Gå til indhold

AudioQuestIrish RedSubwoofer-kabel

Lækkert subwooferkabel med avancerede detaljer og flot finish. En god allrounder, som fås i længder fra 2 og helt op til 20 meter. 
stk2.399,-
Forventes på lager 16. april 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Irish Red – lækkert subwooferkabel med avanceret teknologi

AudioQuest Irish Red – lækkert subwooferkabel med avanceret teknologi
Irish Red er et lækkert subwooferkabel med masser af avancerede detaljer, men stadig til en fornuftig pris. De massive ledere i iltfrit LGC-kobber er omgivet af et lag sølv, som leder hovedparten af signalet igennem kablet. På denne måde kan man udnytte mange af sølvets suveræne elektriske egenskaber, men til en brøkdel af prisen for et rent sølvkabel.

De solide kobberstik har forgyldte kontaktflader, og kablet er koldsvejset fast til stikket, så varme og fremmede materialer ikke tilfører forvrængning i kontaktpunktet. Den avancerede NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System) beskytter signalet effektivt mod indstrålet RF-støj.

Endelig er det værd at nævne, at den flotte sort/røde finish giver Irish Red et langt mere lækkert helhedsindtryk end et billigt no-name-kabel. Og dét er absolut værd at tage med. Kabelserien til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

AudioQuest Irish Red subwooferkabel fås i længder fra 2 til 20 meter.

OBS: AudioQuest Irish Red fås kun med finish i sort/rødt stof i længderne op til 5 meter. Kabler længere end 5 meter leveres med finish i sort/rød-stribet plastik.

Highlights

  • Massive forsølvede ledere
  • Solide koldsvejsede stik i rent kobber
  • Symmetrisk coaxial ledergeometri
  • Isolering i polyetylen-skum
  • Fås helt op til 20 meters længde

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa