Gå til indhold
Argon Audio
Radio

Argon Audio RADIO3i

2.199,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Bordradio med alle funktioner og flot lyd fra de indbyggede stereohøjtalere. Både internetradio, DAB+, FM, Spotify Connect og Bluetooth!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon RADIO3i – komplet radio med indbyggede stereohøjtalere, internetradio, DAB+/FM, Spotify Connect og Bluetooth til trådløs musik direkte fra din telefon

RADIO3i er den helt komplette bordradio med både internetradio, Spotify Connect, Bluetooth, DAB+ og FM. Her kan du lytte til alle tænkelige radiostationer fra hele kloden, du kan vælge mellem mange millioner musiknumre direkte fra din Spotify app, og alt det andet kan du streame trådløst fra din smartphone via Bluetooth.

De indbyggede stereohøjtalere giver dig et usædvanligt flot og fyldigt lydbillede for en bordradio, og det klare OLED-display giver et eksklusivt look. Du styrer begivenhederne fra fronten eller via app fra din smartphone.

Radio fra hele verden

Efter den indledende opsætning af RADIO3i er du klar til at nyde radio fra hele verden. Når du tænder for radioen, indlæses mange tusind stationer automatisk, og så er det ellers bare at vælge: Danmark, USA, England, Tyskland eller hvad du nu vil – du kan altid finde en station, som rammer dig lige i plet. Og du kan naturligvis indkode dine favoritstationer, så du kan finde dem med et enkelt klik til daglig.

Ud over internetdelen er design og funktioner på RADIO3i mage til de øvrige populære DAB/FM-radioer fra Argon Audio. Du får derfor alle de ting, som gør det lækkert at have en god bordradio i hjemmet: flot design, flot finish, flot lyd, alarm med snooze-funktion samt nyeste og bedste teknologi.

Argon RADIO3i fås med finish i hvid lak, sort ask eller lys ask.

Spotify Connect og Bluetooth – trådløs musik overalt

Den indbyggede Spotify Connect-funktion i RADIO3i er genial til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. Her fungerer din smartphone som fjernkontrol til Spotify-musikken i stedet for først at hente musikken ned via netværket og derefter streame den videre over på radioen. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til at streame via Bluetooth, og musikken bliver ikke afbrudt, hvis for eksempel telefonen skulle ringe.

Netop den indbyggede Bluetooth-funktion er med til at gøre RADIO3i til en ægte universalradio. Når du ikke lige har lyst til at lytte til dine favorit-radiostationer eller Spotify, kan du trådløst afspille stort set hvad som helst fra din telefon, inklusive streamingtjenester som TIDAL, YouSee Musik, lyd fra YouTube m.m. På den måde kan du også bruge din DAB-radio som trådløs Bluetooth-højtaler alle de steder, hvor du ikke har wi-fi ved hånden, for eksempel i sommerhuset eller campingvognen.

Nem betjening med masser af muligheder

På fronten af RADIO3i finder du det klare og elegante OLED-display, de nødvendige knapper og to nyudviklede fuldtonehøjtalere, som giver dig et flot og fyldigt lydbillede i stereo. Via minijack-indgangen kan du koble f.eks. din smartphone til radioen med kabel, hvis du vil spare batteristrøm på telefonen i forhold til at bruge Bluetooth. På samme måde kan du koble RADIO3i til et stationært anlæg og nyde musikken i stort format. Hvis du skulle få lyst til at lytte helt uforstyrret på dine høretelefoner, kan du naturligvis også tilslutte dem.

De tilgængelige internet- og DAB-stationer bliver hurtigt indlæst, og du finder her stationerne ved hjælp af navnet i stedet for en frekvens, som du alligevel aldrig kan huske – en enorm lettelse i dagligdagen. Både på internetradio, DAB og FM kan du indkode dine favoritkanaler (presets), så de altid er lette at finde. Og med RDS/RadioText kan du efter indlæsning også se navnet på FM-stationerne, hvis de understøtter denne funktion.

Tilbehør til Argon Audio RADIO3i

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningNej
TimerNej
Radio typeDAB, FM, Internet radio

Anbefalede produkter