Gå til indhold
Argon Audio RADIO2i Radio

Argon AudioRADIO2iRadio

Bordradio med alle funktioner og imponerende flot lydkvalitet. Både internetradio, DAB+, FM, Spotify Connect og Bluetooth!
Lys ask
stk2.199,-
Forventes på lager 2. februar 2023
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Argon RADIO2i – komplet radio med flot lydkvalitet, internetradio, DAB+/FM, Spotify Connect og Bluetooth til trådløs musik direkte fra din telefon

RADIO2i er den helt komplette bordradio med både internetradio, Spotify Connect, Bluetooth, DAB+ og FM. Her kan du lytte til alle tænkelige radiostationer fra hele kloden, du kan vælge mellem mange millioner musiknumre direkte fra din Spotify app, og alt det andet kan du streame trådløst fra din smartphone via Bluetooth. Lydkvaliteten er imponerende for en kompakt bordradio, og det klare OLED-display giver et eksklusivt look. Du styrer begivenhederne fra fronten eller via app fra din smartphone.

Radio fra hele verden

Efter den indledende opsætning af RADIO2i er du klar til at nyde radio fra hele verden. Når du tænder for radioen, indlæses mange tusind stationer automatisk, og så er det ellers bare at vælge: Danmark, USA, England, Tyskland eller hvad du nu vil – du kan altid finde en station, som rammer dig lige i plet. Og du kan naturligvis indkode dine favoritstationer, så du kan finde dem med et enkelt klik til daglig.

Ud over internetdelen er design og funktioner på RADIO2i mage til de øvrige populære DAB/FM-radioer fra Argon Audio. Du får derfor alle de ting, som gør det lækkert at have en god bordradio i hjemmet: flot design, flot finish, flot lyd, alarm med snooze-funktion samt nyeste og bedste teknologi.

Argon RADIO2i fås med finish i hvid lak, sort ask eller lys ask.

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningNej
Radio typeDAB, DAB +, FM, Internet radio
TimerJa

Anmeldelser


4.7
3 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
ULF
Sverige
9/16/2022

En internetradio med en imponerende lyd. Let at installere og en meget stabil modtagelse.

ULF
Sverige
ANTON
Sverige
9/3/2022

God lyd og anstændig teknik. Let at lære, men lidt foruroligende for forprogrammering af radiokanaler, der derefter kun kan vælges med knapperne 1-4. Prøvede først versionen uden "i", men DAB var virkelig rystet, så det gik til gengæld. BT-funktionen føles ikke helt stabil, men skærer lidt, når jeg har prøvet at lytte til lydbog. Giver det stadig 3-4 ud af 5

ANTON
Sverige
OLOF
Sverige
9/3/2022

Vi valgte denne radio for muligheden for at bruge enten FM-netværket eller bredbåndet samt det stilfulde design. Den fantastiske lyd til størrelsen giver de sidste to stjerner.

OLOF
Sverige

Tilbehør til Argon Audio RADIO2i

Anbefalede produkter