Gå til indhold
Argon Audio
Pladespiller

Argon Audio TT-2

2.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Forkæl din vinylsamling med en ordentlig pladespiller. Her får du ægte hi-fi-lyd, og konstruktionen er enkel, gennemprøvet og solid. Sort eller hvid.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon TT-2 – enkel, lækker og velspillende hi-fi-pladespiller

  • Eksklusiv pladetallerken i glas Fin lydkvalitet Leveres køreklar med pickup (Ortofon OM5e) Enkel og solid konstruktion Fås både i sort og hvid finish

TT-2 er en solid hi-fi-pladespiller med eksklusiv pladetallerken i glas. TT-2 er remdrevet, og al betjening foregår manuelt – en seriøs løsning, som både lover lang holdbarhed, problemfri betjening og flot lydkvalitet til overkommelige penge.

En velspillende Ortofon OM5e pickup er monteret fra fabrikken, så du er køreklar med det samme. Når nålen er slidt, kan du købe en ny nåleindsats separat i stedet for at udskifte hele pickuppen.

TT-2 fås i sort og hvid finish. Støvlåg er inkluderet.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Lækre tekniske detaljer

TT-2 er en gennemført kvalitetspladespiller med seriøse tekniske løsninger overalt. Tonearm og pickup-hus er udført ud i ét i aluminium, og den forrygende flotte glas-pladetallerkenen giver et eksklusivt look, som du normalt ikke møder i denne prisklasse.

Superenkel opbygning

Vær opmærksom på, at omskiften mellem 33 og 45 omdr/min kræver, at du manuelt flytter remmen på drevet. Du skal også selv sørge for at starte og stoppe afspilningen. Til gengæld kan du glæde dig over, at de sparede automatik-penge går direkte i lydkvalitet og superlækkert design..

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Eksklusiv glas-pladetallerken Helstøbt tonearm Enkel og solid konstruktion Fin lydkvalitet til prisen Støvlåg inkluderet Leveres køreklar med pickup (Ortofon OM5e) Nåleindsats til medfølgende pickup kan købes separat

Begrænsninger

  • Ikke indbygget RIAA/Phono-forforstærker Ingen start/stop-automatik Rem skal flyttes manuelt for at skifte mellem 33/45 omdr/min

Videoer om Argon Audio TT-2

Unboxing

Tilbehør til Argon Audio TT-2

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Hastighed33, 45
Pickup typeMoving Magnet
PickupOrtofon OM5e
RIAA-forstærkerNej
Effektiv tonearmslængde21,9 cm"
Effektiv armmasse4 g