Gå til indhold

AudezeLCD-5Head-fi høretelefoner

Vil du have Planar Magnetic head-fi, og vil du have det bedste på både lydkvalitet og komfort? Så kan du roligt stoppe eftersøgningen her!
Sort

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Ekstremt detaljeret lyd og fremragende bas Letvægtskonstruktion i magnesium, kulfiber, komposit og ægte læder Relativt nemme at drive Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA Åben konstruktion med høj bærekomfort

LCD-5 er et head-fi flagskib fra Audeze – et sæt kompromisløse åbne over-ear Planar Magnetic høretelefoner med helt enestående lydkvalitet. LCD-5 bygger på de samme designprincipper og de samme teknologier som mange af de mere prisvenlige modeller, men alle detaljer er gentænkt og optimeret for at give dig en ultimativ oplevelse både på lyd og på komfort – uden skelen til prisen.

Den mest iøjnefaldende forskel i forhold til de andre store Audeze-modeller er vægten, som er reduceret med en hel tredjedel. Det giver dig en drastisk forbedret komfort og fjerner den mest almindelige indvending mod Planar Magnetic-modellerne. Her har du virkelig et par high-end Planar-høretelefoner, som du kan bruge time efter time uden antydning af træthed.

Kompromisløst og solidt bygget i eksklusive materialer

Planar Magnetic driverne i LCD-5 er bestykket med de avancerede og nyudviklede Parallel Uniforce svingspoler, som giver markant bedre kontrol over membranens bevægelser. Som topmodel er den også bestykket med det patenterede Fluxor magnetsystem på begge sider af membranen inklusive en forbedret version af de ligeledes patenterede Fazor lydguides – her er der ikke sparet på noget. Heller ikke i de nydesignede og håndsyede ørepuder, som er beklædt med ægte læder.

Den store vægtreduktion i LCD-5 er især sket ved at bruge eksotiske letvægtsmaterialer overalt, hvor det er muligt. Hovedbøjlen er solidt konstrueret i kulfiber og ægte læder. Det brede design fordeler vægten blødt og jævnt, så den massive konstruktion opleves langt mindre tyngende på hovedet, end du umiddelbart ville tro. Magnesium, aluminium og stærke kompositmaterialer er også brugt i vid udstrækning, og det fleksible flettede letvægtskabel i ultrarent kobber hjælper med at holde vægten nede og komforten oppe.

En uimodståelig lydoplevelse

Lyden fra LCD-5 har en naturlig varme og musikalitet, som er helt uimodståelig, uanset om du lytter til elektrisk eller akustisk musik. Lydbilledet er stort og rumligt, med dyb og dynamisk bas, myriader af detaljer og en fremragende placering af de enkelte stemmer og instrumenter. Her oplever du lyden i et rigtigt rum – ikke ”inde i hovedet” som med mange billigere høretelefoner.

Den meget neutrale og rumlige gengivelse har gjort LCD-5 til referencemodel blandt mange professionelle lydfolk. Giv LCD-5 en virkelig god høretelefon-forstærker, og fyr op for din yndlingsmusik – så vil du forstå hvorfor!

Highlights

 • Ekstremt detaljeret lyd og fremragende bas
 • Letvægtskonstruktion i magnesium, kulfiber, komposit og ægte læder
 • Relativt nemme at drive
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA
 • Åben konstruktion med høj bærekomfort

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Ekstremt fin detaljering og fremragende bas
 • Parallel Uniforce svingspoler
 • Dobbeltsidet Fluxor/Fazor magnetsystem
 • Letvægtskonstruktion i magnesium, kulfiber, komposit og ægte læder
 • Nemme at drive i forhold til nogle alternativer
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA
 • Åben konstruktion
 • Relativt lav vægt
 • Transportetui medfølger

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Frekvensområde5-50.000 Hz
Følsomhed90 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionÅben
Impedans passiv14 ohm
BluetoothNej

Tilbehør til Audeze LCD-5

Anbefalede produkter

Audeze LCD-X Head-fi høretelefoner
Head-fi høretelefoner
9.990,- / stk
2