Gå til indhold
Argon Audio
DAB-tuner

Argon Audio DAB Adapter3 Mk2

899,-stk
Forventes på lager 1. juni 2024
  -
Smart, kompakt og prisvenlig løsning til dig, der vil have DAB-radio på anlægget uden at få endnu et stort apparat i reolen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Audio DAB Adapter3 Mk2 – nem og smart DAB-radio til dit anlæg

 • Fin lyd og nem betjening
 • Superkompakt design
 • Letlæseligt farvedisplay
 • Både analog og digital lydudgang (optisk)
 • Fjernbetjening medfølger
Argon Audio DAB Adapter3 Mk2 er en smart og superkompakt DAB-løsning til dit eksisterende anlæg. Du får en komplet DAB-radio med lækkert farvedisplay, stationsforvalg, ur og mange andre funktioner – lige til at koble til din forstærker eller receiver.

Du får fjernbetjening, så du kan nyde klar og støjfri radio uden at rejse dig fra din yndlingsstol. Og du er ikke afhængig af et netværk som med musikstreamere og internetradio. Hvis du bare vil have DAB-radio på anlægget så nemt som muligt, og det stadig skal lyde godt, er DAB Adapter3 Mk2 et oplagt valg.

DAB Adapter3 Mk2 fås i sort finish. Fjernbetjening medfølger.
Nem opsætning og nem betjening
DAB Adapter3 Mk2 er uhyre let at betjene. Tryk på auto-tune, og alle tilgængelige DAB-stationer bliver hurtigt indlæst. På DAB-båndet finder du stationerne ved hjælp af navnet i stedet for en frekvens, som du alligevel aldrig kan huske – en enorm lettelse i dagligdagen. Du kan indkode op til 6 af dine favoritkanaler (presets), så de altid er lige ved hånden.

Tiden kan du aflæse på det tydelige farvedisplay, som også kan indstilles til at vise andre informationer: program, titel/kunstner på det aktuelle musiknummer m.m.

Et gennemtænkt hi-fi-produkt
DAB Adapter3 Mk2 er et seriøst hi-fi-produkt, og derfor får du også en optisk digitaludgang, så du med en receiver eller forstærker med digital indgang kan undgå unødvendig konvertering af signalet til analog. Du får også en regulær antenneindgang (F-connector), så du kan tilkoble en ekstern antenne, hvis du bor i et område, hvor DAB-signalet er svagt.

DAB – klar og støjfri digital radio
DAB – Digital Audio Broadcasting – er den tekniske betegnelse for digital radio. DAB giver dig en helt klar og støjfri radiomodtagelse, og du får adgang til en lang række stationer med speciale i bestemte genrer: nyheder, sport, rock, klassisk, jazz, hiphop m.m. DAB-radio kan også indeholde oplysninger om kunstnere, titler, sendekvalitet osv.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fin lyd og nem betjening
 • Superkompakt design
 • Letlæseligt farvedisplay
 • Både analog og optisk digital lydudgang
 • Fjernbetjening medfølger

Begrænsninger

 • Ikke FM
 • Ikke internetradio eller indbygget wi-fi
 • Ikke Bluetooth

Tilbehør til Argon Audio DAB Adapter3 Mk2

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
Radio typeDAB, DAB +

Anmeldelser


4.8
29 anmeldelser
5
23
4
5
3
1
2
0
1
0
René
Holland
5/2/2024

Kort men sød: adapteren gør hvad den lover: god lyd og nem betjening. Jeg er under røg fra Gerbrandy-tårnet, så en simpel indendørs antenne er tilstrækkelig her. Jeg havde et spørgsmål om DAB+ logoet, der er synligt på skærmen. Argons støtte reagerede hurtigt og tilstrækkeligt.

René
Holland
frank
Danmark
4/29/2024

Fremragende like fidus

frank
Danmark
B.E.
Holland
4/25/2024

Jeg er meget tilfreds med begge enheder, DAB er lidt af en trial and error, men fungerer nu også fint!

B.E.
Holland
Henning
Norge
3/29/2024
Henning
Norge
Rüdiger
Tyskland
3/20/2024

Det lyder meget, meget godt!

Rüdiger
Tyskland

Anbefalede produkter