Gå til indhold
Argon Audio Red Edition IN1 Signalkabel

Argon AudioRed Edition IN1Signalkabel (Sæt)

Red Edition IN1 er et fleksibelt signalkabel i langt højere kvalitet end de discountkabler, der typisk følger med dit anlæg. De solide metalstik har forgyldte kontaktflader, og stikkene er ekstra korte, så du nemt finder plads bag anlægget.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Red Edition IN1 – højkvalitets signalkabel til fornuftig pris
Red Edition IN1 er et standard signalkabel i langt højere kvalitet end de discount-kabler, der typisk følger med dit anlæg. Det er meget fleksibelt og let at have med at gøre, og de solide metalstik har forgyldte kontaktflader for årelang problemfri funktion. Stikkene er samtidig ekstra korte, så du nemt finder plads bag anlægget.

Lederne i Red Edition IN1 er udført i 99,99% rent iltfrit kobber, og kablet er dobbelt afskærmet, så indstrålet støj ikke forurener din musikoplevelse. Den flotte finish understreger, at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånden. Et rigtig godt valg til anlæg i budgetklassen.

Red Edition IN1 fås i længder helt op til 10 meter, så du uden problemer kan nå helt over i den anden ende af stuen.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De lakridssnøre-kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende ”lakridssnøre”-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget mærke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget mærke, som bygger på mere end 30 års erfaring i branchen. Målet med Argon er at give dig hi-fi-produkter af meget høj kvalitet til meget små penge. Argon produceres til Hi-Fi Klubbens specifikationer hos håndplukkede kvalitetsproducenter i Fjernøsten, og fordi vi har fuld kontrol over hele processen, kan vi give produkterne præcis de funktioner og egenskaber, som passer til dit behov. Argon er forrygende valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske specifikationer

Kabellængde (m)10