Gå til indhold
Audeze
Gaming headset

Audeze Mobius

2.590,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Vil du dykke ned i realistisk 3D-lyd, som placerer dig lige midt i dine spil? Med disse unikke høretelefoner behøver du ikke et surround anlæg.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze Mobius – avanceret gaming headset med 3D / Head Tracking og masser af smarte detaljer

 • Virtuel Surround med Waves NX 3D Audio / Head Tracking / Room Emulation
 • Passer til PC, Mac, spilkonsoller og mobile enheder
 • Nem lydkontrol via trykknapper på ørekopper
 • Dedikeret Audeze HQ app
 • Lækker finish og høj bærekomfort

Audeze Mobius er et lækkert og avanceret gaming headset med unikke funktioner til brug sammen med PC, Mac, spilkonsoller (PlayStation/Xbox) og mobile enheder. Finish og komfort er i top, og du får den fede planar-lyd, som har gjort høretelefonerne fra Audeze berømte over hele kloden, både blandt gamere og musikelskere.

Inde i Audeze Mobius finder du også det avancerede Waves NX lydsystem, som giver dig livagtig lyd på en måde, du aldrig før har oplevet fra et par høretelefoner. Det kan for eksempel booste din spilscore i skydespil, fordi du præcist kan høre, hvor dine modstandere befinder sig. Men det er samtidig så nyt og vildt spændende, at du roligt kan afsætte mange timer til bare at dykke ind i et helt nyt lydunivers.

Waves NX + 3D + Head Tracking + Room Emulation + Audeze HQ app = magisk Virtual Surround

Waves NX er en meget avanceret teknologi, som via digital signalbehandling kan give dig en utrolig overbevisende surround-fornemmelse med kun to drivere. Via USB overfører du multikanals surround-spillyd fra din computer eller spilkonsol, hvorefter Audeze Mobius og Waves NX genskaber oplevelsen direkte ind i din øregang.

3D Audio sørger for en præcis placering af lydbilledet hele vejen rundt om dig, mens Head Tracking fastholder lydbilledet stabilt omkring dig, selvom du bevæger hovedet. Room Emulation skaber et utrolig realistisk rum i lyden, som minder mere om oplevelsen fra et højtalersystem end fra et par høretelefoner – og det gælder i øvrigt også, når du lytter til musik. Det her er så unikt, at du skylder dig selv at opleve det!

Du kan styre en stribe lydfunktioner til både gaming og musik direkte via trykknapper på ørekopperne. Og ellers går du bare ind i den dedikerede Audeze HQ app, hvor du kan indstille 3D-effekter og EQ helt ned i mindste detalje, så det matcher dine personlige præferencer. Når du vil holde en pause fra den rå action, kan du lytte til musik både via USB, minijack og trådløst via Bluetooth. Med Audeze Mobius kommer du aldrig til at mangle underholdning eller fed lyd.

Audeze Mobius fås i sort finish. 

Audeze Mobius – bygget til lydkvalitet, komfort og holdbarhed

Planar Magnetic driverne i Audeze Mobius er hele 100 mm i diameter, og de er bestykket med en stribe af de samme unikke og audiofile teknologier, som du finder på de kostbare head-fi modeller fra Audeze, herunder Fluxor/Fazor Neodym magnetsystem og Uniforce membraner. De store ørepuder er i udført i memoryskum polstret med silkeblødt kunstlæder, og vægten på 350 gram er stadig lav for en planar-konstruktion af denne størrelse.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kendt verden over for deres Planar Magnetic høretelefoner, som er et meget spændende alternativ til de dynamiske konstruktioner, du ser fra de fleste andre producenter. I en Planar Magnetic driver er det traditionelle system med membran og svingspole erstattet af en utrolig tynd folie, hvor musiksignalet løber igennem en pådampet metal-leder, der dækker hele arealet.

Uanset genre og lydtryk er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic høretelefoner altid imponerende hurtig og præcis, med masser af detaljer og en dyb og kontrolleret basgengivelse. Nogle mener, at denne lydkarakter ligger tættere på vores måde at opleve lyd på i den virkelige verden, men det et af de spørgsmål, som entusiasterne sikkert aldrig bliver enige om. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Virtuel Surround med Waves NX 3D Audio / Head Tracking / Room Emulation
 • Passer til PC, Mac, spilkonsoller og mobile enheder
 • Digital gaming lyd via USB
 • Flot lydkvalitet også til musik
 • Nem lydkontrol via trykknapper på ørekopper
 • Dedikeret Audeze HQ app
 • Højkvalitets mikrofon (aftagelig)
 • Lækker finish og høj bærekomfort
 • 3,5 mm minijack-ind til analog audio

Begrænsninger

 • Ikke trådløs forbindelse via wi-fi
 • Ikke Bluetooth 5.0 eller aptX

Videoer om Audeze Mobius

Tilbehør til Audeze Mobius

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Gaming headset
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde10-50.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 4.2 ( Apple AAC, LDAC )
Enhed type/størrelse100 mm - Planar magnetic driver

Anbefalede produkter