Gå til indhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Cinnamon HDMI

1.299,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

HDMI-kablet til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra. Forsølvede ledere, lækkert design og gennemført kvalitet i alle detaljer.

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Cinnamon – lækkert HDMI-kabel i gennemført kvalitet

  • Massive LGC-kobberledere forsølvet med 1,25% sølv
  • Forgyldte kontaktflader
  • Stik udført i rent kobber
  • High Speed-certificeret op til 10 meter
  • Understøtter Ethernet og Audio Return Channel
Cinnamon er et lækkert og velkonstrueret HDMI-kabel, som giver dig stor sikkerhed mod støj og datafejl, også i HD- og 4K-sammenhænge. De massive LGC-ledere (Long Grain Crystal) er forsølvet med 1,25% sølv, og de elegante metalstik er udført i rent kobber.

Det større sølvindhold i lederne giver bedre signaloverførsel end den mere økonomiske Forest-serie. Herudover er kablerne grundlæggende ens, bortset fra farven. Cinnamon er HDMI-kablet til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

AudioQuest Cinnamon HDMI-kabel fås i længder fra 0,6 til 10 meter. Kontakt Hi-Fi Klubben, hvis du har brug for længere kabeltræk.
AudioQuest HDMI-kabler – fire kabelserier til fire behov
HDMI-kablet skal overføre strømmen af lyd- og billeddata fra f.eks. din Blu-ray-afspiller og frem til TV, projektor eller hjemmebio-receiver. Et bedre HDMI-kabel giver ikke i sig selv bedre billede eller lyd, men kravene til kablets kvalitet stiger i takt med datamængde og kabellængde.

Allerede i dag kan du ved HD-signaler (1080p) opleve støj og billedudfald, hvis kablet ikke overfører signalet ordentligt, f.eks. på grund af dårlige stik eller dårlig afskærmning. Og når 4K-billedmedierne kommer på banen, vil kravene til HDMI-kablets kvalitet stige voldsomt på grund af de massive datamængder, som skal overføres. Med et godt HDMI-kabel får du den fulde lyd- og billedkvalitet på dit system uden at skulle bekymre dig om støj og datafejl.

Du kan vælge mellem fire serier af HDMI-kabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til meget ambitiøse systemer. Så der er garanteret også en løsning, der passer til dit behov og dit anlæg.

FOREST: Økonomiserien, som giver dig en lækker kabelløsning til en fornuftig pris. Kablet er solidt og elegant udført, og lederne er udført i forsølvet højkvalitets LGC-kobber (Long Grain Crystal), som har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. De forgyldte stik er også udført i rent kobber. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

CINNAMON: Ligesom på Forest får du her forsølvede LGC-ledere, men sølvindholdet er øget til 1,25% for at opnå ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Kabelserien til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

CHOCOLATE: Grundlæggende samme teknologi som i Forest og Cinnamon, men lederne er her forsølvet med dobbelt så meget sølv (2,5%). Resultatet er en endnu bedre signaloverførsel.

CARBON: Eksklusivt HDMI-kabel til dig, der vil være sikker på den bedst mulige signaloverførsel, også i 4K-sammenhænge. De massive ledere er forsølvet med hele 5% sølv, og her får du også AudioQuests unikke NDS-afskærmning (Noise Dissipation System), som beskytter den digitale datastrøm mod indstråling af RF-støj. Kontaktfladerne er forsølvet direkte oven på kobberet for optimal kontakt (Direct-Silver). Et kabel, som kan leve op til meget store udfordringer, både i dag og når 4K-bølgen begynder at rulle for alvor.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tilbehør til AudioQuest Cinnamon HDMI

Tekniske specifikationer

FarveRød
Farvebeskrivelse4 meter
Vægt (kg)0,66
Højde emballage (cm)6
Længde emballage (cm)21
Vægt emballage (kg)0,66
Bredde emballage (cm)16