Gå til indhold

Argon AudioTT-2Pladespiller

Forkæl din vinylsamling med en ordentlig pladespiller. Her får du ægte hi-fi-lyd, og konstruktionen er enkel, gennemprøvet og solid. Sort eller hvid.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Argon TT-2 – enkel, lækker og velspillende hi-fi-pladespiller

TT-2 er en solid hi-fi-pladespiller med eksklusiv pladetallerken i glas. TT-2 er remdrevet, og al betjening foregår manuelt – en seriøs løsning, som både lover lang holdbarhed, problemfri betjening og flot lydkvalitet til overkommelige penge.

En velspillende Ortofon OM5e pickup er monteret fra fabrikken, så du er køreklar med det samme. Når nålen er slidt, kan du købe en ny nåleindsats separat i stedet for at udskifte hele pickuppen.

TT-2 fås i sort og hvid finish. Støvlåg er inkluderet.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Highlights

  • Eksklusiv pladetallerken i glas Fin lydkvalitet Leveres køreklar med pickup (Ortofon OM5e) Enkel og solid konstruktion Fås både i sort og hvid finish
Michael Rygaard
Horsens
99 butikkerFind nærmeste butik
Michael Rygaard

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

  • Eksklusiv glas-pladetallerken Helstøbt tonearm Enkel og solid konstruktion Fin lydkvalitet til prisen Støvlåg inkluderet Leveres køreklar med pickup (Ortofon OM5e) Nåleindsats til medfølgende pickup kan købes separat

Videoer om Argon Audio TT-2

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Effektiv armmasse4 g
Effektiv tonearmslængde21,9 cm"
Hastighed33, 45
PickupOrtofon OM5e
Pickup typeMoving Magnet
RIAA-forstærkerNej

Tilbehør til Argon Audio TT-2