette lille filter i din computers USB-port – så kan du sende et støjfrit og uforvrænget musiksignal videre til din DAC.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest JitterBug – fjern støj fra din USB-tilslutning og få bedre digital lyd

  • Minimerer støj og forstyrrelser i din computers USB-indgang
  • Giver et mere klart og nuanceret lydbillede fra hovedtelefoner eller DAC
  • Avanceret kredsløb reducerer jitter betydeligt
  • Fylder og koster minimalt
  • Plug'n'play – supernem i brug
AudioQuest JitterBug – fjern støj fra din USB-tilslutning og få bedre digital lyd
JitterBug er et lille apparat, der agerer digital bøddel over for al den støj og forstyrrelse, der er at finde i samtlige USB-indgange. Computerfabrikanter har som ofte mange ting at prioritere, før de tænker på at begrænse digital jitterstøj i USB-indgangene – men det fortjener hverken du, dine hovedtelefoner eller dit anlæg at skulle ligge under for!

Jitter – digital forvrængning i tidsdomænet – er den direkte vej til en flad og unuanceret digital lyd. Desværre er jitter som ukrudt, når det kommer til digital signaloverførsel. Det kommer nemt, er der ofte og er meget svært at komme af med.

Nemt og billigt – men stadig avanceret
På trods af de bittesmå dimensioner er JitterBug pakket med avanceret digital teknologi, som filtrerer al computergeneret støj fra, hvilket resulterer i et mere klart og nuanceret lydbillede. Plug JitterBug i din PC/Mac, forbind din DAC – for eksempel AudioQuests egen mobile DragonFly – og derefter dine bedste hovedtelefoner eller dit anlæg. Så har du undgået din computers manglende evne til at håndtere lyd med bare et mindstemål af respekt.

JitterBug er din DAC's bedste ven. Og det er ondt at holde dem fra hinanden. Til en minimal pris vil samarbejdet mellem DAC og den lille JitterBug løfte din lytteoplevelse op på et helt nyt niveau.

Tilbehør til AudioQuest JitterBug

Tekniske specifikationer

LydudgangUSB A
LydindgangUSB A

Anbefalede produkter