Gå til indhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Forest

3.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Solidt, elegant og velfungerende HDMI-kabel, som er langt mere lækkert end billige no-name-løsninger. Fås fra 0,6 til 20 meter. 

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Forest – lækkert HDMI-kabel i gennemført kvalitet

  • Massive LGC-kobberledere forsølvet med 0,5% sølv
  • Forgyldte kontaktflader
  • Stik udført i rent kobber
  • High Speed-certificeret op til 10 meter
  • Understøtter Ethernet og Audio Return Channel

AudioQuest Forest – lækkert HDMI-kabel i gennemført kvalitet

Forest er et prisvenligt og velkonstrueret HDMI-kabel, som giver dig stor sikkerhed mod støj og datafejl, også i HD- og 4K-sammenhænge. Kablet er solidt og elegant udført, og lederne er udført i 0,5% forsølvet højkvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper).

LGC er en eksklusiv kobberkvalitet med bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. De forgyldte stik er også udført i rent kobber. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

AudioQuest Forest HDMI-kabel fås i længder fra 0,6 til 20 meter. Kontakt Hi-Fi Klubben, hvis du har brug for længere kabeltræk.

OBS: AudioQuest Forest fås kun i den viste finish i længderne op til 4 meter. Kabler længere end 4 meter leveres med finish i hvid plastik.


AudioQuest HDMI-kabler – fire kabelserier til fire behov

HDMI-kablet skal overføre strømmen af lyd- og billeddata fra f.eks. din Blu-ray-afspiller og frem til TV, projektor eller hjemmebio-receiver. Et bedre HDMI-kabel giver ikke i sig selv bedre billede eller lyd, men kravene til kablets kvalitet stiger i takt med datamængde og kabellængde.

Allerede i dag kan du ved HD-signaler (1080p) opleve støj og billedudfald, hvis kablet ikke overfører signalet ordentligt, f.eks. på grund af dårlige stik eller dårlig afskærmning. Og når 4K-billedmedierne kommer på banen, vil kravene til HDMI-kablets kvalitet stige voldsomt på grund af de massive datamængder, som skal overføres. Med et godt HDMI-kabel får du den fulde lyd- og billedkvalitet på dit system uden at skulle bekymre dig om støj og datafejl.

Du kan vælge mellem fire serier af HDMI-kabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til meget ambitiøse systemer. Så der er garanteret også en løsning, der passer til dit behov og dit anlæg.

FOREST: Økonomiserien, som giver dig en lækker kabelløsning til en fornuftig pris. Kablet er solidt og elegant udført, og lederne er udført i forsølvet højkvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper), som har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. De forgyldte stik er også udført i rent kobber. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

CINNAMON: Ligesom på Forest får du her forsølvede LGC-ledere, men sølvindholdet er øget til 1,25% for at opnå ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Kabelserien til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

CHOCOLATE: Grundlæggende samme teknologi som i Forest og Cinnamon, men lederne er her forsølvet med dobbelt så meget sølv (2,5%). Resultatet er en endnu bedre signaloverførsel.

CARBON: Eksklusivt HDMI-kabel til dig, der vil være sikker på den bedst mulige signaloverførsel, også i 4K-sammenhænge. De massive ledere er forsølvet med hele 5% sølv, og her får du også AudioQuests unikke NDS-afskærmning (Noise Dissipation System), som beskytter den digitale datastrøm mod indstråling af RF-støj. Kontaktfladerne er forsølvet direkte oven på kobberet for optimal kontakt (Direct-Silver). Et kabel, som kan leve op til meget store udfordringer, både i dag og når 4K-bølgen begynder at rulle for alvor.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Ethernet kompatibelJa