Gå til indhold
599,-stk
  -
Forkæl din pladespiller, pickup-nål og dine plader med noget ordentligt udstyr. Alt det uundværlige tilbehør til vinylentusiasten.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Pladespiller Vinyl Kit 2 – uundværligt tilbehør til den seriøse vinylentusiast

  • Pladebørste
  • Rensemiddel
  • Pickup-børste
  • Protractor-værktøj
  • Plademåtte i lædder

Vinyl Kit 2 giver dig alt hvad du skal bruge for at passe godt på dine plader og din pladespiller:

BR2 er en lækker, effektiv og skånsom pladebørste med ultrafine kulfiberhår, som når helt ned i bunden af rillerne uden at tilføre statisk elektricitet, som kunne tiltrække nyt støv. Den mellemliggende fløjlspude opsamler støvet.

Stylus BR1 er en fiks lille rensebørste, som effektivt fjerner støv og snavs fra din pickupnål. Du behøver blot at føre diamanten igennem de korte og fleksible kulfiberhår et par gange, hvorefter du er klar til at nyde din næste vinylskive i fulde drag.

Record Clean 1 er en skånsom og effektiv rensevæske, som fjerner støv, snavs og fingeraftryk fra dine vinylplader. Der medfølger en blød og fnugfri klud, som er placeret i låget.

Aligment 1 er et protractor-værktøj, der gør det nemt at finindstille din pickup. Så får du den helt rigtige vinkel i forhold til pladens riller for den bedste sporing af pladerne og dermed også den bedste lydkvalitet.

Leather Mat 1 er en plademåtte i ægte læder, som reducerer statisk elektricitet, dæmper resonanser og hjælper med at holde støvet i skak. Et lækkert alternativ til plademåtter i for eksempel kork, filt eller gummi.

Tilbehør til Argon Audio Vinyl Kit 2

Anmeldelser


4.8
15 anmeldelser
5
12
4
3
3
1
2
0
1
0

Anbefalede produkter